SLC AMG

A kanyarok ura

Az egyedi AMG-s megjelenést többek között az AMG-specifikus első lökhárító, valamint a diffúzorbetéttel ellátott hátsó lökhárító garantálja a Mercedes-AMG SLC 43 számára. Az utastérben természetesen szintén a dinamika kerül középpontba.

Újautó ajánlatok

Induló ár
20 208 190 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 8.2 l/100km
CO²-kibocsátás 186 (g/km)
Teljesítmény 287 kW (390 LE)

Teljesítmény a fókuszban


Driving Performance – a Mercedes-AMG SLC 43 tökéletesen betartja a márka ígéretét. A sportmodell meghajtásáról egy 367 lóerős (270 kW) 3-literes V6-os Biturbo motor gondoskodik, a vezetési élményt pedig az SLK 55 AMG-től átvett, átdolgozott AMG sportfutómű teszi teljessé. A fokozott teljesítményű, még jobb reakciókkal felvértezett hajtáslánc, az AMG sportfutómű, valamint a rendkívül precíz, kétfokozatú AMG Sport-paraméterkormányzás kombinációja a vezetési élmény vegytiszta elegyét szolgálja, amit a szériában járó, és a DYNAMIC SELECT rendszeren keresztül állítható AMG sportkipufogó rendszer koronáz meg. A Mercedes-AMG SLC 43 a 0-100 km/h-s sprintet mindössze 4,7 másodperc alatt teljesíti.

Sportos elegancia


A markáns, A-szárnyak által meghatározott frontrész már első pillantásra hirdeti az AMG Performance modellben rejlő magasszintű teljesítménypotenciált. Az első sárvédőívek „AMG” plakettje finoman utal a Mercedes-AMG SLC 43 kvalitásaira. Kívánságra a modell megjelenése még inkább személyre szabható az exkluzív AMG Night csomag révén, amely magas fényű fekete dizájnelemeket tartalmaz. Oldalnézetből a klasszikus roadsterek sziluettje köszön vissza, aminek kötelező velejárója az erősen hátra tolt utastér. A farrész szintén telis-tele van karakteres vonásokkal, a krómozott kipufogóvégek pedig büszkén hirdetik a nagy teljesítményt.