Kia Sportage Black Edition

Akciós modell
8 899 000 Ft-tól

Fekete megjelenés

A Black Edition markáns megjelenésével a Kia Sportage most még határozottabb megjelenést ad az utakon.
 

Merész részletek klasszikus feketében

A magabiztosságot sugárzó, új fekete fényes rács egy teljesen új hálós kialakítással csak egy példa azokra a feltűnő részletekre, amelyek merész kifinomultságot nyújtanak a Black Edition-ben. Más változások első ránézésre talán nem szembetűnők, de ugyanolyan vonzóak. Ilyen például a kikapcsolható első-hátsó parkolást segítő radar (PDW) is.

Feltűnő harmónia

A tetősínektől az oldalsó küszöbökig, vagy a középen elhelyezkedő hátsó logóig, a részletek fekete fényes felületei vonzó vonalvezetést és kompakt összképet hoznak létre, amelyek merész kifinomultságot kölcsönöznek az autónak. Kiegészülve a fekete fényes 17 ” felnikkel a Sportage Black Edition limitált szériája garantáltan irigy pillantásokat vonz magára.
 

Tekintse meg árlistánkat.

 

További információért kérjük forduljon KIA értékesítő munkatársainkhoz.

 

Hogy a döntését segítsük:


A fényképen látható gépjármű illusztráció. A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.