GLB 200 7G-DCT automata, 7 üléses kivitel nagycsaládos állami támogatással

Akciós modell
9 990 000 Ft-tól

Új GLB. Erő minden pillanatban.

Az új, akár hét üléses Mercedes-Benz GLB a legsokoldalúbb kompakt SUV, amelyet a Mercedes-Benz valaha épített. Legyen szó bármilyen családi kalandról, biztos lehet benne, hogy autója partner lesz az utazásokban. Használja a könnyen irányítható MBUX multimédia-rendszert, hogy csak a legfontosabb dolgokra kelljen koncentrálnia.

Mercedes-Benz GLB 200 7G-DCT automata, 7 üléses kivitellel, nagycsaládos állami támogatással*: 9 990 000 Ft**.
A részletekről érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Ajánlatunk minden új személyautó vásárlása esetén tartalmazza:

  • az Integrált Szerviz Csomagot (ISP)
  • Integrált vezetéstechnikai oktatást a Driving Camp-en
  • az Önre és autójára szabott innovatív Mercedes me szolgáltatáscsomagot

Részletes felszereltségi lista

 

*Az állami támogatás igénybevételének módját és feltételeit a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III.12.) Kormányrendelet határozza meg. Az igénybevétel feltételeivel kapcsolatos tájékoztatás nem teljes körű, a részletes szabályokat a hivatkozott rendelet tartalmazza. A támogatásra való jogosultságot a Magyar Államkincstár állapítja meg és folyósítja annak összegét a márkakereskedő részére. A Pappas Auto Magyarország Kft. és a Mercedes-Benz Hungária Kft. a támogatás folyósításáért nem vállal felelősséget. Az ajánlat a 2020. február 1-től az ajánlat visszavonásának dátumáig, de legkésőbb 2020. december 31-ig megkötött végvevős szerződésekre vonatkozik, GLB legalább 7 személyes kivitelek esetén. Ez a hirdetés tájékoztatás, nem minősül a PTK 2013. évi V. törvény 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció. A részletekért keresse fel márkakereskedéseinket.
** Maximált fogyasztói listaár. A Mercedes-Benz GLB 200 7G-DCT felszereltségű modell maximált fogyasztói listaára nagycsaládos kedvezmény nélkül 13 462 230 Ft.

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 6,0 - 6,2 l/100km
CO2-kibocsátás 138 - 142 (g/km)
Teljesítmény 120 kW (163 LE)

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.