S-osztály AMG Cabriolet

A horizont. Érintésnyire.

Az új, páratlan Mercedes-AMG S 63 és S 65 Cabriolet modellek a végtelenül elegáns dizájnt és az AMG-tipikus agilitást mesteri szinten ötvözik. Legyen szó akár a V8-as S 63, akár a V12-es S 65 modellről, mindkettő fantasztikus kvalitásokról tesz tanúbizonyságot, mégpedig lenyűgöző csomagolásban. A modellek dinamikáját már álló helyzetben hirdeti az AMG-kre jellemző formaterv. Ide tartozik például a magas fényű fekete színű kiegészítő légterelőkkel ellátott AMG első lökhárító, a magas fényű fekete diffúzorbetéttel rendelkező AMG hátsó lökhárító, valamint az ezüstkróm betétes oldalsó küszöbborítások. Az orr-részt alapjaiban meghatározza az ezüstkróm dupla lamellás AMG hűtőrács és a sokat sejtető „AMG” felirat, az összképet pedig az egyedi légbeömlők teszik teljessé.

Egyedi modellek


Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 612 LE 630 LE
Teljesítmény (kw) 450 kW 463 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 11.5 l/100km 14.2 l/100km
CO2-kibocsátás 263 (g/km) 325 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Mercedes-Benz eredeti téli kerekek és tartozékok prospektus letöltése
Letölthető árlista (PDF)

További linkek

AMG Performance Center