EQA 250

Akciós modell
16 872 000 Ft-tól

Válasszon egy igazán sportos modellt, a Mercedes-EQ teljesen elektromos világából. Legyen Öné EQA 250 modellünk egyedülálló teljesítményével és dizájnjával, most 2,5 millió Ft-os** kedvezménnyel bruttó 18 153 000 Ft-ért*.

Az autó bruttó listaára: 20 653 000 Ft

Dinamikus külső, kiemelkedő vezetési élmény és hatékony elektromos üzemeltetés: ez az EQA, mely izgalmas belépőt jelent a Mercedes-EQ teljesen elektromos világába. A teljesítőképesség, a költséghatékonyság és a jövőbe mutató képességek hármasából született meg az EQA. A Mercedes-Benz GLA testvéreként a kompakt SUV összes ismert és elismert képességét egyesíti az elektromos hajtás hatékonyságával

Fontosabb felszereltségi adatok:

  • Aktív sávtartó asszisztens
  • Aktív fékasszisztens
  • Merevlemezes navigáció
  • THERMATIC automata klímaberendezés
  • LED High Performance fényszórók jobboldali közlekedéshez
  • Progressive kivitel
  • Integrált szerviz csomag (ISP) – 6 év/150.000 km – garancia kiterjesztés, karbantartás, door-2-door szolgáltatás

*A feltüntetett kedvezményes ár az alapfelszereltséggel rendelkező EQA 250 modellre érvényes.

**A fenti tájékoztatás nem teljeskörű, nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

További információért kérjük forduljon Mercedes-Benz értékesítő munkatársainkhoz.

Az EQA 250 műszaki adatai: üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 15,7 kWh/100km, CO2-kibocsátás, kombinált: 0,0 g/km,  Teljesítmény: 140 / 190 kW / LE

Az alap modell műszaki adatai:

Teljesítmény 140 kW (190 LE)

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.