Mercedes-AMG GT Roadster

Ismerkedjen meg a vezetés izgalmas örömével!

Nyitott tetős autózás.

Az AMG-re jellemző Driving Performance szabad ég alatt: a Mercedes-AMG GT Roadsterrel káprázatos vezetési élményben lesz része. Ennél intenzívebben már nem lehet átélni egy sportautót.

Lélegzetelállító sportautódesign. A klasszikus sportautóarányokról, amelyeket a hosszan előrenyúló motorháztető és a rövid, erőteljes far határoz meg, egyszerűen nem tudjuk levenni a szemünket. Zárt állapotában a tető egy kupéhoz hasonló harmonikus vonalvezetést biztosít.

Egyedi modellek


Egy párját ritkító belső tér. A belső tér egy repülőgép pilótafülkéjére emlékeztet, így aztán lélegzetelállító hatású – nyitott tetőnél is. Különösen markáns a mély üléspozíció és a V8-as stílusú középkonzol. Az anyagok feldolgozása tapintásra és látványra egyaránt a mesteri kézműves munkát idézi meg.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 476 LE
Teljesítmény (kw) 350 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 11.5 l/100km
Városi üzemanyag-fogyasztás 15.6 l/100km
Országúti üzemanyag-fogyasztás 9.1 l/100km
CO2-kibocsátás 262 (g/km)
* Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Mercedes-Benz eredeti téli kerekek és tartozékok prospektus letöltése
Letölthető árlista (PDF)