Van autód! Mi segítünk hazajutni!

Hosszútávú partnerségi együttműködést kötött a Pappas Auto és a MOL Limo, akik így közösen segítik a minél egyszerűbb közlekedését Budapesten.

Új szolgáltatást vezet be a Pappas Auto, a MOL Limo-s együttműködésnek köszönhetően. Ügyfeleinknek ezentúl lehetősége nyílik – a szervizszolgáltatáshoz kapcsolódóan – a MOL Limo autóit igénybe venni, amennyiben ezt előre jelzik a szerviz bejelentkezéskor. A szervizasszisztenseink részletes tájékoztatást adnak a szolgáltatás részleteiről, kérjük keressék őket az alábbi elérhetőségeken:

Pappas Auto, Budapest, Kárpát utca 21. +36-1/451-2270

Pappas Auto, Budapest, Hunyadi János út 6.: +36-1/463-7480

A szolgáltatás használata regisztrációhoz kötött. Amennyiben még nem rendelkezik MOL Limo regisztrációval, az alábbi linken teheti meg: https://www.mollimo.hu/hu/regisztracio 

Hasznos információk a szolgáltatással kapcsolatban:

Mi az a MOL Limo carsharing szolgáltatás?
A car sharing közösségi autózást jelent, egy olyan autókölcsönző szolgáltatás, melyet online regisztrációt követően egy applikáció segítségével tud igénybe venni a nap 24 órájában.

Hol érhető el a szolgáltatás?
Budapest belső kerületeiben (86 km2) az úgynevezett Limo-zónán belül. A pontos térkép az applikációban és a weboldalon is megtalálható.

A használat regisztrációhoz kötött, ehhez csak le kell tölteni az applikációt az App Store-ból/ Play áruházból és létrehoznod a saját profilod. Ha sürgősen autóra lenne szükséged, keresd fel az ügyfélszolgálatot facebook chat-en vagy telefonon, hivatkozva, hogy tudjuk Pappas ügyfélről van szó. Így történik meg a leggyorsabban az adatok ellenőrzése és visszaigazolása.

A regisztrációs díj 5900 Forint, amit a fiók jóváhagyása után terhelünk a regisztrált bankkártyán, azonban ez az összeg a regisztráció során beírt VANAUTOM kuponkóddal két hónapig leutazható.

Alkalmi (0Ft/hó) felhasználóinknak az árak a következőképpen alakulnak:


Havidíjas (bruttó 990Ft/hó) felhasználóinknak az árak pedig így alakulnak: