E 300 de limuzin Plug-in hybrid


Ismerkedjen meg az első Plug-in Hybrid technológiával rendelkező E-osztállyal!

Az E-osztály Plug-in Hybridjei elsősorban azoknak felelhetnek meg, akik sokat autóznak, és fontos számukra a kényelem a hosszú utakon. Emellett nagy vontatható tömeg áll a rendelkezésükre. A belvárosban az E-osztály Plug-in hybrid lehetővé teszi a károsanyag-kibocsátás nélküli közlekedést. Erre az E 300 de esetén 225 kW (306 LE) rendszerteljesítmény áll készen.

E-osztály 300 de limuzin Plug-in hybrid: üzemanyag-fogyasztás, súlyozott 1,4 l/100 km, CO2-kibocsátás, súlyozott 38 g/km, áramfogyasztás, súlyozott 15,5 kWh/100 km 

* Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 194 LE 612 LE
Teljesítmény (kw) 143 kW 450 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 4.7 l/100km 10.8 l/100km
CO2-kibocsátás 118 (g/km) 245 (g/km)

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.