Kia Carens

Nagyon családbarát.
Nagyon stílusos.

Kirobbanóan sportos megjelenésével, ám mégis stílusos designjával a Kia Carens az ideális társ az aktív, sokat utazó nagycsaládok számára. Dinamikus stíluselemei nem szűkölködnek az okos megoldásokban, akár a külső, akár a belső kialakítást vesszük szemügyre.

Elmenni a gyerekekért az iskolába, romantikus kirándulásra vinni a szerelmünket, elintézni a hétvégi nagybevásárlást, netán biciklitúrára indulnia hegyekbe? Nem probléma! Az új Kia Carens-re minden körülmények között számíthatsz.

Európa 20 legjobb márkaképviseletét tömörítő elit csapat tagjaként és a Pappas névhez hűen, törekszünk Önnek megbízhatóan, mindent egy kézből, kedvezményesen biztosítani.

Újautó ajánlatok

Induló ár
5 159 000 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

1 készletről elérhető jármű

1
Új autó

Műszaki adatok

Üzemanyag-fogyasztás 4,5 - 7,8 l/100km
CO²-kibocsátás 118 - 182 (g/km)
Teljesítmény 99 - 122 kW (135 - 166 LE)

Videók


High-tech


Forradalmi megoldások. Főszerepben a kényelem.

A Kia Carens a stílusával elvarázsol, míg a tudásával meghódít. Tucatnyi, okos technológiai megoldása elkényezteti az egész családot.

Biztonság


Biztos kezekben.

A Kia Carens családi autó, így a biztonság az első számú szempont volt a modell tervezésekor. Ennek szellemében a legkorszerűbb biztonságtechnikai elemek találhatók meg benne, amelyek teljes védelmet nyújtanak az utasoknak.

 

További információk: www.kiamotors.hu

Ajánlatok & akciók