Jeep® Gladiator – Egyedi autó a kalandos mindennapokhoz

A Jeep® pick-upok gazdag múltra tekintenek vissza, 1947-ben debütált az első CJ-2A egy tonnás pick-up változata amit számos modell követett és most 28 év után újra visszatér a szegmensbe egy teljesen egyedi, legendás Jeep off-road képességekkel rendelkező és legmodernebb technológiákat felsorakoztató modellel.

2021 első meglepetése!

Egyedi autó a mindennapi kalandokhoz. Hetes osztású szellőzőnyílás, kerek első lámpák, trapéz alakú sárvédőívek. Modern külső, összetéveszthetetlen, egyedi Jeep stílus.

Az új Jeep® Gladiator nem csak a szépségről szól. Az utastér kialakítása során tartós, 152 centiméteres, beépített rögzítőkkel ellátott acélvázat építettek be. A flexibilis áruszállításért színre fújt rakodótérrel, rendszerezőkkel és raktérfedővel is elérhető.

Az Jeep® Gladiator az egyetlen igazi 4x4 pickup, amelyhez a valódi szabadság és sokoldalúság megtapasztalása érdekében könnyen használható prémium vászontető, kétféle keménytető és kényelmesen előre hajtható szélvédő is kapható. A felfüggesztés hangolása úgy teszi lehetővé a burkolt utakon való optimális közlekedést, hogy közben nem áldozza fel a terepes képességéket. Mindezt azért, mert a Jeep felismerte, hogy mindkét felhasználási módnak rendkívüli fontossága van. Tapasztalja meg a páratlan Jeep-es képességeket a Command-Trac és Rock-Trac összkerékmeghajtási rendszerekkel, a harmadik generációs Dana 44 tengelyekkel, a Tru-Lock elektromos első és hátsó differenciálzárral, a szegmensében egyedülálló elektronikus stabilizátor-lekapcsolással, illetve a 32 hüvelykes terepgumikkal.

A Jeep tradicionális képességei azonban nem állnak meg a külsőnél, vagy az off-roados kiegészítőknél. Olyan továbbfejlesztett, üzemanyag-takarékos motorokkal is elérhető a Gladiator, mint a 3,6 literes, 285 lóerős Pentastar V6 (csak Európán kívül), illetve a 3 literes, 260 lóerős, V6-os Eco-dízel (csak Európában). Ezek az erőforrások a mindennapi vezetés és terepezés közben is nagyfokú teljesítményt és hatékony üzemelést biztosítanak.

Az új Jeep® Gladiatorban olyan fejlett technológiai megoldások is helyet kaptak, mint az off-road kamera, amely a kilátást javítja és először érhető el Jeep® modellhez. Szintén elérhető a 7, vagy 8,4 collos érintőképernyővel is választható, Apple CarPlay és AndroidAuto telefontükröző funkcióval is rendelkező, negyedik generációs Uconnect™ rendszer.

A legendás modell feltámadásával számos biztonsági funkció is került a Jeep® Gladiatorba: holttér- és hátsó keresztforgalom-figyelő, fejlett ráfutásgátló, adaptív tempomat, vészfékasszisztens, valamint szériaként elérhető, dinamikus parkolássegítő vonalakkal kiegészített ParkView tolatókamera is elérhető.

A Mopar® által készített több mint 150 egyedi Jeep® kiegészítőből 110 az európai piacon is elérhető, így a tulajdonosok egy sor opció közül választhatnak, ha egyedivé szeretnék tenni autójukat. Az új Jeep® Gladiator jövő évben kerül az európai szalonokba és Sport, Overland, valamint Rubicon felszereltségi szintekkel lesz elérhető. A Jeep Camp résztvevői azonban július 12 és 14 között kipróbálhatták a 3,6 literes benzinmotorral szerelt változatot, amelyet az alkalomra a Mopar számos kiegészítővel látott el.

Tekintse meg az árlistát (PDF)


 

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.