E 200d Limited Edition

Akciós modell
11 990 000 Ft-tól

Válassza az Ön dinamikus életstílusához illeszkedő limuzint extrafelszereltséggel. Mercedes-Benz E-osztály Limited Edition modellek most kedvezményes áron extra felszereltséggel: 

Az E 200d Limited Edition modellek, már 11.990.000,- Ft-ért, havi nettó 97 000,-Ft-tól elérhetők.*

E 200d Limited Edition kiemelt felszereltségek:

Parkoló csomag tolató kamerával

LED High Performance fényszórók

12,3”-os média kijelző

Ülésfűtés a vezető és az első utas részére

Navigáció előkészítés

Ajánlatunk minden új személyautó vásárlása esetén tartalmazza:

  • az Integrált Szerviz Csomagot (ISP)
  • Integrált vezetéstechnikai oktatást a Driving Camp-en
  • valamint az Önre és autójára szabott innovatív Mercedes me szolgáltatáscsomagot 

Részletekről érdeklődjön értékesítő kollégánknál!


A fényképen látható gépjármű illusztráció. A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

 

E-osztály kombinált üzemanyag-fogyasztás: 4,5-10,8 l/100km, kombinált CO2-kibocsátás: 118-245 g/km.

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

További extrafelszereltségek felár ellenében rendelhetők. A kedvezményes ajánlat 2018. május 9-től december 31-ig vagy visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes. Az adatok helyességéért, tévedésért, vagy nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek.

*A finanszírozás szolgáltatója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.), és a De Lage Landen Finance Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-043434). A szolgáltató kiválasztása az ügyfél döntésén alapul, a szolgáltatások közvetítése során a kereskedők járhatnak el.

Ez a tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, a jelen kötelező erő nélküli jognyilatkozat kizárólag tájékoztató jellegű és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. A szolgáltatók a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtják. A finanszírozás további feltételei elérhetők a www.budapestauto.hu, a www.dllgroup.com/hu, valamint a www.mercedes-benz.hu honlapokon.

A havi díj a Mercedes Benz E200 limitált modell 2018. július 10-én érvényes akciós vételárára vonatkozik (bruttó 11 990 000,-Ft), bruttó 3 597 000,- Ft önerő megfizetésével, 60 hónap futamidőre, 4,99% referencia kamatlábhoz kötött változó kamatozás mellett. Maradványérték bruttó 2 398 000 Ft, a lízing teljes díjában foglalt díj összege 7000Ft.

Az ajánlat kizárólag társas- és magánvállalkozások által igénybe vehető, a Budapest Bank Zrt.-vel vagy De Lage Landen Finance Zrt-vel kötött nyílt végű pénzügyi lízing szerződések esetén érvényes. A finanszírozott gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges. Az ajánlat 2018.12.31-ig, a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes.