Xceed „IDŐUTAZÓ” kedvezmény keretében akár 250 000 Ft árelőnnyel

Akciós modell
6 499 000 Ft-tól

IDŐUTAZÁS A KIÁVAL

Új autó vásárláson gondolkozik?

Vigye haza új autóját tavalyi áron most, és halassza a törlesztést jövőre!
Kedvezményes THM: 5,7%
THM: 8,8%-11,6%  

Kampányunk keretében most tavalyi áron viheti el Kia Xceed modelljét időutazó kedvezménnyel! Még több kedvezményt szeretne?

Vigye el akciós finanszírozással Kia modellünket tavalyi áron, és kezdje el törleszteni jövőre!

Most korábban soha nem látott finanszírozási lehetőséggel juthat hozzá új autójához. Ma megvásárolt Kiá-ja törlesztését elég jövőre elkezdeni törleszteni, így rugalmasan tervezhet kiadásaival.

Tekintse meg árlistánkat.

 

További információért kérjük forduljon KIA értékesítő munkatársainkhoz.

 

Hogy a döntését segítsük:

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 3,8 - 7,4 l/100km
CO2-kibocsátás 99 - 169 (g/km)
Teljesítmény 74 - 150 kW (100 - 204 LE)

JOGI NYILATKOZAT

Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 40% kezdő lízingdíj, valamint minimum 36 hónap és maximum 60 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj) jogosult az ügyfélre továbbhárítani. A 2021. év első törlesztőrészletéig alkalmazásra kerülő kedvezményes THM: 5,7%, míg a kedvezményes időszakot követően alkalmazott magasabb hiteldíjra tekintettel a teljes futamidőre számított THM: 8,8%-11,6%.A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. Az akció keretében 2020. június 11. és 2020. augusztus 31. napja között folyósított lízingszerződések esetén első alkalommal a futamidő 6. hónapjában, míg a 2020. szeptember 1. és 2020. december 31. napja között folyósított lízingszerződések esetén első alkalommal a futamidő 3. hónapjában kerül előírásra lízingdíj törlesztőrészlet. Integrált casco biztosítás (a lízingdíjjal együtt beszedésre kerülő biztosítási díj) kötése esetén a törlesztésmentes időszakra eső integrált casco biztosítási díjak utólag egyösszegben kerülnek előírásra. Az akció tárgyát képező halasztott díjfizetés a kezdő lízingdíj megfizetésének kötelezettségét nem érinti. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció időtartama 2020. június 11.-től 2020. december 31.-ig tart.

A hirdetésben megjelenített ajánlat az augusztus 31-ig megkötött szerződésekre érvényes. A tavalyi ár nem vonatkozik a gépkocsi forgalomba helyezés költségeinek időközben bekövetkezett esetleges változására. Az érintett modellekről, azok jelenlegi és 2019. december 31-én érvényben lévő árairól tájékoztatás a ezen a weboldalon oldalon található.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a Pappas Auto Magyarország Kft. a mindenkori változtatás jogát fenntartja. A feltüntetett árak tartalmazzák a regisztrációs adót és az áfát. Minden jog fenntartva.