Mercedes-AMG E 63 T-Modell 4MATIC+


Az új E 63 AMG összes elődjénél erőteljesebb kiállással és dinamikusabb megjelenéssel büszkélkedhet: Már első pillantásra felismerhető az AMG új formairányzata. Az új ikerpengés hűtőrács és az új A-szárny kialakítású AMG első lökhárító elölnézetből meghatározza az exkluzív megjelenést. Az új modellek attraktivitását még magasabb szintű ár-érték arány fokozza: az E 63 AMG vásárlók mostantól még nagyobb teljesítménynek, tovább fokozott menetdinamikának és kibővített alapfelszereltségnek örvendhetnek. Az E 63 AMG álló helyzetből 100 km/h-s sebességre mindössze 3,8 másodperc alatt képes felgyorsulni. 

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 557 LE 0 LE
Teljesítmény (kw) 410 kW 0 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 10.4 l/100km 0 l/100km
CO2-kibocsátás 242 (g/km) 0 (g/km)

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.