Mercedes-AMG GT Roadster

Klasszikus sportautó design kézzel készített minőségben

Az új Mercedes-AMG GT már motorsport történelmet írt. Csúcsteljesítményével és ellenállhatatlan sportautó designjával az érzéki tisztaság jegyében készült. Az új roadster változattal pedig most még beljebb lopja magát az autók szerelmeseinek szívébe. 11 másodperc alatt a vászontető lenyílásával elénk tárul egy lélegzetelállító open-air élmény, amelyet exkluzív anyaghasználat és prémium kivitelezés jellemez.

Újautó ajánlatok

Induló ár
43 566 030 Ft-tól
Listenpreis inkl. NoVA u. 20% MwSt. Irrtümer, Tippfehler & Änderungen vorbehalten.

Műszaki adatok

Üzemanyag-fogyasztás 11,4 - 12,5 l/100km
CO²-kibocsátás 261 - 284 (g/km)
Teljesítmény 350 - 410 kW (476 - 557 LE)

Az új Mercedes-AMG GT Roadster a hosszúra nyúló motorháztetejének, és a rövid, erőteljes hátuljának köszönhetően vonzza a tekintetet. A vászontető elegánsan passzol az autó sziluettjéhez, és lehajtott állapotban még jobban kihangsúlyozza a jármű coupés vonalait.

Az utastér egy repülőgép pilótafülkéjére emlékeztet – lélegzetelállító hatás, nyitott tetőnél is. Különösen markáns az üléspozíció a V8-as stílusú középkonzol mellett. Az anyagok kidolgozása érezhetően és láthatóan manufaktúra-minőségű.

A szériafelszereltségként beépített AMG sportülések, ARTICO műbőr/fekete szövet kárpitozással pontosan olyan feszes tartást adnak, amilyenre az új Mercedes-AMG GT Roadsterben szüksége van. Éppilyen kényelmesek hosszú utakon. Az AMG Performance kormánnyal valódi verseny-hangulatot tarthat kézben. Az alul lelapított és a fogási területen perforált kormány gondoskodik a jó fogásról és kontrollról. 

Egyedi modellek