Alfa Romeo Giulietta

Színtiszta Alfa Romeo élmény

Még sportosabb fellépésével az új Alfa Romeo Giulietta megerősíti vezető pozícióját a sportos kompakt modellek szegmensében. A Giulietta az Alfa Romeo márkára jellemző évszázados szellemiséggel lép a jövő útjára.

Egyedi innovációk


Az új Alfa Romeo Giulietta innovációihoz hozzátartozik többek között a 120 lóerős (88 kW) 1.6 JTDm turbódízelmotor az Alfa Romeo TCT duplakuplungos automataváltóval társítva, továbbá az Uconnect™ LIVE multimédiás rendszer. Mindezeken felül a kínálat kibővült: a jövőben a Giulietta, Giulietta Super és Giulietta Veloce változatok állnak rendelkezésre. Veloce felszereltségi csomag  és a 3-tagú motorkínálat minden egyes ügyfél számára lehetővé teszi, hogy egy, a saját kívánságainak leginkább megfelelő Giuliettát konfigurálhasson össze magának. Ráadásul az opcionális kiegészítők és tartozékok révén az új Alfa Romeo Giulietta még jobban személyre szabható.

Határozott, egyedi formaterv


Optikailag az új Alfa Romeo Giulietta közelebb került az Alfa Romeo Giulia modellhez. A tervezők ezt többek között a hatszögletű kialakítású hűtőrács, valamint az áttervezett első lökhárító révén érték el – utóbbi az integrált, szinte teljesen függőlegesen álló hűtőrácsnak és a két vízszintes légbeömlőnek köszönhetően a legendás klasszikus Alfa Romeók, vagyis az autótörténelemben minden idők legmarkánsabb modelljeinek megjelenését idézi. A Giuliettán mindezeken felül immár a legújabb, modernizált márkalogó díszeleg, ami a történelmi stílusjegyeket 21. századi interpretációban mutatja be. Merthogy csak azok képesek igazán megfelelni a jövő kihívásainak, akik hosszú, dicső múlttal büszkélkedhetnek.

 

További információk: www.alfaromeo.hu

Ajánlatok & akciók


Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 120 LE 170 LE
Teljesítmény (kw) 88 kW 125 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 4.7 l/100km 7.4 l/100km
CO2-kibocsátás 123 (g/km) 170 (g/km)


Alfa Romeo Garancia

Mozogjon szabadon: Alfa Romeo garancia

2+3 év / 100.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. Fogyasztók esetében a jótállás 3+2 év / 100.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. A kiterjesztett garancia részleteiről tájékozódjon a www.alfaromeo.hu weboldalon.  

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Alfa Romeo Giulietta katalógus (PDF)