Klímaberendezés tisztítás és   fertőtlenítés

A nyári szezon előtt szenteljen kiemelt figyelmet a klímaberendezés tisztításának, mivel az a legforróbb hónapokban jelentős igénybevételnek lesz kitéve. Kérem, ne becsüljék alá ezt a rutinműveletet. A tiszta és karbantartott klíma rendszer egészségügyi szempontból elengedhetetlen, emellett az alacsonyan tar­tott hőmérséklet a koncentráció megtartásában is segít.  

Tudta, hogy egy egy órás utazás során gépjárműve  utasterébe közel 100 000 liter friss levegő áramlik be? Ha azonban a klímaberendezés nem működik megfelelően, a beáramló levegő mennyisége csökken, a légtér pedig baktériumokkal szennyeződhet. Gondoskodjon időben ennek karbantartásáról!

2020. augusztus 31-ig az alábbi kedvezményes ártól megrendelheti klímaberendezésének tisztítását és fertőtlenítését a Pappas Auto-nál:

Mercedes-Benz személyautó: bruttó 54 675 Ft*

*Az ár tartalmaz párologtató fertőtlenítést és ultrahangos utastér tisztítást.
A prémium minőségű klímatisztítónak és gyári technológiával végzett fertőtlenítő eljárásnak köszönhetően klímaberendezése az elkövetkező szezon során is mindig friss levegőről és optimális hőmérsékletről gondoskodik Mercedes-Benz járműve belső terében.

Mercedes-Benz transzporter és tehergépjárművek: 12 450 Ft+áfa-tól

TIPP!
Ne felejtse el a pollenszűrő cseréjét sem!

 
Különlegesség, hogy Mercedes-Benz parfümmel is emelheti az utazás élményét.
Mercedes-Benz autó illatosító parfüm: bruttó 23 645 Ft-tól

Az Air-Balance csomaggal (P21-es kód) rendelkező járművek tulajdonosainak figyelmébe ajánljuk az utastér-illatosítót, mely 9 illatban érhető el: Daybreak Mood, Forest Mood, Pacific Mood, Freeside Mood, Sports Mood, Nightlife Mood, Downtown Mood, Agarwood Mood és AMG #63.