Mercedes-Benz E-osztály Coupé

Intelligens mestermű.

Az új E-osztály Coupé kimondottan esztétikus megjelenésével és érezhető ergonómiájával egyaránt meggyőző. Attraktív alumínium díszítőelemek és egy új középkonzol, analóg órával jelzik a menetkultúrát a műszerfalon.

Klasszikusak a Coupé arányai, a hosszú motorháztetővel, a nyúlánk oldalvonallal, az alacsony tetővel és az erőteljes farral. A Mercedes-Benz kupéinak hagyományos, összetéveszthetetlen stíluselemei emelik ki a kétajtós kocsi határozott vonalait – például a B-oszlop nélküli, töretlen oldalablak-grafika, teljesen leengedhető üvegekkel.

Újautó ajánlatok

Induló ár
15 128 040 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

10 készletről elérhető jármű

2
Új autó
8
Használt autó

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 4,8 - 8,8 l/100km
CO²-kibocsátás 126 - 203 (g/km)
Teljesítmény 135 - 336 kW (184 - 457 LE)

Tudnivalók a Mercedes-Benz új E-osztály kupéról


A fő piacokon mind a Coupé, mind a Cabrio széria-szerelvénye a radaralapú COLLISION PREVENTION ASSIST baleset-megelőző rendszer, adaptív fékasszisztenssel, amely jelentősen csökkenti a ráfutásos ütközés veszélyét. Szintén alapfelszerelés az ATTENTION ASSIST, amely kibővített sebességtartományban ismeri fel a vezető figyelmetlenségét, elfáradását, illetve a legutóbbi pihenő óta eltelt időt. Érzékenységi fokozata beállítható.

Komfort


A Coupé alapfelszerelése a szelektív csillapítási rendszerű AGILITY CONTROL futómű. Lengéscsillapítói alkalmazkodnak a mindenkori útviszonyokhoz, nagyfokú menetkényelmet biztosítanak, és sportosan vezethetővé teszik az autót, a márkára jellemző hosszú távú komfort megőrzésével.