Jeep Cherokee

Az eredeti JEEP® DNS legújabb tagja.

Gyönyörű vadság: Kiváló menetdinamikájával, irányíthatóságával és üzemanyag gazdaságosságával, kategóriájának legjobb 4x4 -es terepképességével és exkluzív technológiájával a teljesen megújult Jeep® Cherokee magasra emeli a lécet . Azok számára készült, akik fontosnak tartják a formát és a tartalmat is. Méretei tökéletesen alkalmasak a hatékony teljesítmény elérésére. Az Új Jeep® Cherokee messzire jut alegendás Jeep® DNS segítségével. 

Fedezze fel a világklasszis utasteret:
Az Új Cherokee egyedi és divatos stílust képvisel a jelenlegi Jeep® modellválasztékon belül. Csak vessen egy pillantást a részletekre és azonnal felfedezheti a finomtapintású anyagok széleskörű használatát a prémium, kézműves gondossággal kialakított utastérben: csodásan áradó formák, kiváló minőségű anyagok, innovatív szín- és anyagválasztás, precíz kézműves jellegű kidolgozás, csúcstechnológia és gazdag felszereltség. Az egyedi tökéletesség világa csak arra vár, hogy valaki felfedezze. Ön.  

1 készletről elérhető jármű

1
Használt autó

Műszaki adatok

CO²-kibocsátás 161 - 179 (g/km)
Teljesítmény 143 kW (195 LE)

Friss és agresszív új külsejével az Új Cherokee formaterve a jövőt idézi, mialatt megtartotta legendás örökségét is: vadonatúj kialakítása elkápráztatja még a legkényesebb ízléssel rendelkezőket is. Erőteljes megjelenéssel, agresszív kerékaránnyal és határozott útjelenléttel rendelkezik. A Latitude verzió alapfelszereltsége még exkluzívvabbá válik a Limited verzión, mely végül a Trailhawk verzión csúcsosodik ki, ahol a Jeep® élmény igazán extrémmé válik.

Több, mint 70 széria és rendelhető biztonsági felszereltség járul hozzá a Cherokee magabiztosságához. Az új Jeep® kormánykeréken minden kezelőszerv biztonságosan elérhető, hisz ujjnyi távolságra találhatóak egymástól. A jármű szerkezetében több mint 65%-ban alkalmazott nagyszilárdságú acél, valamint az aktív-, és passzív biztonsági elemek széles kínálata óvja az utasokat minden kilométeren. A fontosabb opciók közé tartozik az adaptív sebességtartó automatika, mely radar és videó érzékelők segítségével segít fenntartani az előre beállított távolságot az Ön járműve és az Ön előtt haladó gépkocsi között, és egy esetleges ütközést elkerülendő, akár teljesen meg is állíthatja a járművet. Az új párhuzamos és merőleges parkolássegítő rendszer ultrahangos érzékelők segítségével könnyíti meg a parkolást, a sávelhagyásra figyelmezető jelzés pedig segít a járművet biztonságosan az úton tartani. 

Egyedi modellek