Alfa Romeo 4C

Az Alfa Romeo érzés legmagasabb szintű megnyilvánulása.

Középpontban a lenyűgöző Alfa Romeo 4C Coupé és Spider. Egy szupermodern márkaikon, amely megtestesíti az Alfa Romeo génállományának sportos lelkületét: csúcsteljesítmény és mérnöki innováció, fantasztikus vezetési élménnyel párosítva.

Újautó ajánlatok

Induló ár
21 350 000 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Műszaki adatok

Üzemanyag-fogyasztás 6.8 l/100km
CO²-kibocsátás 157 (g/km)
Teljesítmény 178 kW (240 LE)

Esszenciális szépség – Az Alfa Romeo 4C


Az Alfa Romeo 4C lemezei alatt az F1-ből származó technológiai megoldások köszönnek vissza: például a speciális utascella (Monocoque), amely szénszálas anyagból épül. A meghajtásról egy teljes egészében alumíniumból készülő négyhengeres szív gondoskodik, amelynek hengerűrtartalma az Alfa Romeónál tradicionálisnak számító 1750 köbcentiméter. A motor továbbá turbófeltöltéssel, töltőlevegő-hűtővel, közvetlen benzin-befecskendezéssel és mind a szívó-, mind pedig a kipufogóoldalon állítható szelepvezérléssel büszkélkedhet. A 241 lóerős (177 kW-os) csúcsteljesítmény 258 km/h-s végsebességet tesz lehetővé, a 0-100 km/h-s sprintidő pedig mindössze 4,5 másodperc. A rendkívül alacsony tömeg, a kompromisszumokat nem ismerő sportfutómű, valamint a csúcsteljesítményű fékrendszer révén akár 1,1 g-s oldalgyorsulásra és akár 1,25 g-s lassulásra képes a 4C.

 

További információk: www.alfaromeo.hu