Premium Value Program

Örömmel segítünk a részletekben.

Tekintse meg tájékoztató videónkat!

KIA FINANSZÍROZÁS – SZÁMOLHAT VELÜNK

Legyen szó KIA új autóról vagy hivatalos KIA márkakereskedésből vásárolt használt autóról, magánszemélyként és vállalkozásként is segítünk megtalálni a megfelelő és optimális pénzügyi megoldást.

KIA PREMIUM VALUE PROGRAM

Rugalmas finanszírozási forma, mely rövidebb autócsere ciklusokra ad lehetőséget. FIX (rögzített) és rendkívül kedvező kamatozás. Alacsonyabb havi lízingdíjak.

A választás szabadsága a futamidő végén

  • Premium Value Program esetén a futamidő végén a lízingbe vevő szabadon dönthet, hogy

 - jelenlegi autóját önerőként egy új autó vásárlásához beszámíttatja,
 - továbbhasználja az autót a maradványérték megfizetése után,
- vagy egyszerűen visszaadja az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. részére.

  • A maradványérték kockázat a lízingbeadónál van, azaz ha nem szeretné megvásárolni a gépjárművet, a futamidő végén egyszerűen csak le kell adni.
  • Rögzített (FIX) kamatozás, kiszámítható és kedvező havi törlesztőrészletek
  • Premium Value Programra érvényes ajánlati finanszírozási feltételek:

- Forint alapú, rögzített kamatozású, nyíltvégű pénzügyi lízing, minimum 20% és maximum 50% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24 hónap és maximum 48 hónap futamidő. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj) jogosult az ügyfélre továbbhárítani. THM: 5,5%-tól. A THM nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát.

3 év ingyenes karbantartás

  • A program keretében a hivatalos KIA márkaszervizek 3 (három) év időtartamban vagy maximum 45.000 km futásteljesítményig díjmentesen végzik el az időszakos karbantartásokat és a szükséges olajcseréket.
  • Az időszakos karbantartásokról és szervizciklusokról a részletes tájékoztatást a KIA márkakereskedések és márkaszervizek biztosítják.
  • A Premium Value Programhoz kapcsolódó 3 (három) éves ingyenes és időszakos karbantartásról a gépjárműhöz tartozó Kezelési Kézikönyv „Karbantartás” című fejezet „Normál karbantartási ütemterv” részben található nem teljes körű tájékoztatás. A díjmentes csere fogalma csak a kötelezően cserélendő alkatrészekre és/vagy folyadékokra érvényes (ezeket „CS” betűvel jelölik az ütemtervben).
  • Azon modellek esetében, amelyek karbantartási ütemtervében (a Kezelési Kézikönyv, 8. fejezet) 1 (egy) év vagy 15.000 km megtett futásteljesítmény periódust követő olajcsere szerepel, az ingyenes karbantartás az első évi vagy 15.000 km megtett futásteljesítményt követő olajcserét, a második évi vagy 30.000 km megtett futásteljesítményt követő időszakos karbantartást és a harmadik évi vagy 45.000 km megtett futásteljesítményt követő olajcserét tartalmazza.
  • Azon modelleknél, ahol a kezelési kézikönyv nem ír elő évente vagy 15.000 km megtett futásteljesítményt követő olajcserét, ott a második évi vagy 30.000 km megtett futásteljesítményt követő és a negyedik évi vagy 60.000 km megtett futásteljesítményt követő időszakos karbantartást tartalmazza a szolgáltatás.
  •  

Hogy a döntését segítsük: