KIA NIRO 1.6 GDi Hybrid -
650 000 Ft kedvezménnyel

Akciós modell
7 899 000 Ft-tól

KIA NIRO 1.6 GDi Hybrid - 650 000 Ft kedvezménnyel

KIA NIRO 1.6 GDi Hybrid Bronze

Lista ár: 8 099 000 Ft

Kedvezményes ár: 7 899 000 Ft

Felszereltség:

  • Rádió, 8" színes kijelzővel, tolatókamerával, MP3 lejátszó, USB csatlakozó, 6 hangszóróval, Android Auto ™, Apple CarPlay™*
  • Automata kétzónás légkondicionáló automatikus szélvédő páramentesítővel
  • 7 légzsák
  • ABS + ESC + HAC (Blokkolásgátló, Elektronikus menetstabilizáló, Visszagurulás gátló rendszer)
  • DAA (Éberség felügyeleti rendszer)
  • FCA (Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás -autók, gyalogosok, kerékpárosok)
  • LFA (Sávkövető rendszer)
  • SCC (Adaptív tempomat)
  • 16" könnyűfém keréktárcsa

 

Felszereltség lista

Az adott típus műszaki adatai:
fogyasztás: 4,4-5,2 l/100 km
Co2: 100-119 g/km
Teljesítmény: 104/141 kW/LE  

További információért kérjük forduljon KIA értékesítő munkatársainkhoz.

 

Hogy a döntését segítsük:

Az alap modell műszaki adatai:

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 3,8 - 4,4 l/100km
CO2-kibocsátás 88 - 101 (g/km)
Teljesítmény 103 kW (141 LE)

JOGI NYILATKOZAT

Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 40% kezdő lízingdíj, valamint minimum 36 hónap és maximum 60 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj) jogosult az ügyfélre továbbhárítani. A 2021. év első törlesztőrészletéig alkalmazásra kerülő kedvezményes THM: 5,7%, míg a kedvezményes időszakot követően alkalmazott magasabb hiteldíjra tekintettel a teljes futamidőre számított THM: 8,8%-11,6%.A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. Az akció keretében 2020. június 11. és 2020. augusztus 31. napja között folyósított lízingszerződések esetén első alkalommal a futamidő 6. hónapjában, míg a 2020. szeptember 1. és 2020. december 31. napja között folyósított lízingszerződések esetén első alkalommal a futamidő 3. hónapjában kerül előírásra lízingdíj törlesztőrészlet. Integrált casco biztosítás (a lízingdíjjal együtt beszedésre kerülő biztosítási díj) kötése esetén a törlesztésmentes időszakra eső integrált casco biztosítási díjak utólag egyösszegben kerülnek előírásra. Az akció tárgyát képező halasztott díjfizetés a kezdő lízingdíj megfizetésének kötelezettségét nem érinti. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció időtartama 2020. június 11.-től 2020. december 31.-ig tart.

A hirdetésben megjelenített ajánlat az augusztus 31-ig megkötött szerződésekre érvényes. A tavalyi ár nem vonatkozik a gépkocsi forgalomba helyezés költségeinek időközben bekövetkezett esetleges változására. Az érintett modellekről, azok jelenlegi és 2019. december 31-én érvényben lévő árairól tájékoztatás a ezen a weboldalon oldalon található.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a Pappas Auto Magyarország Kft. a mindenkori változtatás jogát fenntartja. A feltüntetett árak tartalmazzák a regisztrációs adót és az áfát. Minden jog fenntartva.