Jeep Cherokee

A 2019-es Jeep® Cherokee újraértelmezi a Jeepre mindig is jellemző egyediséget és mestermunkát. A megújult orr és hátsó rész, a megújul LED-es fényszórók, új felnikés kényelmi funkciók tovább emelik a Cherokee fényét, miközben hű marad a gyökereihez.

Újautó ajánlatok

Induló ár
14 440 000 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 6,6 - 7,6 l/100km
CO2-kibocsátás 175 - 215 (g/km)
Teljesítmény 143 - 200 kW (195 - 272 LE)

Az új Cherokee beltere a csúcstechnológiát az alkalmazkodóképességgel ötvözi. Elérhető a párhuzamos és merőleges parkolást segítő rendszer, az automata távolsági fényszóró állítás, illetve az elektromosan vezérelhető első ülések is.

CÉLTUDATOSAN TERVEZVE

Az új Jeep® Cherokee-ban a kifinomult és tökéletes megmunkálással előállított belső csúcstechnológiával találkozik. A Selec-Terrain® módválasztó és az elérhető Active Drive összkerék-meghajtási rendszerek piedesztálra emelik az off-road élményt, a megnövelt csomagtér, a legújabb Uconnect™ technológia, és a minőségi szövet-, illetve bőr borítások pedig a kényelemre, és kalandra készítik fel az új Cherokee-t.