Fiat 500L Living

Vagány és sokoldalú

A teljesen új kategóriát (Magic Purpose Wagon) létrehozó Fiat 500L Living a Fiat 500 stílusát, a városi autók agilitását, a középkategória kompaktságát, az ötajtósok komfortját és felszereltségét, valamint a kombi személygépkocsik terét és univerzális felhasználhatóságát ötvözi. A harmadik üléssornak köszönhetően a modell saját kategóriájában a legkompaktabb hétüléses (5+2 személy) gépkocsi. Hossza 435 cm, szélessége 178 cm, magassága pedig 167 cm. Bár 20 cm-rel rövidebb, mint a C kategóriába tartozó kombik, kiemelkedő komfortszintet, teret és szállítási kapacitást biztosít, ezt többek között a 638 literes csomagtér is bizonyítja.

Újautó ajánlatok

Induló ár
6 040 000 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 4,2 - 4,7 l/100km
CO²-kibocsátás 111 - 124 (g/km)
Teljesítmény 70 - 88 kW (95 - 120 LE)

Családi autó


Az új modell feladata az első számú családi autó szerepének betöltése. A férfiakat karakterességével, funkcionalitásával és teljesítményével, a nőket szépségével, intelligenciájával és stílusával nyűgözi le. A gyerekek körében is biztosan népszerű lesz.

„Large” - hatékony térkihasználás


Ezek az új koncepció főbb összetevői, a tervezők ebben az esetben nem kizárólag a műszaki specifikációból indultak ki, hanem főként a belső tér kihasználhatóságából. Az élettér ugyanis főszerepet kapott ennél a modellnél.