Kia Venga

Tökéletes tér

Öt évvel a megjelenése után, Párizsban debütált a Kia Venga új sorozata is. A kontinensen gyártott márka népszerű egyterűjét kifejezetten az európai vásárlók igényei szerint tervezték.

A továbbfejlesztett Venga megőrizte értékeit, azaz praktikus, életrevaló, variálható társ a mindennapokban, de új első és hátsó kialakításával, finomabb belső részleteivel még többet nyújt a használójának. A Kia frankfurti központjában nagyobb hűtőmaszkot rajzoltak a Vengára, karakteresebbé téve ezzel az elejét. Új helyre került a márkalogó, és áttervezték az alsó légbeömlőt is, valamint a ködfényszórókat és a nappali LED-es menetfényeket. Hátul króm díszléc köti össze a szintén LED-es lámpákat.

Belül a fémhatású, sötét burkolatok komoly megjelenést kölcsönöznek az utastérnek, de új a középkonzol és az audio elhelyezése, ráadásul
az autó kormányfűtéssel is rendelhető. A Vengáról elmondható, hogy rendkívül széles motorválasztékkal áll a vásárlók rendelkezésére, ugyanis összesen hétféle, 1,4 vagy 1,6 literes, benzines vagy dízelerőforrással választható, a teljesítményskála pedig 77-től 128 lóerőig terjed. 

Európa 20 legjobb márkaképviseletét tömörítő elit csapat tagjaként és a Pappas névhez hűen, törekszünk Önnek megbízhatóan, mindent egy kézből, kedvezményesen biztosítani.

Újautó ajánlatok

Induló ár
4 449 000 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 4,4 - 6,5 l/100km
CO2-kibocsátás 110 - 150 (g/km)
Teljesítmény 66 - 94 kW (90 - 128 LE)

Videók


Dinamizmus és egyben gazdaságos


A Kia Venga összesen négyféle, 1,4 és 1,6 literes dízel- és benzinmotorral érhető el, 75-126 lóerős teljesítményskálán. Mindkét dízelmotorban a legújabb, második generációs „common rail” üzemanyag-befecskendezés dolgozik, az 1,6 literes változat kiemelkedő teljesítményéről pedig a változó geometriájú turbófeltöltő gondoskodik.

Tágas, kényelmes utastér


Pillantson fel, és csodálja a kilátást, vagy csak gyönyörködjön a tágas utastér formáiban, élvezze az utazás minden pillanatát! A minőségi anyagok és a nagyszerű ötletek minden eddiginél kellemesebbé teszik az autózást.

 

További információk: www.kiamotors.hu