Fiat 500 Hybrid Launch Edition 1.0 70 LE

Akciós modell
4 290 000 Ft-tól

Fiat 500 Hybrid Launch Edition 1.0 70 LE

4 290 000 Ft-tól

Lélekben hibrid, egyedi stílusát pedig a természet színei inspirálták. Az Új Fiat 500 Hybrid Edition-t egyedi és elegáns „Zöld Harmat“ fényezéssel kínáljuk, amely tökéletesen illik az 500-as összetéveszthetetlen stílusához is. Az autó B-oszlopán megtalálható a Hybrid Edition logója. Most új D-FENCE csomaggal is elérhető, ami nagyteljesítményű pollenszűrőt, HEPA-szűrőt és UV lámpát tartalmaz, melyek segítenek tisztán tartani az autó belterét. 

Válj eggyé a természettel, azáltal, hogy segíted. Ezt teszi a Fiat 500 Hybrid Edition. Nézzük például az üléseket: díjnyertes SEAQUAL® YARN szövetből készültek, amely magas minőségéről és arról híres, hogy 100%-ban újrahasznosított, az óceánok, strandok és folyótorkolatok műanyaghulladékából készül.

Az 500-as új, hibrid motorja lehetővé teszi, hogy a jelenlegi motorokhoz képest 20%-kal csökkentsd* a szén-dioxid kibocsátásodat, valamint könnyen irányíts mindent a TFT kijelzőnek köszönhetően. Sőt, ha hibridre váltasz, annak előnyeit nemcsak a környezet élvezi, hanem te is: a hibrid motorok pozitív környezeti hatásának köszönhetően az országok többségében gazdasági és mobilitási előnyökkel is jutalmazzák a hibrid járművek vezetőit.
*Az NDc2 homologizációs mértéke szerint

5 ÉV GARANCIÁVAL

Keresse Fiat értékesítő munkatársainkat!

Az alap modell műszaki adatai:

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 3,9 - 4,0 l/100km
CO2-kibocsátás 88 - 88 (g/km)
Teljesítmény 52 kW (69 - 70 LE)

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá az FCA Central and Eastern Europe Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akciós ár a Fiat 500 1.0 70LE POP verziójára vonatkozik, ami a D-FENCE Csomag árát nem foglalja magába. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez. Vegyes átlagfogyasztás: 3,9-4 l/100km; CO2-kibocsátás: 89-94 g/km. Az akció visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes az akcióban résztvevő márkakereskedéseknél. Az itt közölt adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. Részletekért tájékozódjon a www.fiat.hu weboldalon vagy az akcióban résztvevő Fiat márkakereskedésekben. A képen látható autó illusztráció.