Kia Optima

Minőség inspirálta, innováció ihlette

A kívül-belül felfrissített dizájn mellett két új erőforrás is debütál az új Optimában. Az Optima egyik új motorja az U3-sorozatú 1,6 l-es közös csöves (CRDi) turbódízel 136 LE-vel (320 Nm). A másik újdonság az 1,6-os, közvetlen befecskendezéses és turbós benzines (T-GDi) megjelenése: ez itt 180 LE-t teljesít. Az Optima külsején újak a lökhárítók, valamint az első- és hátsó lámpák is. A "tigrisorr" hűtőmaszk minden modellváltozaton felfrissült, fényes króm keretezi, a rendelhető színek listája is megújult. Az új Optimához 7,0 vagy 8,0 colos központi érintőképernyő kapható, navigációs rendszerrel és a TomTom által kifejlesztett Kia Connected Services programmal. A rendszer része az Apple CarPlay™ és az Android Auto™, így az okostelefonok konnektivitása teljes. Az Optimához fejlett biztonsági rendszerek is elérhetők: gyalogosfelismerős automata vészfék asszisztens (FCA) sávtartó (LKA); automata távfény-kapcsoló (HBA), és kanyarfénnyel is kiegészített, teljesen LED-es világítás. Mindezekkel kiegészítve az új Optima osztályának egyik legbiztonságosabb modellje. A felfrissített Optima szedán és kombi karosszéria-változatban is elérhető. 

Európa 20 legjobb márkaképviseletét tömörítő elit csapat tagjaként és a Pappas névhez hűen, törekszünk Önnek megbízhatóan, mindent egy kézből, kedvezményesen biztosítani. 

Újautó ajánlatok

Induló ár
6 999 000 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

3 elérhető jármű

3
Új autó
1
Online foglalható

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 4,2 - 7,5 l/100km
CO2-kibocsátás 110 - 175 (g/km)
Teljesítmény 101 - 180 kW (136 - 245 LE)

Videók


Vezetéknélküli töltés


Lemerülő akkumulátor? Semmi probléma: helyezze az erre alkalmas mobiltelefonját a konzolon található tálcára és töltse vezeték nélkül. Amikor kiszáll az autóból, az idegen tárgyat érzékelő rendszer figyelmezteti, hogy a készülék a töltőn maradt. Csatlakoztatná telefonját? A tálca mellett USB és AUX aljzatokat is elhelyeztünk.

Csúcsminőségű alapanyagok


Az előkelő atmoszférájú és tágas utastérben, felsőkategóriás alapanyagok közé tartozó, kiváló minőségű bőrrel kárpitozott ülések várják. A részletekre való odafigyelés a gondosan kiválasztott, puha érintésű anyagoktól a természetes színekig és az ízléses díszítőelemekig mindenben megmutatkozik. A minőség valóban érezhető.

 

További információk: www.kiamotors.hu