C-osztály Final Edition, minimum 1,5 millió Ft kedvezménnyel

Mercedes-Benz C-osztály modellek készletről.

Eljött az idő, hogy új és ismeretlen tájakat fedezzünk fel. Újra kalandokat keressünk, és a már megszokott hétköznapokat lecseréljük egy régi ismerős érzésre: a szabadságra.


Látogasson el márkakereskedésünkbe, és ismerje meg a Mercedes-Benz C-osztály Final Edition-t, mely készletről, most minimum 1,5 millió Ft kedvezménnyel, 4 év Integrált Szerviz Csomaggal, vezetéstechnikai tréninggel, és ajándék téli kerék garnitúrával lehet az Öné*.

Válassza ki a C-osztály Final Edition új vagy bemutató autó modelljét!


Mercedes-Benz C-osztály Final Edition modellünkkel kapcsolatos további információkért érdeklődjön a Pappas Auto Mercedes-Benz márkakereskedéseiben!

Az ajánlat 2020. december 31-ig vagy a készlet erejéig érvényes.
A tájékoztatás nem teljes körű.

*Téli kerék garnitúra tartalmazza:  MB eredeti könnyűfém felni + nyomásszenzor + Bridgestone Blizzak LM-32 MO téli gumiabroncs. Felni középdísz nem tartozéka a szettnek! Gyárilag defekttűrő abronccsal szerelt (R66) kivitelekhez Tirefit-tel (defektjavító készlettel) ajánlott.

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 4,3 - 8,4 l/100km
Városi üzemanyag-fogyasztás 5.1 - 11.5 l/100km
Országúti üzemanyag-fogyasztás 3.6 - 7 l/100km
CO2-kibocsátás 114 - 193 (g/km)
Teljesítmény 90 - 245 kW (122 - 333 LE)

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.