Kia Stinger

Ízig-vérig Gran Turismo – az új Kia Stingert az élményautózás és az exkluzív színvonalú utazások rajongóinak alkottuk meg. Vagány, mégis kifinomult külső. Tökéletesen megtervezett és csendes belső. Gyors, rugalmas és dinamikus mozgás. Ezek a jellemzők állnak a gran touring élmény középpontjában - amikor az utazás öröme mindennél fontosabb.

Európa 20 legjobb márkaképviseletét tömörítő elit csapat tagjaként és a Pappas névhez hűen, törekszünk Önnek megbízhatóan, mindent egy kézből, kedvezményesen biztosítani.

SZERELEM ELSŐ LÁTÁSRA

A történelem nagy Gran Turismo-inak nyomán tervezve és gyártva az új Kia Stinger egy valódi GT; teljesítmény és kifogástalan stílus találkozása, minden részletében tökéletes. A szenvedélyes dizájn sportos magabiztosságot sugall - a kecses orrtól az erőteljes farig. Mindezt úgy, hogy a hangulat és dinamika előtérbe került, mert ez a Gran Turismo meghatározója.

Újautó ajánlatok

Induló ár
12 650 000 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

1 elérhető jármű

1
Új autó
1
Online foglalható

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 5,6 - 10,6 l/100km
CO2-kibocsátás 147 - 244 (g/km)
Teljesítmény 147 - 272 kW (200 - 370 LE)

ERŐTELJES AJÁNLAT


Az új Kia Stinger lenyűgöző megjelenése hasonlóan lenyűgöző tartalmat rejt a motorháztető alatt. Szeretné érezni a magával ragadó erőt? A motorok adatai magukért beszélnek.

Motor 3.3 T-GDI V6 8AT 2.0 T-GDI 8AT 2.2 CRDi 8AT
Teljesítmény 370 LE 255 LE 200 LE
Max sebesség 270 km/h 240 km/h 230 km/h
Gyorsulás (0-100 km/h) 4,9 s 6,0 s 7,6 s
Nyomaték 510 Nm 353 Nm 440 Nm

Kérdése van? Forduljon Stinger specialistánkhoz:

Videók


MINDEN AMI KELL, BÁRHOVÁ MÉSZ


Mérnökeink célja, hogy a vezető teljes elégedettséget és kontrollt érezzen a volánnál. Bármire is vágyik, mi gondoltunk rá. A páratlanul kényelmes belsőt csatlakozási lehetőségekkel, kényelmi-, információs- és szórakoztató szolgáltatásokkal szereltük fel. A vezető több módon is kapcsolatba léphet autójával, és minden pillanat újabb örömöket rejt, még a leghosszabb utakon is.