Kia Stinger

Klasszikus szellemiség. Új élmények.

Ízig-vérig Gran Turismo – az új Kia Stingert az élményautózás és az exkluzív színvonalú utazások rajongóinak alkottuk meg. Vagány, mégis kifinomult külső. Tökéletesen megtervezett és csendes belső. Gyors, rugalmas és dinamikus mozgás. Ezek a jellemzők állnak a gran touring élmény középpontjában - amikor az utazás öröme mindennél fontosabb.

Európa 20 legjobb márkaképviseletét tömörítő elit csapat tagjaként és a Pappas névhez hűen, törekszünk Önnek megbízhatóan, mindent egy kézből, kedvezményesen biztosítani.

DIZÁJN Gran Turismo újragondolva

A történelem nagy Gran Turismo-inak nyomán tervezve és gyártva az új Kia Stinger egy valódi GT; teljesítmény és kifogástalan stílus találkozása, minden részletében tökéletes. A szenvedélyes dizájn sportos magabiztosságot sugall - a kecses orrtól az erőteljes farig. Mindezt úgy, hogy a hangulat és dinamika előtérbe került, mert ez a Gran Turismo meghatározója.

Káprázatos design

A lenyűgöző design a megfelelő arányok, egyensúlyok kérdése. Az új Kia Stinger hosszú motorházteteje, rövid első túlnyúlása, megnövelt tengelytávja és alacsony vezetőfülkéje ékes példái ennek. A széles, de összetartó vállívek a feszes hátsó részben futnak össze, amelyet a fényes fekete, hátsó diffúzor tesz teljessé a jobb aerodinamika érdekében.

TELJESÍTMÉNY

Magabiztosság és kontroll

Az út mindig tartogat váratlan fordulatokat. De az új Kia Stinger összkerékhajtása bármilyen kihívással megbirkózik, amely a kanyaron túl várja. A rendszer dinamikus nyomatékvektoros vezérlése gondoskodik a tapadásról és stabilitásról. Így Ön és utasai is kényelmesen és biztonságosan utazhatnak – bármilyen is az időjárás vagy az útfelület.

Gyorsítsa fel a szívverését!

Készüljön magasabb pulzusszámra, bármelyik hosszanti elrendezésű turbómotor rejtőzzön is a motorháztető alatt: a 2,2 CRDI (200 LE), a 2,0 T-GDI (255 LE) vagy a 3,3 T-GDI (366 LE)! A 8 sebességes automata váltó gyorsan és simán vált. Szívdobogtató élmények várják a rendkívüli gyorsulásnak és szélsebes utazásnak köszönhetően.

ERŐTELJES AJÁNLAT


Az új Kia Stinger lenyűgöző megjelenése hasonlóan lenyűgöző tartalmat rejt a motorháztető alatt. Szeretné érezni a magával ragadó erőt? A motorok adatai magukért beszélnek.

Motor 3.3 T-GDI V6 8AT 2.0 T-GDI 8AT 2.2 CRDi 8AT
Teljesítmény 370 LE 255 LE 200 LE
Max sebesség 270 km/h 240 km/h 230 km/h
Gyorsulás (0-100 km/h) 4,9 s 6,0 s 7,6 s
Nyomaték 510 Nm 353 Nm 440 Nm

Videók


KOMFORT Dőljön hátra, élvezze a vezetést!

Bámulatos beltér

Letisztult, mégis exkluzív – az új Kia Stinger a sportos Gran Turismo stílusból és a repülés világából merít ihletet.
Letisztult, mégis exkluzív – az új Kia Stinger a sportos Gran Turismo stílusból és a repülés világából merít ihletet. A beltérben kerek, repülőgépet idéző szellőzőket, fémgyűrűs kapcsolókat és szaténkróm betéteket találunk. Az alacsonyan fekvő sofőrülést kifinomult részletek veszik körül. Válassza ki a hangulatához illőt a hat különböző megvilágítás közül.

 

Tágas csomagtér

A meghosszabított tengelytáv és a ferdehátú karosszéria előnye a tágas utastér. Az ergonomikus belső térben Önnek és utasainak rengeteg hely áll rendelkezésére a pihentető, élvezetes utazáshoz. A tágas poggyásztér 406 literes, amelyben hosszabb csomagokat is gond nélkül elhelyezhet a 40:60 arányban osztott, ledönthető hátsó üléseknek hála.

Intelligens csomagtérajtó

Tele a keze? Az intelligens csomagtérajtónak köszönhetően így is könnyedén pakolhat Stingerébe! Tartsa nyugodtan a kulcsát a zsebében vagy a táskájában, és a csomagtartó automatikusan felnyílik, amikor megközelíti az új Kia Stinger hátulját.

KÖRÜLÖLELŐ INTELLIGENCIA

Tisztán látszik a lényeg

A vezetőülésben ülve könnyedén figyelmmel tarthatja az alapvető információkat a sebességmérő és a fordulatszámmérő között elhelyezett, jól áttekinthető kijelzőcsoporton. Az opcionális HUD (Head-Up Display) rendszert használatával a lényeges információk a szélvédőre vetítve is megjelennek, például a sebességhatárok.

Mindig online

A TomTom technológiájára épülő Kia online szolgáltatások magasabb szintre emelik a útmutatást.2,3 Tartsa a kapcsolatot, és érjen el minden korábbinál több információt a lebegő, 8 hüvelykes keretnélküli érintőképernyőn! A multimédiás rendszer támogatja a Android Auto™-t és az Apple CarPlay™-t4,5 is támogatja. Kapcsolódjon a világhoz, és streamelje kedvenc zenéit, miközben a vezetésre fókuszál!

360°-os élőképes monitor (AVM)

A parkolássegítővel kiegészített AVM rendszer a Kia Stinger négy – első, hátsó és oldalsó irányú – nagylátószögű kamerájának képét kombinálja. Az eredmény: egy átfogó, madártávlati kép a jármű körüli térről parkolás vagy 20 km/h sebességnél lassabb haladás közben.

Harman Kardon® prémium hangrendszer

Élvezze a világszínvonalú hangzást az opcionális, 720 wattos Harman Kardon® hangrendszer 15 hangszóróján. A Kia történetében először a mélynyomók az első ülések alatt kaptak helyet. A Clari-Fi™ technológia javítja a digitális audióélményt, míg a QuantumLogic™ Surround Sound technológiáj biztosítja az autentikus, kifinomult, többdimenziós hangzást.6

TECHNOLÓGIA ÉS BIZTONSÁG

DRIVE WiSE technológiák

A DRIVE WISE technológiák, azaz a Kia fejlett vezetés-támogató technológiái (ADAS) az utazást biztonságosabbá és pihentetőbbé teszik.7 Kevesebb stresszel és zűrzavarral pedig nyugodtan kiélvezheti az autózás minden pillanatát Kia Stingerével.

Adaptív sebességtartó automatika (SCC)

Az adaptív sebességtartó automatika radarszenzorral figyeli az elől haladó autó távolságát. Ha az elől lévő autó gyorsít, akkor az Ön Stingere is gyorsít – attól függő mértékben, hogy a négy követési alapbeállítás melyikét választotta. Ha az elől haladó autó lelassít, az Ön autója is lassít, vagy megáll.

Fáradtságérzékelő (DAW)

A DAW rendszer a jármű és a vezető viselkedését elemezve érzékeli, ha az Ön koncentrációja gyengül vezetés közben. Amikor ideje lenne egy kicsit megállni, a rendszer hangjelzéssel és műszerfali vizuális jelzéssel figyelmeztet.

Ütközés-megelőző rendszer (FCA)

A Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA) a kamerák és a radar adatait használva érzékeli az új Kia Stinger útjába eső járműveket és gyalogoskat, és szükség esetén beavatkozik, hogy segítsen elkerülni egy esetleges ütközést. Amennyiben ütközési kockázatot észlel, a rendszer figyelmezteti a sofőrt, és akár automatikusan fékez is a kár minimalizálása érdekében.8

Sávtartó asszisztens (LKA)

Amikor új Kia Stingerével elkezd kisodródni a sávjából, a sávtartó asszisztens (LKA) vizuális és hangjelzéssel figyelmezteti Önt. Szükség esetén vissza is kormányozza az autót az eredeti pozícióba.

Sebességkorlát-figyelő rendszer (ISLW)

A sebességkorlát-figyelő rendszer (ISLW) a sebességhatárok betartásában segíti Önt. A szélvédő kameráját használva leolvassa a sebességkorlátozást és előzést szabályozó táblákat, és jól láthatóan megjeleníti az információt a navigációs képernyőn és a műszerfalon.

Fényszóróasszisztens (HBA)

Vezetés közben a fényszóróasszisztens érzékeli a közeledő járműveket, és automatikusan csökkenti a fényerőt. Segítségével elkerülheti a szembejövők elvakítását – anélkül, hogy foglalkoznia kéne vele.

GT külső

Szívdobogtató élmény megpillantani a sötétre krómozott betéteket, amelyek az oldalvonalakat és a jellegzetesen karakteres orr-rácsot keretezik. Az erőt sugárzó, 19"-es GT kerekeket vörös Brembo® tárcsafékek egészítik ki, míg a kettős kipufogócsövek és a fényes fekete diffúzor büszke, "finale grande" módon teszik teljessé a hátsó rész kompozícióját.

GT belső

A sportosság és stílusosság a GT részleteiben is megjelenik. Például a D formájú kormánykerék sportos jellegű váltófülein vagy az ajtók és a középkonzol valódi alumínium berakásain. A magasszintű oldalttartásra tervezett, csúcsminőségű nappabőrrel kárpitozott ülések fejtámláját GT embléma ékesíti.

Teljesítményre tervezve

A Gran Turismo érzés középpontjában mindig a kivételes országúti teljesítmény található. Az új Kia Stinger GT, 366 lóerős, 3.3 T-GDi V6 motorja a 8 fokozatú automata váltóval egyedülállóan sportos vezetési élményt garantál. A fejlett vezetési dinamika – az elektronikus vezérlésű felfüggesztéstől a változtatható fokozatarányon át a startautomatikáig – fokozza tovább az élvezetet.

GT Line külső

Már első pillantásra nyilvánvaló, hogy a GT Line DNS-ében ott van a sportosság. Külseje megigéz az elől és oldalt feltűnő sötét króm részletekkel. Az egyedi 18"-as GT Line kerekek magabiztosságot és stílust sugároznak, akár parkolnak, akár az úton suhannak. Dupla kipufugók (csak a 2.0 T-GDi esetén) és egy fényes fekete diffúzor teszik tökéletessé a sportos megjelenést.

GT Line beltér

Egy exkluzív kivitel igazi mércéi az eredeti extrák. Ezért is szereltük fel a GT Line-t fekete, valódi bőr ülésekkel. A GT Line emblémával ellátott, D alakú kormánykerék perforált bőr borítása kiváló fogást biztosít, míg az Active Sound Design kényezteti füleit.

 

Kérdése van? Forduljon Stinger specialistánkhoz:

JOGI NYILATKOZAT

(1) Minden motor megfelel az Euro 6d-TEMP szabványnak
 

(2) Kia Online Szolgáltatások

A szolgáltatás 7 évig ingyenes, a navigáció első mobilhálózathoz történő csatlakozásától számítva.

(3) TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás

A legtöbb kormány és helyi hatóság egyetért abban, hogy a TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás a vezetést biztonságosabbá teszi. A TomTom megfelel a helyi jogszabályoknak, és ahol szükséges, adaptálja a gyakorlatát.

(4) Android Auto™ és Apple CarPlay™

Az új Kia Stinger Android Auto™ kompatibilis, úgy tervezve, hogy az 5.0-ás (Lollipop), vagy annál újabb Androiddal rendelkező készülékekkel működjön. Az Apple CarPlay™ iPhone 5 vagy annál újabb készülékekhez elérhető. Mindkét rendszer képes hangvezérlésre, így lehetővé teszi a sofőr számára, hogy kezeit a kormányon, szemét pedig mindig az úton tartsa. Az Android Auto™ a Google Inc. védjegye, míg az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye.

(5) A szolgáltatások aktiválásához adatforgalommal rendelkező okostelefon szükséges.

 

(6) Clari Fi™ technológia

A Harmon Kardon® hangrendszer Clari-Fi™ technológiát használ. A digitális adatok gyakran elvesznek, mikor MP3 formátumba tömörítik őket. A Clari-Fi™ technológia segít az elveszett magas/mély hangok korrigálásában és javítja a zene minőségét.

(7) DRIVE WiSE technológiák

A Drive Wise technológiák támogató rendszerek, így nem mentesítik a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie. A Drive Wise technológiák nem az autó önálló módon történő vezetésére készültek. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.

(8) Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA)

Az ütközés-elkerülés rendszer (FCA) egy támogatási rendszer, és nem mentesíti a vezetőt felelősségétől a jármű biztonságossá tételéhez. A vezetőnek még mindig hozzá kell igazítania vezetési magatartását saját vezetési képességeihez, a jogi követelményekhez és a teljes közúti és közlekedési viszonyokhoz. Az FCA-t nem úgy tervezték, hogy önállóan vezesse a járművet. További információkért olvassa el a használati útmutatót.

(9) 7 év garancia

A Kia 7 éves / 150 000 kilométeres gyártói garancia érvényes az EU tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltárban), helyi feltételek szerint.

(10) 7 év térképfrissítés

A program csak azokat az új Kia modelleket foglalja magába, melyek gyárilag beépített LG navigációs eszközzel rendelkeznek, és 2013. február 28. után kerültek megvásárlásra. A frissítésért a márkaszervizek munkadíjat számíthatnak fel. A hét évre szóló térképfrissítés program hat térképfrissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a térkép adatszolgáltatója, a HERE biztosít.

Ajánlatok & akciók


Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 200 LE 370 LE
Teljesítmény (kw) 147 kW 272 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 5.6 l/100km 10.6 l/100km
CO2-kibocsátás 147 (g/km) 244 (g/km)


Kia Garancia

7 év garancia minden Kia modellre

*Kia 7 éves vagy 150.000 kilométeres gyártói garancia. Érvényes az EU-tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltáron), a helyi (országos) feltételek szerint. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek márkakereskedéseinkben, illetve a www.kia.com/hu/garancia oldalon.

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Kia Értékesítők
Kia-Pappas érvek
Árlista
A Kia Stinger prospektusának letöltése (PDF)
Akciós Kia modellek
Kia technikai bemutató videók
Hogyan működik?