Fiat Panda Easy BSG 1.0 70 LE

Akciós modell
4 045 000 Ft-tól

Fiat Panda Easy BSG 1.0 70 LE

Az Panda új, hibrid motorja lehetővé teszi, hogy a jelenlegi motorokhoz képest 20%-kal csökkentse* a szén-dioxid kibocsátását, valamint könnyen irányítson mindent a TFT kijelzőnek köszönhetően. Sőt, ha hibridre vált, annak előnyeit nemcsak a környezet élvezi, hanem Ön is: a hibrid motorok pozitív környezeti hatásának köszönhetően az országok többségében gazdasági és mobilitási előnyökkel is jutalmazzák a hibrid járművek vezetőit.
*Az NDc2 homologizációs mértéke szerint

5 ÉV GARANCIÁVAL

Műszaki adatok:
fogyasztás: 4l /100 km
Co2: 89-92 g/km
Teljesítmény: 52 kW

 

Keresse Fiat értékesítő munkatársainkat!


A bemutatott számok WLTP adatok. A WLTP egy új teszt, amelyet az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2 kibocsátási adatokra használnak. A tényleges vezetési eredmények változhatnak olyan tényezők függvényében, mint az időjárási viszonyok, a vezetési stílus, a jármű terhelése vagy a regisztráció után felszerelt tartozékok.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.