Mercedes-AMG S-osztály Coupé

Engedjen a kisértésnek!

Automatikusan lenyűgöz.

Ösztönösen tudja, mi a helyes. Az új S-osztály Coupé ezt sugallja, de a közlekedési helyzetet még jobban analizáló és még gyorsabb működésre képes vezetéstámogató asszisztensrendszereivel bizonyítja is.

Nagystílűség új fényben.

Hagyja, hogy magával ragadja az új S-osztály Coupé farrésze. Ennek abszolút fénypontjai az új, innovatív OLED-technikás hátsó lámpák, amelyek éjjel és nappal egyaránt karakteres designt biztosítanak a gépkocsinak.

Sportos elegancia, tökéletes formában.

A formák nyelvén a powerdome-ok és a dropping line, amelyek mintha egy atléta testének feszülő izmai lennének. Lendületet vesz, majd a következő pillanatban magabiztosan megáll. Az új S-osztály Coupé frontrésze jól láthatóan kifejezi a gépkocsi sportos dominanciáját. A gépkocsiorr középpontjában a háromdimenziós kialakítású gyémántmintázatú hűtőrácsot látjuk a Mercedes csillaggal és egy lamellával. A hűtőrácsot a LED-es nagy teljesítményű fényszórók szegélyezik, amelyek szépséges, opcionálisan rendelhető Swarovski kristályaikkal páratlan hatást keltenek. A gépkocsit oldalról nézve dinamikus sziluett tárul elénk.

Egyedi modellek


Kézműves mestermunka, fantasztikus digitális előadásban.

Ne hibáztassa magár, ha elgyengül. A műszerek és a kijelzők igényes, egybefüggő üvegborítást kaptak. Az új 'Touch Control' gombok pedig úgy reagálnak minden érintésére, mintha olvasni tudnának a gondolataiban. Futurisztikus kijelzők és igényes anyagok: erre a belső térre csak rácsodálkozni lehet. Kristálytiszta fénypontját a nagyméretű, nagy felbontású, kitűnő minőségű kijelző jelenti. Az újdonságok között említhető a sportos, háromküllős, igényesen krómozott kormánykerék is, amelyhez hozzáérni is élmény. A bőr mellett, ha kívánja, a fából készült szegmensek is fűtöttek lehetnek.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 612 LE 630 LE
Teljesítmény (kw) 450 kW 463 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 11.2 l/100km 14.2 l/100km
CO2-kibocsátás 254 (g/km) 325 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

AMG Performance Center