Panda Mild Hybrid Launch Edition


Eco-élmény.

ENNYIRE EGYSZERŰ HIBRIDNEK LENNI​ ​

A hibrid mobilitás most már összetéveszthetetlen Panda stílusban is elárasztja az utcákat.​

TISZTASÁG A LEVEGŐBEN

Soha nem volt ilyen könnyű változtatni. Az új, lágy hibrid motornak köszönhetően akár 20* százalékkal is csökkentehető a Panda fogyasztása a jelenlegi motorokhoz képest. A fogyasztás csökkenését ennek segítségével teljesítményvesztés nélkül lehet elérni.

Válts Hybridre

Hybrid Launch Edition megérkezett, célja egyértelmű: új technológiára váltani azért, hogy a természet ne változzon. Új, és hatékonyabb lágy hibrid motor, exkluzív harmatzöld fényezés, a tengerből kihalászott műanyag hulladékból készült

A Panda nem rejti véka alá személyiségét, büszkén viseli a kizárólag a Launch Edition modellekhez elérhető hibrid jelvényt a B oszlopon és a csomagtérajtón. Egy csipetnyi stílus, és már indulhatunk is. Élvezd a 15”-os, stílusos alumínium felnik és felnisapka formai jegyeit. Fiatalos, dinamikus, most a természetre emlékeztető új ruhában. Ismerd meg az új Panda Mild Hybrid Launch Edition modellt exkluzív, harmatzöld fényezéssel. Az utak meghódításához merész formatervre van szükség. Olyanra, amilyennel az új Panda Mild Hybrid Launch Edition rendelkezik. A lökhárítók és védőlemezek minden akadályon átsegítenek.

VELEJÉIG ZÖLD

Nem csak a felszínen, a Panda Mild Hybrid Launch Edition belül is zöld. Szó szerint. A műszerfal ugyanolyan harmatzöld színt kapott, mint a karosszéria. Ha eggyé akarsz válni a természettel, meg kell mentened. Ezért készítettük Seaqual™ eljárással az üléseket. A Panda Mild Hybrid Launch Edition üléseinek műszál szövete a Földközi-tengerből kihalászott műanyag hulladékból készül kiváló minőségben.

letőlthető árlista

Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 70 LE 0 LE
Teljesítmény (kw) 51 kW 0 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 4 l/100km 0 l/100km
CO2-kibocsátás 90 (g/km) 0 (g/km)

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.