C-osztály T-modell 4MATIC


Intelligens. Támogató. Gyorsan reagáló.
A lehető legjobb kapcsolat az úttal: a vonóerőt és a forgatónyomatékot a rendszer mindig a szükségleteknek megfelelően osztja el a négy kerékre. Ezáltal gondoskodik a nagyobb vonóerőről és a jobb iránytartásról, és egyaránt javítja az agilitást és a közlekedésbiztonságot. A 4MATIC összkerékhajtással teljesen eggyé válhat a gépkocsival és az úttal. Hiszen, ha minden kerék közvetlen meghajtást kap, olyan lendület bontakozik ki, amely biztosan magával ragadja. 

Uralja még jobban gépkocsiját, különösen az olyan helyzetekben, melyek kritikussá válhatnak. Kedvezőtlen időjárási viszonyok, mint nedves útfelület, tükörjég vagy hó esetén különösen előtérbe kerülnek a 4MATIC előnyei: magas fokú menetstabilitás és tökéletes tapadás.

Ha egy vagy több kerék elveszítené a tapadását, például rossz útfelület vagy jegesedés miatt, azokat a 4ETS elektronikusan vezérelt vonóerő-szabályzó rendszer külön-külön lefékezi, és egyidejűleg növeli a meghajtó nyomatékot a kielégítő tapadással rendelkező kerekeken. A 4MATIC tovább javítja a Mercedes-Benz modellek amúgy is példamutató menettulajdonságait és rendkívüli menetdinamikai követelmények esetén is biztonságot és magabiztosságot nyújt.

A 4MATIC a meghajtó nyomatékot 40:60 arányban osztja el az első- és hátsó tengely között. A Mercedes-Benz mérnökei ezt a nyomatékeloszlást választották, mert ez biztosítja a legjobb feltételeket a biztonságos menettulajdonságokhoz és az optimális tapadáshoz. A rendszer a minden Mercedes-Benz személygépkocsiban a széria-felszereltséghez tartozó ESP® elektronikus stabilitás-programmal működik együtt. Differenciálzárak helyett ezen kívül a 4ETS elektronikusan vezérelt vonóerő-szabályzó rendszert is használja.

* Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Egyedi modellek

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Hossz 4686 mm 4772 mm
Magasság 1401 mm 1467 mm
Szélesség 2016 mm 2020 mm
Hasznos terhelésnek 340 kg 590 kg
Ajtók 2 5
Ülések száma 4 5

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.