DAF téli szervizakciók

DAF TARTOZÉK AKCIÓK

A kiváló minőségű akkumulátor elengedhetetlen a jármű hibátlan működéséhez. Télen kiemelten fontos szempont az akkumulátor fagyásállóssága, hogy tehergépjárműve az extrém hideg időjárási viszonyok mellett is kimagasló teljesítményt nyújthasson.

Ízelítő ajánlatunkból:

DAF Akkumulátor
(cikkszám: 1528608G) 40 900 Ft + áfa

Az ár a használt akkumulátor értékének jóváírásával értendő és nem tartalmazza a beszerelési költséget.

 

Télen a látási viszonyok jelentősen romlanak.
A nem megfelelően működő ablaktörlő lapát veszélyeztetheti a jármű sofőrjének és környezetének biztonságát is. Cserélje újra ezt a tartozékot! Kis kiadással jelentős károktól óvhatja meg gépjárművét!

Ablaktörlő XF modellekhez
(cikkszám: 1526411) 2 790 Ft/db + áfa

Ablaktörlő CF modellekhez
(cikkszám: 1526412) 2 790 Ft/db + áfa

Az új TRP biztonsági tetőlégpárna rendszer úgy távolítja el a pótkocsi tetejéről a vizet, hogy felfújja és megemeli a tetőt. A téli időszakban ez megakadályozza a jégtáblák kialakulását, amelyek menet közben leeshetnek a tetőről.
Egyszerű, ráadásul rendkívül hatékony megoldás!

Biztonsági tetőlégpárna
cikkszám: 1969403, hosszúság: 13,62 méter 410 000 Ft + áfa

Az ár a beépítés költségét nem tartalmazza.

 

DAF CONNECT UTÓLAGOS BESZERELÉS

Legyen szó az üzemi folyamatok felügyeletéről, a logisztikai folyamatok fejlesztéséről, vagy akár a járművezetők teljesítményének optimalizálásáról, mindez hatással van a kilométerenkénti hozamra. A DAF Connect rendszer informálja Önt ezekről a befolyásoló tényezőkről és támogatást nyújt Önnek abban, hogy fokozza a vállalat hatékonyságát és a produktivitását, ezáltal pedig a jövedelmezőségét. A DAF Connect által segíteni tudjuk Önt a karbantartási munkálatok tekintetében is, minimalizálva a nem betervezett javítási időket.

DAF CONNECT UTÓLAGOS BESZERELÉS

365 000 Ft+áfától

Az ár nem tartalmazza a munkadíjat.