Kia Optima Plug-in Hybrid

A hibrid teljesítmény új szintje

MAGASABB SZINTŰ HIBRID TELJESÍTMÉNY

A konnektorból is tölthető hibrid, vagyis a Plug-in Hybrid a sima hibrid hajtásláncnál tisztább üzemre alkalmas. A Kia Niro Plug-in Hybrid és a Kia Optima Plug-in Hybrid akkumulátorai sokkal nagyobbak a normál hibridekénél, így jóval hosszabb távon is képesek a tisztán elektromos működésre.

Európa 20 legjobb márkaképviseletét tömörítő elit csapat tagjaként és a Pappas névhez hűen, törekszünk Önnek megbízhatóan, mindent egy kézből, kedvezményesen biztosítani.

KETTŐ AZ EGYBEN MEGHAJTÁS


FEJLETT PLUG-IN HYBRID TECHNOLÓGIA

A vadonatúj Kia Optima Sportswagon Plug-in Hybrid új típusú hatékonyságot és a hagyományosnál nagyobb hatótávolságot ígér. A motortérben lévő benzines és elektromos motorokkal a vezetés még környezetbarátabbá válik, így tiszta lelkiismerettel élvezheti az utazás minden pillanatát. A Kia-tól már megszokott 7 éves, akkumulátorra is vonatkozó garancia teljes nyugalmat biztosít.8

PÁRHUZAMOS HIBRID RENDSZER

Válasszon az elektromos és a benzines hajtás között, vagy használja a kettőt kombinálva. Könnyedén töltheti autóját a 220V-os otthoni csatlakozó vagy töltőállomások segítségével, míg a beépített Fékenergia Visszanyerő Rendszer a jármű mozgási energiáját kihasználva is tölti az akkumulátort.

DINAMIKUS VEZETÉS

Az új Kia Optima Sportswagon Plug-in Hybrid 2.0 GDi és elektromos motorjának köszönhetően összesen 205 lóerőt és 62 km-es elektromos hatótávolságot biztosít. A nagyobb akkumulátor teszi a kategória legjobbjává.

SUPERVISION MŰSZEREGYSÉG

A műszeregység középső része az autó aktuális üzemmódjáról és az energia áramlásáról ad visszajelzést. A műszerfalon lévő navigációs kijelző pedig tájékoztatja az akkumlátor töltöttségéről, a vezetési stílusról és hatékonyságról is. Sőt a legközelebbi töltőállomást is megkeresheti.

TECHNOLÓGIA ÉS BIZTONSÁG


AUTOMATA VÉSZFÉKRENDSZER (AEB)

Az Automata vészfékrendszer (AEB) városi és gyalogos móddal kiegészítve, figyelmeztetéssel és automata fékezéssel segít Önnek elkerülni vagy tompítani az ütközéseket. Az autó első lökhárítóján található radar és a szélvédőbe épített kamera ellenőrzi a belátható távolságban leselkedő veszélyforrásokat.

INTELLIGENS PARKOLÁST SEGÍTŐ RENDSZER (SPAS)

A Intelligens parkolást segítő rendszer (SPAS) szenzorokkal érzékeli a megfelelő méretű parkolóhelyet, ahova be is kormányozza az autót. Önnek csak a sebességre, a váltásra és a fékezésre kell figyelnie. Ilyen az egyszerű, intelligens parkolás!

SÁVTARTÓ ASSZISZTENS (LKAS)

Az új Kia Optima Sportswagon Plug-in Hybridben nem kell a véletlenszerű sávelhagyástól tartania. A Sávtartó asszisztens (LKAS) audiovizuális jelzésekkel figyelmezteti, és korrigálja is haladását, amennyiben autója jelzés nélkül kezd letérni sávjából.

INTELLIGENS SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA (ASCC)

A vadonatúj Optima Sportswagon Plug-in Hybrid Intelligens sebességtartó automatikája (ASCC) még kényelmesebbé teszi a vezetést. A rendszer a sebességét módosítva állandó követési távolságot tart az előtte haladó jármű mögött.

VEZETÉKNÉLKÜLI TELEFONTÖLTÉS

A Vezetéknélküli telefontöltővel kényelmesen feltöltheti mobiltelefonját. Csak helyezze az erre alkalmas készüléket a töltéshez kialakított tálcára a középkonzolon, és már tölt is! Mindeközben vezessen kedvenc zenéje ritmusára a kristálytiszta hangzású, 8 hangszórós Harmon/KardonTMprémium hangrendszerrel.

Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 205 LE
Teljesítmény (kw) 152 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 5.3 l/100km
CO2-kibocsátás 122 (g/km)


Kia Garancia

7 év garancia minden Kia modellre

*Kia 7 éves vagy 150.000 kilométeres gyártói garancia. Érvényes az EU-tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltáron), a helyi (országos) feltételek szerint. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek márkakereskedéseinkben, illetve a www.kia.com/hu/garancia oldalon.

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

A Kia Optima család prospektusa (PDF)
Kia Optima tartozék katalógus (PDF)
Kia Értékesítők
Kia-Pappas érvek
Árlista
A Kia Optima PHEV műszaki adatai (PDF)
Kia technikai bemutató videók
Akciós Kia modellek
StarRent - Flottakezelés
Hogyan működik?