Mercedes-AMG S-osztály Coupé

Engedjen a kisértésnek!

Automatikusan lenyűgöz.

Ösztönösen tudja, mi a helyes. Az új S-osztály Coupé ezt sugallja, de a közlekedési helyzetet még jobban analizáló és még gyorsabb működésre képes vezetéstámogató asszisztensrendszereivel bizonyítja is.

Nagystílűség új fényben.

Hagyja, hogy magával ragadja az új S-osztály Coupé farrésze. Ennek abszolút fénypontjai az új, innovatív OLED-technikás hátsó lámpák, amelyek éjjel és nappal egyaránt karakteres designt biztosítanak a gépkocsinak.

Újautó ajánlatok

Induló ár
58 423 760 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

3 készletről elérhető jármű

3
Használt autó

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 11,2 - 14,2 l/100km
CO2-kibocsátás 254 - 325 (g/km)
Teljesítmény 450 - 463 kW (612 - 630 LE)

Sportos elegancia, tökéletes formában.

A formák nyelvén a powerdome-ok és a dropping line, amelyek mintha egy atléta testének feszülő izmai lennének. Lendületet vesz, majd a következő pillanatban magabiztosan megáll. Az új S-osztály Coupé frontrésze jól láthatóan kifejezi a gépkocsi sportos dominanciáját. A gépkocsiorr középpontjában a háromdimenziós kialakítású gyémántmintázatú hűtőrácsot látjuk a Mercedes csillaggal és egy lamellával. A hűtőrácsot a LED-es nagy teljesítményű fényszórók szegélyezik, amelyek szépséges, opcionálisan rendelhető Swarovski kristályaikkal páratlan hatást keltenek. A gépkocsit oldalról nézve dinamikus sziluett tárul elénk.

Kézműves mestermunka, fantasztikus digitális előadásban.

Ne hibáztassa magár, ha elgyengül. A műszerek és a kijelzők igényes, egybefüggő üvegborítást kaptak. Az új 'Touch Control' gombok pedig úgy reagálnak minden érintésére, mintha olvasni tudnának a gondolataiban. Futurisztikus kijelzők és igényes anyagok: erre a belső térre csak rácsodálkozni lehet. Kristálytiszta fénypontját a nagyméretű, nagy felbontású, kitűnő minőségű kijelző jelenti. Az újdonságok között említhető a sportos, háromküllős, igényesen krómozott kormánykerék is, amelyhez hozzáérni is élmény. A bőr mellett, ha kívánja, a fából készült szegmensek is fűtöttek lehetnek.

Egyedi modellek