Mercedes-Benz E-osztály Coupé

Intelligens mestermű.

Az új E-osztály Coupé kimondottan esztétikus megjelenésével és érezhető ergonómiájával egyaránt meggyőző. Attraktív alumínium díszítőelemek és egy új középkonzol, analóg órával jelzik a menetkultúrát a műszerfalon.

Klasszikusak a Coupé arányai, a hosszú motorháztetővel, a nyúlánk oldalvonallal, az alacsony tetővel és az erőteljes farral. A Mercedes-Benz kupéinak hagyományos, összetéveszthetetlen stíluselemei emelik ki a kétajtós kocsi határozott vonalait – például a B-oszlop nélküli, töretlen oldalablak-grafika, teljesen leengedhető üvegekkel.

Tudnivalók a Mercedes-Benz új E-osztály kupéról


A fő piacokon mind a Coupé, mind a Cabrio széria-szerelvénye a radaralapú COLLISION PREVENTION ASSIST baleset-megelőző rendszer, adaptív fékasszisztenssel, amely jelentősen csökkenti a ráfutásos ütközés veszélyét. Szintén alapfelszerelés az ATTENTION ASSIST, amely kibővített sebességtartományban ismeri fel a vezető figyelmetlenségét, elfáradását, illetve a legutóbbi pihenő óta eltelt időt. Érzékenységi fokozata beállítható.

Komfort


A Coupé alapfelszerelése a szelektív csillapítási rendszerű AGILITY CONTROL futómű. Lengéscsillapítói alkalmazkodnak a mindenkori útviszonyokhoz, nagyfokú menetkényelmet biztosítanak, és sportosan vezethetővé teszik az autót, a márkára jellemző hosszú távú komfort megőrzésével. 

Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 184 LE 457 LE
Teljesítmény (kw) 135 kW 336 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 4.8 l/100km 8.8 l/100km
CO2-kibocsátás 126 (g/km) 203 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jármű konfigurátor