GLC Coupé 4MATIC


Induló ár
17 572 000 Ft-tól

Összkerékhajtás – magabiztosan előre.

4MATIC. Vezetési élmény, ahogy kívánja.

Akár havas és jeges úton halad, akár szeles és rossz időben, vagy éppen szűk kanyarokban és hosszú egyenes útszakaszokon: az intelligens 4MATIC összkerékhajtás minden közlekedési helyzetben biztonságosabbá és dinamikusabbá teszi az autózást. 

Egy felszereltség rendelkezésre állása a motorváltozattól és a kiválasztott konfigurációtól függ. Az erre vonatkozó adatok a mindenkori felszereltségi információkban találhatók.

A 4MATIC összkerékhajtás dinamikus és biztonságos vezetést tesz lehetővé szilárd útburkolatú utakon és könnyű terepen, továbbá nagyobb vonóerőt és menetstabilitást biztosít csúszós talajon, például hó és jég esetén.

Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Az alap modell műszaki adatai:

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 5,2 - 8,1 l/100km
Városi üzemanyag-fogyasztás 5.7 - 9.6 l/100km
Országúti üzemanyag-fogyasztás 4.8 - 7.3 l/100km
CO2-kibocsátás 136 - 186 (g/km)
Teljesítmény 120 - 243 kW (163 - 330 LE)