Alfa Romeo Giulietta

Színtiszta Alfa Romeo élmény

Még sportosabb fellépésével az új Alfa Romeo Giulietta megerősíti vezető pozícióját a sportos kompakt modellek szegmensében. A Giulietta az Alfa Romeo márkára jellemző évszázados szellemiséggel lép a jövő útjára.

Újautó ajánlatok

Akciós modell
5 590 000 Ft-tól
Induló ár
6 119 000 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

5 készletről elérhető jármű

5
Új autó

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 4,7 - 7,4 l/100km
CO2-kibocsátás 123 - 170 (g/km)
Teljesítmény 88 - 125 kW (120 - 170 LE)

Egyedi innovációk


Az új Alfa Romeo Giulietta innovációihoz hozzátartozik többek között a 120 lóerős (88 kW) 1.6 JTDm turbódízelmotor az Alfa Romeo TCT duplakuplungos automataváltóval társítva, továbbá az Uconnect™ LIVE multimédiás rendszer. Mindezeken felül a kínálat kibővült: a jövőben a Giulietta, Giulietta Super és Giulietta Veloce változatok állnak rendelkezésre. A két új felszereltségi csomag (Veloce, Lusso) és a 8-tagú motorkínálat minden egyes ügyfél számára lehetővé teszi, hogy egy, a saját kívánságainak leginkább megfelelő Giuliettát konfigurálhasson össze magának. Ráadásul az opcionális kiegészítők és tartozékok révén az új Alfa Romeo Giulietta még jobban személyre szabható.

Határozott, egyedi formaterv


Optikailag az új Alfa Romeo Giulietta közelebb került az Alfa Romeo Giulia modellhez. A tervezők ezt többek között a hatszögletű kialakítású hűtőrács, valamint az áttervezett első lökhárító révén érték el – utóbbi az integrált, szinte teljesen függőlegesen álló hűtőrácsnak és a két vízszintes légbeömlőnek köszönhetően a legendás klasszikus Alfa Romeók, vagyis az autótörténelemben minden idők legmarkánsabb modelljeinek megjelenését idézi. A Giuliettán mindezeken felül immár a legújabb, modernizált márkalogó díszeleg, ami a történelmi stílusjegyeket 21. századi interpretációban mutatja be. Merthogy csak azok képesek igazán megfelelni a jövő kihívásainak, akik hosszú, dicső múlttal büszkélkedhetnek.

 

További információk: www.alfaromeo.hu

 

Ajánlatok & akciók