Kia XCeed Plug-in Hybrid

Legújabb Kia Hybrid modellünk szabadsággal töltve 59 km tisztán elektromos hatótávolsággal bír. Rendelje meg már most!

Drámaian hatásos

A változatosság most valóban gyönyörködtet. A csomagtérajtó meredek íve egészen a lökhárítóig vezeti a szemet. Az autó erőt sugárzó arányait és határozott megjelenését a terep diffúzornak és a dupla kipufogócsonkoknak köszönheti, ehhez adnak egy csipetnyi high-tech eleganciát a hátsó LED fényszórók.

 

Töltsd fel az érzékeid! 59 km tisztán elektromos hatótáv.

Fedezd fel a tisztaság erejét

A Kia első európai fejlesztésű plug-in hibrid hajtásláncában egy 8,9 kWh kapacitású akkumulátor, egy 44,5 kW teljesítményű elektromos erőforrás és egy 1,6 l-es GDI motort dolgozik hatsebességes duplakuplungos váltóval. A teljesítmény magáért beszél: 141 lóerő, 11 másodperces gyorsulás 0-100 km/h-ra. Ráadásul a hétköznapi autózások nagy részét tisztán elektromos erőforrással is elintézheted.

 

DESIGN Felvillanyozza minden érzéked

Új dimenziókat nyit

Egy igazi, karakteres crossover coupé nagy hasmagassággal, robusztusan hosszú motorháztetővel és határozott ívű tetővonallal. A 18'' méretű kerekek az autó profilját varázsolják még sportosabbá, a LED fényszórók és az 'Ice Cube' LED helyzetjelzők pedig beragyogják az autó elejét és hátulját. A lélegzetelállító külsőt az aerodinamikailag tervezett, sportos lökhárító és a zárt tigrisorr hűtőrács teszi teljessé.

Bemutatkozik a modern hibrid

A regeneratív féktechnológia a fékezés vagy gurulás során keletkező kinetikus energiát elektromos energiává alakítja az akkumulátor számára. A "szabadonfutás támogatás" szolgáltatás elemzi az útvonalat és segít eldönteni, mikor érdemes levenned a lábadat a gázpedálról. A virtuális motorhang generáló rendszer tisztán elektromos módban lép működésbe, hogy a gyalogosokat figyelmeztesse az autó haladásáról.

Kiterjesztett horizont

A tágas belső nagy ülésmagasságot kínál. A 12,3" méretű, teljesen digitális műszerfal és a 10,25” navigációs érintőkijelző nagy felbontásban mutat meg neked minden információt, a navigációs utasításokat éppúgy, mint az épp játszott dal címét, telefonhívásokat és még rengeteg egyebet.

Vezess kedved szerint

Az EV/HEV gombbal a tisztán elektromos és hibrid mód között válthatsz. A második esetben az elektromos és a belső égésű motor egyszerre hajtja a járművet. A sport gomb lerövidíti az erőforrás reakcióidejét.

Töltés egyszerűen

Élvezd az egyszerű töltés kényelmét akár egy sima konnektort, akár nyilvános töltőpontot használva, ahol akár 2 óra 15 perc alatt teljesen feltöltheted az akkumulátort. A töltés állapotát a kívülről is jól látható, műszerfal tetejére helyezett 3 LED-es töltésjelző mutatja.

ALAPBÓL EXTRA

Íme az új komfortzónád

A magasabb vezetési pozíció mellett tágas fejtér és lábtér vár minden egyes utast. Minden ülés gyorsan felfűthető, éppúgy, ahogy a kormány is. Az első üléseket ráadásul hűteni is lehet. A 'Driver Only' gomb megnyomásával pedig úgy élvezheted a fűtés vagy hűtés kényeztetését, hogy közben spórolsz az energiával.

12,3" digitális műszerfal

Az egybefüggő, multifunkcionális digitális kijelző tűélesen mutatja a sebességet és a fordulatszámot. Itt jelennek meg a navigációs utasítások, a multimédiás információk, telefonhívások és a vezetési mód, illetve a töltöttség állapota is.

Teret ad a szabadságnak

Az akkumulátor a hátsó üléssor alá került, így nem vesz el értékes helyet a csomagtérből. Az alaphelyzetben 291 literes hasznos terület a hátsó ülések lehajtásával akár 1243 literesre növelhető. A hátsó ülések 40:20:40 arányban dönthetők. Vontatni szeretnél? A modell akár 1300 kg-os fékezhető vontatmányra is készen áll.

Könnyű hozzáférés

Az intelligens csomagtérajtó egyszerűsíti az életed, amikor tele a kezed csomagokkal. Az ajtó automatikusan nyílik, ha az autó hátuljához közelítesz a kulccsal a zsebedben vagy a táskádban.

ELEGET GONDOLKODTÁL, PRÓBÁLD KI!

INFORMÁCIÓS PANEL ÉS KAPCSOLÓDÁS

10,25" méretű navigációs érintőkijelző

A kijelzőt akár három alkalmazás számára is feloszthatod, így például egyszerre láthatod a térképet, az időjárást és az éppen lejátszott zene adatait. De mutatja az energiafelhasználást és a töltöttségi szintet is. A multi-connection Bluetooth® kapcsolattal két telefont is csatlakoztathatsz, támogatja az Apple CarPlay and Android Auto4. szolgáltatást is. A 7 év díjmentes térképfrissítés5 pedig gondoskodik arról, hogy naprakész maradj.

UVO CONNECT szolgáltatás

A szolgáltatás 2020 év folyamán kerül bevezetésre a KIA Ceed modellcsaládban. Azon járműveket, amelyek UVO Connect szolgáltatás nélkül lettek megrendelve, a későbbiek folyamán nem lehet a szolgáltatás elérésére frissíteni (a hardveres követelmények hiánya miatt). Az UVO CONNECT3 összeköti az autód a külvilággal. A telefonodról szinkronizálhatod az útvonalat, ellenőrizheted az aktuális pozíciót vagy elérheted az utazás adatait. A TomTom7 által működtetett Kia Live Services6 eközben gondoskodik róla, hogy a minden információt valós időben megkapj a traffipaxokról, időjárásról vagy a forgalom erősségéről és még számos egyébről.

Vezeték nélküli töltő

Nincs szükséged kábelekre vagy dugókra. Egyszerűen tedd a vezeték nélkül tölthető készülékedet a töltőfelületre és a töltés elindul.

SZOLGÁLTATÁSOK ÉS BIZTONSÁG

DRIVE WiSE

A DRIVE WiSE8 olyan fejlett vezetőtámogató-rendszerek összessége, amik biztonságosabbá és kényelmesebbé teszik számodra az utazást. A kevesebb stressz és figyelni való gondoskodik róla, hogy az új Kia XCeed Plug-in Hybrid vezetése még több szórakozást nyújthasson.

Adaptív sebességtartó automatika

A Stop & Go funkcióval kiegészített adaptív sebességtartó automatika segítségével az autó kamerája folyamatosan figyeli az előtted haladó jármű távolságát, és ennek megfelelően alakítja a sebességet. Ha a jármű gyorsít, a megadott sebességhatárig az autód is követi. Ha fékez, az autód is lassít - vagy ha szükséges, a biztonság érdekében akár meg is áll.

Holttéri ütközésveszélyre figyelmeztetés

A holttéri ütközésveszélyre figyelmeztetés funkció az oldalsó tükrökön felbukkanó világító ikonnal figyelmeztet, ha jármű kerül a holttérbe. A mögöttes keresztirányú ütközésveszélyre figyelmeztetés radar segítségével figyeli a keresztirányú forgalmat, és jelzi, amennyiben valamilyen jármű tart feléd miközben kitolatsz a parkolóból.

 

Intelligens parkolást segítő rendszer

Az intelligens parkolást segítő rendszerrel mindig könnyű parkolni. A tolatókamerának köszönhetően az autó mögötti teljes területet láthatod, a kormányálláshoz igazodó segédvonalak pedig megkönnyítik a beállást.

Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás

A ráfutásos ütközéselkerülő támogatás kamerákkal figyeli az autó előtti területet és figyelmeztet az ütközés veszélyére.9 Egy opcionális radar segítségével a jármű az autó útjába kerülő gyalogosokra, kerékpárosokra vagy egyéb járművekre rezgéssel figyelmeztet, majd - ha nem reagálsz - lefékez, így segít elkerülni egy esetleges balesetet.

Sávkövető rendszer

A sávkövető rendszer a körülötted lévő járművekhez igazítva szabályozza a gyorsítást, fékezést és irányváltást. Ez nem csak egy nagy lépés a részben önvezető autók felé, de megkönnyíti és biztonságosabbá teszi számodra az erős forgalomban való vezetést is. A rendszer kamerák és radar segítségével figyeli a többi járművet és az út felfestéseit hogy a sávban tartsa az autót és megtartsa a biztonságos távolságot is.

Távolságifényszóró-asszisztens

A távolsági fényszóró érzékeli a szembejövő járműveket és automatikusan tompítottra kapcsol, ezzel garantálja hogy mindig a lehető legtöbbet láthass az útból anélkül, hogy elvakítanád a szembejövőket.

Tolatókamera

A tolatókamerának köszönhetően teljes képet kapsz arról, mi van az autód mögött, a kormányállásnak megfelelően változó segédvonalak pedig segítenek a beparkolási manőverekben. A mögöttes keresztirányú ütközésveszélyre figyelmeztetés funkció kitolatásnál hasznos, jelzi, ha valami az autód hátulja felé közelít.

JOGI NYILATKOZAT

(1) 7 év garancia

A Kia gyártói garancia a regisztrációtól számított 7 évre vagy 150 000 kilométerre vonatkozik. Az egyes régiókban pl. a fényezésre vagy a felszereltségre vonatkozó garancia feltételei eltérőké lehetnek. A Kia garanciáról további információt a [www.Kia.com ] oldalon találsz.

(2) WLTP teszt

Akár 59 km városi és 48 km vegyes működén tisztán elektromos erőforrással. Az új Kia XCeed Plug-in Hybrid értékeit az új WLTP (Worldwide Harmonized Light vehicle Test Procedure) teszteljárás szerint állapítottuk meg.

(3) UVO CONNECT

A Kia modelled információs és irányító szolgáltatása; A szolgáltatás a jármű első értékesítésétől számított 7 éven át díjmentes, p.l. attól a naptól számítva, amikor az értékesítési szerződés életbe lép, eddig az időszakig a változtatás jogát fenntartjuk. A működés részletes ismertetése és a használat feltételei elérhetők a Kia szerződött partnereinél és a kiamotors.hu oldalon. A szolgáltatás használatához iOS vagy Android operációs rendszert futtató okos eszköz használata és mobil adat előfizetés szükséges, ami költséggel járhat.

(4) Android Auto™ és Apple CarPlay™

Az új Kia XCeed Plug-in Hybrid kompatibilis az tartalmazza az Apple CarPlay™ és Android Auto™ szolgáltatásokkal. Az Android Auto™ az 5.0 (Lollipop) vagy újabb Android rendszert futtató telefonokkal működik. Az Apple CarPlay™ elérhető iPhone 5 és újabb készülékekre. Mindkét rendszer hangvezérlést alkalmaz és lehetővé teszi a sofőr számára, hogy kezeit a kormányon, tekintetét pedig az úton tarthassa. Az Android Auto™ a Google Inc., az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye.

(5) 7 év térképfrissítés

A program csak azokat az új Kia modelleket foglalja magába, melyek gyárilag beépített LG navigációs eszközzel rendelkeznek, és 2013. február 28. után kerültek megvásárlásra. A frissítésért a márkaszervizek munkadíjat számíthatnak fel. A hét évre szóló térképfrissítés program hat térképfrissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a térkép adatszolgáltatója, a HERE biztosítja.

(6) Kia TomTom alapú valós idejű szolgáltatások

A szolgáltatás 7 évig ingyenes, a navigáció első mobilhálózathoz történő csatlakozásától számítva. Amennyiben az első csatlakozás nem történik meg a vásárláskor, az időtartam a vásárlás és az üzembe helyezés közötti idővel csökken.

(7) TomTom traffipax szolgáltatás

A legtöbb kormány és kormányszerv egyetért abban, hogy a TomTom traffipax jelző szolgáltatása biztonságosabbá teszi a vezetést. TomTom a törvényeknek megfelelően működik és alkalmazkodik a helyi szabályozásokhoz. Kattints az általános irányelvek megtekintéséhez.

Az általános rendelkezéseket ide kattintva érheted el.

(8) DRIVE WiSE technológiák

A Drive Wise technológiák támogató rendszerek, így nem mentesítik a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességeinek, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie. A Drive Wise technológiák nem az autó önálló módon történő vezetésére készültek. További információkért olvasd el a kezelési útmutatót.

(9) Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA)

A Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA) csupán vezetéstámogató rendszer, így nem mentesítik a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, a közlekedés szabályainak betartásával, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie. A DRIVE WiSE technológiák nem az autó önálló módon történő vezetésére készültek. További információkért olvasd el a kezelési útmutatót.

(10) 7 év akkumulátor garancia

A Kia elektromos (EV), hibrid-elektromos (HEV) és plug-in hybrid (PHEV) járműveiben használt nagyfeszültségű lítium-ion akkumulátorok hosszú élettartamra lettek tervezve. Ezek az akkumulátorok részei a Kia által biztosított, első használatba vételtől számított 7 éves vagy 150 000 km-es (amelyik előbb bekövetkezik) garanciának. Az Mild hibrid (MHEV) járművek alacsony feszültségű (48V és 12V) akkumulátorokra a regisztrációtól számított 2 év garancia vonatkozik, megtett kilométerektől függetlenül. A HEV, PHEV és MHEV járművek akkumulátorainak kapacitáscsökkenése nem tartozik a garancia keretei közé. A lehetséges kapacitáscsökkenés minimalizálása érdekében kérjük, kövesd a kezelési kézikönyv erre vonatkozó fejezetében található utasításokat. További információt a [www.kiamotors.hu ] oldalon találsz.

Ajánlatok & akciók


Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig


Kia Garancia

7 év garancia minden Kia modellre

*Kia 7 éves vagy 150.000 kilométeres gyártói garancia. Érvényes az EU-tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltáron), a helyi (országos) feltételek szerint. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek márkakereskedéseinkben, illetve a www.kia.com/hu/garancia oldalon.

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

2020 árlista (PDF)
MY21 Árlista (PDF)