Jeep® Renegade 4xe- elérhető a készlet erejéig

Akciós modell
12 390 000 Ft-tól

TECHNOLÓGIA, AHOGY SOHA NEM TAPASZTALTAD

A Jeep® a hagyományos 4X4 SUV, és az új automata váltó, a javított teljesítmény, és a hátsó kerekeket hajtó elektromotor kombinálásával újra feltalálja az összkerék-meghajtást, és a legnagyobb kényelmet biztosítja, miközben csökken a károsanyag-kibocsátás és a fogyasztás is.
 

NINCS TÖBB AKADÁLY

Nem számít, hogy milyen úton haladsz, a 270 lóerős összteljesítménnyel és a 7 másodperces 0-ról 100-ra gyorsulással bármilyen útfelületen a továbbfejlesztett 4X4 képességeknek köszönhetően a legnagyobb biztonságban vezethetsz. Ez kizárólag a Jeep® Renegade 4xe Plug-in hibrid új architektúrájának köszönhető, amely az első kerekeket hajtó hagyományos robbanómotort, és a hátsó kerekeket hajtó elektromotort kombinálja. Így minden tengely meghajtásáról külön motor gondoskodik, nagyobb nyomatékot, jobb irányíthatóságot és jobb kezelhetőséget biztosítva.
 

KÉZBEN TARTOTT TECHNOLÓGIA

A Jeep® Renegade 4xe plug-in hibrid 11,4 kWh-s akkumulátorait otthon, vagy a városban a nyilvánosan elérhető állomásoknál is töltheted. A regeneratív fékrendszer eCoasting, vagy eCharge funkcióban képes az akkumulátorokat tölteni vezetés közben.Minden e-funkció, így a regeneratív fékezés, az eCoasting és eCharge funkció is azt a célt szolgálja, hogy észrevétlenül töltse az akkumulátorokat. Biztonságodat vadonat új technológiák garantálják: táblafelismerés, intelligens sebességasszisztens, sávtartó, ráfutásgátló, adaptív tempomat, lejtmenetvezérlő és fáradtságérzékelő.
 

EGYSZERŰ TÖLTÉS

KIEGÉSZÍTŐK – WALLBOX

8.4”-OS KIJELZŐ

Jeep Renegade 4Xe árlista

Az adott típus műszaki adatai:
fogyasztás: 1.9 - 2 l/100 km
Co2: 44 - 46 g/km
Teljesítmény: 130 / 182 kW/LE
 

További részletekről kérjük érdeklődjön Jeep értékesítő munkatársainknál!

Az alap modell műszaki adatai:

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 5,8 - 8,6 l/100km
CO2-kibocsátás 125 - 173 (g/km)
Teljesítmény 88 - 125 kW (120 - 170 LE)

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.