Kamatok helyett válassza a növekedést!

Bővítse vállalkozását sokoldalú, megbízható és gazdaságos Mercedes-Benz haszongépjárművekkel** rendkívül kedvező feltételek mellett.

Üzleti céljaihoz és szállítási feladataihoz most akár 0%-os kamattal vásárolhat Mercedes-Benz Sprinter, Vito és X-osztály haszongépjárművet: az MNB Növekedési Hitelprogram keretében forint alapú, zárt végű pénzügyi lízingkonstrukcióban 36-60 hónapos futamidő és 20-80%-os önerő mellett* bővítheti vállalkozását, flottáját új gépkocsival.

Kivételes ajánlatunk az Ön pénztárcáját és idejét egyaránt kíméli: gazdag raktárkészletünkből egyszerűen kiválaszthatja az igényeihez illő modellt, mi pedig gyorsan leszállítjuk új munkatársát, melyhez Integrált Szerviz Csomag (ISP) szolgáltatásunk előnyeit is díjmentesen élvezheti.

 

Bővebb információért érdeklődjön munkatársainknál!


* A finanszírozási ajánlat kapcsán a pénzügyi szolgáltató a Budapest Bank Zrt. (1138. Budapest, Váci út 193. Eng.sz: ÁPTF F-2/1992.), a finanszírozást a mindenkori hitelbírálat alapján, az MNB Növekedési Hitelprogram FIX keretében, annak szabályai szerint zártvégű pénzügyi lízing formájában nyújtja. Ez a tájékoztatás nem minősül a Ptk. 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötésre vonatkozó ajánlatnak. A részletes feltételekről kérjük, olvassa el a Növekedési Hitelprogram terméktájékoztatóját a https://www.mnb.hu/letoltes/nhp-fix-termektajekoztato-20190101.pdf honlapon. A tájékoztatás nem teljes körű. Az ajánlat 2019. szeptember 30-ig vagy visszavonásig érvényes. ** Az ajánlat a készleten levő Vito, Sprinter és X-osztály haszongépjárművekre vonatkozik, kivéve az akciós modelleket, és a készlet erejéig érvényes.