Az új Kia Optima Plug-in Hybrid

A hibrid teljesítmény új szintje

KIA HIBRID TECHNOLÓGIA

MAGASABB SZINTŰ HIBRID TELJESÍTMÉNY

A konnektorból is tölthető hibrid, vagyis a Plug-in Hybrid a sima hibrid hajtásláncnál tisztább üzemre alkalmas. A Kia Niro Plug-in Hybrid és a Kia Optima Plug-in Hybrid akkumulátorai sokkal nagyobbak a normál hibridekénél, így jóval hosszabb távon is képesek a tisztán elektromos működésre.

Újautó ajánlatok

Induló ár
12 699 000 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

1 készletről elérhető jármű

1
Új autó

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 5.3 l/100km
CO2-kibocsátás 122 (g/km)
Teljesítmény 152 kW (205 LE)

KETTŐ AZ EGYBEN MEGHAJTÁS


FEJLETT PLUG-IN HYBRID TECHNOLÓGIA

A vadonatúj Kia Optima Sportswagon Plug-in Hybrid új típusú hatékonyságot és a hagyományosnál nagyobb hatótávolságot ígér. A motortérben lévő benzines és elektromos motorokkal a vezetés még környezetbarátabbá válik, így tiszta lelkiismerettel élvezheti az utazás minden pillanatát. A Kia-tól már megszokott 7 éves, akkumulátorra is vonatkozó garancia teljes nyugalmat biztosít.8

PÁRHUZAMOS HIBRID RENDSZER

Válasszon az elektromos és a benzines hajtás között, vagy használja a kettőt kombinálva. Könnyedén töltheti autóját a 220V-os otthoni csatlakozó vagy töltőállomások segítségével, míg a beépített Fékenergia Visszanyerő Rendszer a jármű mozgási energiáját kihasználva is tölti az akkumulátort.

DINAMIKUS VEZETÉS

Az új Kia Optima Sportswagon Plug-in Hybrid 2.0 GDi és elektromos motorjának köszönhetően összesen 205 lóerőt és 62 km-es elektromos hatótávolságot biztosít. A nagyobb akkumulátor teszi a kategória legjobbjává.

SUPERVISION MŰSZEREGYSÉG

A műszeregység középső része az autó aktuális üzemmódjáról és az energia áramlásáról ad visszajelzést. A műszerfalon lévő navigációs kijelző pedig tájékoztatja az akkumlátor töltöttségéről, a vezetési stílusról és hatékonyságról is. Sőt a legközelebbi töltőállomást is megkeresheti.

TECHNOLÓGIA ÉS BIZTONSÁG


AUTOMATA VÉSZFÉKRENDSZER (AEB)

Az Automata vészfékrendszer (AEB) városi és gyalogos móddal kiegészítve, figyelmeztetéssel és automata fékezéssel segít Önnek elkerülni vagy tompítani az ütközéseket. Az autó első lökhárítóján található radar és a szélvédőbe épített kamera ellenőrzi a belátható távolságban leselkedő veszélyforrásokat.

INTELLIGENS PARKOLÁST SEGÍTŐ RENDSZER (SPAS)

A Intelligens parkolást segítő rendszer (SPAS) szenzorokkal érzékeli a megfelelő méretű parkolóhelyet, ahova be is kormányozza az autót. Önnek csak a sebességre, a váltásra és a fékezésre kell figyelnie. Ilyen az egyszerű, intelligens parkolás!

SÁVTARTÓ ASSZISZTENS (LKAS)

Az új Kia Optima Sportswagon Plug-in Hybridben nem kell a véletlenszerű sávelhagyástól tartania. A Sávtartó asszisztens (LKAS) audiovizuális jelzésekkel figyelmezteti, és korrigálja is haladását, amennyiben autója jelzés nélkül kezd letérni sávjából.

INTELLIGENS SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA (ASCC)

A vadonatúj Optima Sportswagon Plug-in Hybrid Intelligens sebességtartó automatikája (ASCC) még kényelmesebbé teszi a vezetést. A rendszer a sebességét módosítva állandó követési távolságot tart az előtte haladó jármű mögött.

VEZETÉKNÉLKÜLI TELEFONTÖLTÉS

A Vezetéknélküli telefontöltővel kényelmesen feltöltheti mobiltelefonját. Csak helyezze az erre alkalmas készüléket a töltéshez kialakított tálcára a középkonzolon, és már tölt is! Mindeközben vezessen kedvenc zenéje ritmusára a kristálytiszta hangzású, 8 hangszórós Harmon/KardonTMprémium hangrendszerrel.