Fiat 500L Wagon

Vagány és sokoldalú

A teljesen új kategóriát (Magic Purpose Wagon) létrehozó Fiat 500L Wagon a Fiat 500 stílusát, a városi autók agilitását, a középkategória kompaktságát, az ötajtósok komfortját és felszereltségét, valamint a kombi személygépkocsik terét és univerzális felhasználhatóságát ötvözi. A harmadik üléssornak köszönhetően a modell saját kategóriájában a legkompaktabb hétüléses (5+2 személy) gépkocsi. Hossza 435 cm, szélessége 178 cm, magassága pedig 167 cm. Bár 20 cm-rel rövidebb, mint a C kategóriába tartozó kombik, kiemelkedő komfortszintet, teret és szállítási kapacitást biztosít, ezt többek között a 638 literes csomagtér is bizonyítja.

Családi autó


Az új modell feladata az első számú családi autó szerepének betöltése. A férfiakat karakterességével, funkcionalitásával és teljesítményével, a nőket szépségével, intelligenciájával és stílusával nyűgözi le. A gyerekek körében is biztosan népszerű lesz.

„Large” - hatékony térkihasználás


Ezek az új koncepció főbb összetevői, a tervezők ebben az esetben nem kizárólag a műszaki specifikációból indultak ki, hanem főként a belső tér kihasználhatóságából. Az élettér ugyanis főszerepet kapott ennél a modellnél. 

Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 95 LE 120 LE
Teljesítmény (kw) 70 kW 88 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 4.2 l/100km 4.7 l/100km
CO2-kibocsátás 111 (g/km) 124 (g/km)


Fiat Garancia

5 év vagy 100.000 km garancia Fiat személyautókra

A garancia feltételei:

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Fiat 500L Wagon prospektus (PDF)