Mercedes-Benz S-osztály Cabriolet

Szabadon engedi vágyait

Idő. Adjon elegendőt magának. Hagyja hogy minden más leperegjen Önről. És élvezze az S-osztály új kabrioletjét! Formavilágának fénypontja a szoborszerűen megformázott műszerfal, a nagyfelületű fa- vagy karbon díszítőelemekkel.

Ez az elegancia. Ez a harmónia. A külső és belső eggyé válik, egybeolvad egy ellenállhatatlan egésszé. Designereink ezt az „Érzéki tisztaság elvének“ nevezik. Döbbenetes könnyedséget és dinamikát kölcsönöznek ennek a nagy kabrioletnek. Szebben nem is lehetne meghajolni a nyitott tetővel való autózás varázsa előtt.

Az S-osztály manufakturális minőségben kidolgozott új kabrioletje tökéletes keretet ad a kényelemnek, amely minden stressztől megszabadítja és magával ragadó benyomásokkal gazdagítja. Az utastérben az új S-osztály Cabriolet sportos-fényűző formanyelvével, nemes anyagokkal és értékes megjelenéssel kápráztatja el. A gondosan összehangolt szín- és anyagválasztás, valamint az igényes, teljesen fémből készült vagy krómhatású kezelőszervek hangsúlyozzák a gépkocsi exkluzivitását.

Mennyit ér a szabadsága?

Az új S-osztály Cabriolet bizonyítja: a legtöbbet. Egy Mercedes, amely felbecsülhetetlenül kifinomulttá teszi az autózást. Olyan stílusos, olyan luxust kínál, hogy nemcsak a tető, hanem a valódi automobil-rajongók szeme és szíve is tágra nyílik tőle.

Egy valódi hódító

Egy cabriolet-ban az utazás akkor éri el a tökéletesség legfelső fokát, amikor a design is meggyőző. Az új S-osztály Cabriolet minden autókedvelő szívét meghódítja magabiztos eleganciájával, harmonikus formavilágával és magával ragadó agilitásával. Mindig domináns és ugyanakkor sármos – nyitva és csukva egyaránt.

 

További információk: www.mercedes-benz.hu

Egyedi modellek


Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 469 LE 630 LE
Teljesítmény (kw) 345 kW 463 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 10 l/100km 14.2 l/100km
CO2-kibocsátás 229 (g/km) 325 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jármű konfigurátor
S-osztály Cabriolet prospektus (PDF)
Tartozékválogatások
Mercedes-Benz eredeti téli kerekek és tartozékok prospektus letöltése