Kia Soul

Indulásra kész

Díjnyertes design, nagyobb vezetési élmény, csúcstechnológia.
Az új KIA Soul jobb formában van, mint valaha, készülj életed kalandjára!

Ikonikus formaterv
Az új KIA Soul kiforrott formavilága most még merészebb és könnyebben felismerhető, mint valaha - köszönhetően a szembetűnő kéttónusú fényezésnek, a SUV Csomag kínálta lehetőségeknek, a megújult hűtőmaszknak, a domborodó sárvédőíveknek, valamint határozott megjelenésének és különleges hátsó kialakításának.

Minőségi anyagok
A puha tapintású műszerfaltól a magasfényű középkonzolig és a selymes fényű matt króm berakásokig, anyagminőség tekintetében minden a prémium érzést hivatott erősíteni. Mindezt megkoronázza a kategóriában megszokottnál jelentősen nagyobb belsö tér nyújtotta luxus.

Európa 20 legjobb márkaképviseletét tömörítő elit csapat tagjaként és a Pappas névhez hűen, törekszünk Önnek megbízhatóan, mindent egy kézből, kedvezményesen biztosítani.

Újautó ajánlatok

Induló ár
4 529 000 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 4,8 - 7,6 l/100km
CO²-kibocsátás 118 - 165 (g/km)
Teljesítmény 97 - 100 kW (132 - 136 LE)

Videók


Íves dizájnelemek


A kerek sebességváltó gombtól kezdve a kormányon található lekerekített gombokig és a gömbszerűen "lebegő" hangszórókig az ívek játékán alapuló belső tér kialakításánál mindent a hanghullámok ihlettek, olyan organikus és fiatalos kinézetet kölcsönözve ezzel, ami méltó párja a megkülönböztető formatervnek.

Supervision műszerfal


Az utastér közepén, a süllyesztett egységek között helyezkedik el a csúcstechnológiát képviselő Supervision műszerfal 4.3"-es TFT LCD kijelzővel, melyről könnyen és gyorsan leolvasható az összes szükséges információ.

 

További információk: www.kiamotors.hu