Alfa Romeo MiTo

Alfa Romeo koncentrátum

Az Alfa Romeo belépőmodelljeként a MiTo különösen sportos kiállásával már első ránézésre lenyűgözi az embert. A MiTo erős személyisége nem csak a külső formatervet illetően, de a beltérben is visszaköszön többek között a műszerfalon és az üléseken, ezáltal még hangsúlyosabban közvetíti az olasz stílust, ami az utastérben uralkodik: egyszerre komfortos és sportos, magas minőségű anyagokkal és kidolgozással, a részletek iránti odafigyeléssel.

Újautó ajánlatok

Induló ár
4 645 000 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 3,4 - 5,6 l/100km
CO2-kibocsátás 89 - 130 (g/km)
Teljesítmény 58 - 120 kW (78 - 163 LE)

Sportos teljesítmény


Az Alfa Romeo világába a következő erőforrások jelentik a belépőt a MiTo motorházteteje alatt: a jól bevált 78 lóerős (57 kW) 1.4 8V motor mellett a 105 lóerős (77 kW) 0.9 8V Turbo-TwinAir is rendelkezésre áll. De természetesen azok a sofőrök is maximálisan megtalálják a MiTo palettáján számításaikat, akik a maximális sportosság hívei, mégpedig az 1.4 Turbo MultiAir egység képében, 140 vagy 170 lóerős (103 illetve 125 kW) csúcsteljesítménnyel. Mindkét teljesítményváltozathoz szériában jár az Alfa Romeo TCT 6-sebességes duplakuplungos automataváltó.

Egy igazi olasz


A kis Coupé egy kompakt modell kényelmével büszkélkedhet, belsőtere nagyon tágas. A legmodernebb multimédiás rendszerek állnak rendelkezésre, az utastérben pedig a megszokott olaszos hangulat érhető tetten. A minőséget a legjobb anyagok garantálják, a konfiguráció függvényében exkluzív szövet- és bőrkárpitozással kombinálva. Kiegészítőleg a MultiAir technológia újradefiniálja a motorépítést: úgy sikerült fokozni a vezetési élményt és az agilitást, hogy közben az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás jelentős mértékben csökkent.

 

További információk: www.alfaromeo.hu