Mercedes-Benz E-osztály Coupé

Intelligens mestermű.

Az új E-osztály Coupé kimondottan esztétikus megjelenésével és érezhető ergonómiájával egyaránt meggyőző. Attraktív alumínium díszítőelemek és egy új középkonzol, analóg órával jelzik a menetkultúrát a műszerfalon.

Klasszikusak a Coupé arányai, a hosszú motorháztetővel, a nyúlánk oldalvonallal, az alacsony tetővel és az erőteljes farral. A Mercedes-Benz kupéinak hagyományos, összetéveszthetetlen stíluselemei emelik ki a kétajtós kocsi határozott vonalait – például a B-oszlop nélküli, töretlen oldalablak-grafika, teljesen leengedhető üvegekkel.

Tudnivalók a Mercedes-Benz új E-osztály kupéról


A fő piacokon mind a Coupé, mind a Cabrio széria-szerelvénye a radaralapú COLLISION PREVENTION ASSIST baleset-megelőző rendszer, adaptív fékasszisztenssel, amely jelentősen csökkenti a ráfutásos ütközés veszélyét. Szintén alapfelszerelés az ATTENTION ASSIST, amely kibővített sebességtartományban ismeri fel a vezető figyelmetlenségét, elfáradását, illetve a legutóbbi pihenő óta eltelt időt. Érzékenységi fokozata beállítható.

Komfort


A Coupé alapfelszerelése a szelektív csillapítási rendszerű AGILITY CONTROL futómű. Lengéscsillapítói alkalmazkodnak a mindenkori útviszonyokhoz, nagyfokú menetkényelmet biztosítanak, és sportosan vezethetővé teszik az autót, a márkára jellemző hosszú távú komfort megőrzésével. 

Műszaki adatok

-tól -ig
model.detail.top-speed 231 model.detail.km/h 250 model.detail.km/h
Teljesítmény (LE) 194 LE 367 LE
Teljesítmény (kw) 143 kW 270 kW
Lökettérfogat 1950 global.ccm 2996 global.ccm
car.detail.car-details.torque 320 global.nm 700 global.nm
Hossz 4826 mm 4826 mm
Magasság 1430 mm 1439 mm
Szélesség 2055 mm 2055 mm
Megengedett összgördülő súly 500 kg 535 kg
Ajtók 2 2
Ülések száma 4 4
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 4.6 l/100km 8.8 l/100km
Városi üzemanyag-fogyasztás 5.5 l/100km 12.3 l/100km
Országúti üzemanyag-fogyasztás 4.1 l/100km 7.1 l/100km
CO2-kibocsátás 122 (g/km) 202 (g/km)
Energia osztály A D


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jármű konfigurátor