Jubileumi ajánlatok a 30 éves Pappas Auto-tól

Három évtizede vagyunk jelen a magyar autópiacon, piacvezető szerepünkkel, innovatív, ügyfélközpontú megoldásainkkal, összeszokott értékesítő és szervizcsapatunkkal mára megkerülhetetlen szereplője lettünk a hazai autós életnek. Piacvezető márkakereskedőként, szakmai tapasztalatainkra támaszkodva őrizzük az autóvezetés szenvedélyét.
 

Most születésnapunk alkalmából szeretnénk Önöket meglepni a legjobb ajánlatainkkal.

További részletekért forduljon értékesítő kollégáinkhoz!


JOGI NYILATKOZAT

A tájékoztatás egyike sem minősül ajánlattételnek, és a tájékoztatás nem teljes körű. Az akciók a készlet erejéig tartanak. A nyomdai és a szerkesztési hibákért felelősséget nem vállalunk. Az árakra és az akciók feltételeire vonatkozóan a változtatás jogát fenntartjuk. Részletes információkért forduljon a Pappas Auto márkakereskedéseihez.

Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.