Mercedes-AMG GT Roadster

Ismerkedjen meg a vezetés izgalmas örömével!

Nyitott tetős autózás.

Az AMG-re jellemző Driving Performance szabad ég alatt: a Mercedes-AMG GT Roadsterrel káprázatos vezetési élményben lesz része. Ennél intenzívebben már nem lehet átélni egy sportautót.

Lélegzetelállító sportautódesign. A klasszikus sportautóarányokról, amelyeket a hosszan előrenyúló motorháztető és a rövid, erőteljes far határoz meg, egyszerűen nem tudjuk levenni a szemünket. Zárt állapotában a tető egy kupéhoz hasonló harmonikus vonalvezetést biztosít.

Egyedi modellek


Egy párját ritkító belső tér. A belső tér egy repülőgép pilótafülkéjére emlékeztet, így aztán lélegzetelállító hatású – nyitott tetőnél is. Különösen markáns a mély üléspozíció és a V8-as stílusú középkonzol. Az anyagok feldolgozása tapintásra és látványra egyaránt a mesteri kézműves munkát idézi meg.

Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 476 LE
Teljesítmény (kw) 350 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 11.5 l/100km
Városi üzemanyag-fogyasztás 15.6 l/100km
Országúti üzemanyag-fogyasztás 9.1 l/100km
CO2-kibocsátás 262 (g/km)
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)