SLC AMG

A kanyarok ura

Az egyedi AMG-s megjelenést többek között az AMG-specifikus első lökhárító, valamint a diffúzorbetéttel ellátott hátsó lökhárító garantálja a Mercedes-AMG SLC 43 számára. Az utastérben természetesen szintén a dinamika kerül középpontba.

Teljesítmény a fókuszban


Driving Performance – a Mercedes-AMG SLC 43 tökéletesen betartja a márka ígéretét. A sportmodell meghajtásáról egy 367 lóerős (270 kW) 3-literes V6-os Biturbo motor gondoskodik, a vezetési élményt pedig az SLK 55 AMG-től átvett, átdolgozott AMG sportfutómű teszi teljessé. A fokozott teljesítményű, még jobb reakciókkal felvértezett hajtáslánc, az AMG sportfutómű, valamint a rendkívül precíz, kétfokozatú AMG Sport-paraméterkormányzás kombinációja a vezetési élmény vegytiszta elegyét szolgálja, amit a szériában járó, és a DYNAMIC SELECT rendszeren keresztül állítható AMG sportkipufogó rendszer koronáz meg. A Mercedes-AMG SLC 43 a 0-100 km/h-s sprintet mindössze 4,7 másodperc alatt teljesíti.

Sportos elegancia


A markáns, A-szárnyak által meghatározott frontrész már első pillantásra hirdeti az AMG Performance modellben rejlő magasszintű teljesítménypotenciált. Az első sárvédőívek „AMG” plakettje finoman utal a Mercedes-AMG SLC 43 kvalitásaira. Kívánságra a modell megjelenése még inkább személyre szabható az exkluzív AMG Night csomag révén, amely magas fényű fekete dizájnelemeket tartalmaz. Oldalnézetből a klasszikus roadsterek sziluettje köszön vissza, aminek kötelező velejárója az erősen hátra tolt utastér. A farrész szintén telis-tele van karakteres vonásokkal, a krómozott kipufogóvégek pedig büszkén hirdetik a nagy teljesítményt.

Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 390 LE
Teljesítmény (kw) 287 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 8.2 l/100km
CO2-kibocsátás 186 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

AMG Performance Center