Mercedes-Benz S-osztály Cabriolet

Szabadon engedi vágyait

Idő. Adjon elegendőt magának. Hagyja hogy minden más leperegjen Önről. És élvezze az S-osztály új kabrioletjét! Formavilágának fénypontja a szoborszerűen megformázott műszerfal, a nagyfelületű fa- vagy karbon díszítőelemekkel.

Ez az elegancia. Ez a harmónia. A külső és belső eggyé válik, egybeolvad egy ellenállhatatlan egésszé. Designereink ezt az „Érzéki tisztaság elvének“ nevezik. Döbbenetes könnyedséget és dinamikát kölcsönöznek ennek a nagy kabrioletnek. Szebben nem is lehetne meghajolni a nyitott tetővel való autózás varázsa előtt.

Az S-osztály manufakturális minőségben kidolgozott új kabrioletje tökéletes keretet ad a kényelemnek, amely minden stressztől megszabadítja és magával ragadó benyomásokkal gazdagítja. Az utastérben az új S-osztály Cabriolet sportos-fényűző formanyelvével, nemes anyagokkal és értékes megjelenéssel kápráztatja el. A gondosan összehangolt szín- és anyagválasztás, valamint az igényes, teljesen fémből készült vagy krómhatású kezelőszervek hangsúlyozzák a gépkocsi exkluzivitását.

Újautó ajánlatok

Induló ár
47 095 360 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 10,0 - 14,2 l/100km
CO²-kibocsátás 229 - 325 (g/km)
Teljesítmény 345 - 463 kW (469 - 630 LE)

Mennyit ér a szabadsága?

Az új S-osztály Cabriolet bizonyítja: a legtöbbet. Egy Mercedes, amely felbecsülhetetlenül kifinomulttá teszi az autózást. Olyan stílusos, olyan luxust kínál, hogy nemcsak a tető, hanem a valódi automobil-rajongók szeme és szíve is tágra nyílik tőle.

Egy valódi hódító

Egy cabriolet-ban az utazás akkor éri el a tökéletesség legfelső fokát, amikor a design is meggyőző. Az új S-osztály Cabriolet minden autókedvelő szívét meghódítja magabiztos eleganciájával, harmonikus formavilágával és magával ragadó agilitásával. Mindig domináns és ugyanakkor sármos – nyitva és csukva egyaránt.

 

További információk: www.mercedes-benz.hu

Egyedi modellek