smart forfour

A smart a négyüléses mezőnyben

A smart a négyüléses mezőnyben.
A város tele van lehetőségekkel. És remek dolog, ha kiélvezhetsz mindent, amit a város kínál neked. A smart forfour ötvözi az innovatív autótervezést egy négyüléses jármű minden előnyével. Ez az, ami osztályának legszokatlanabb képviselőjévé teszi. Kompakt méretének és mozgékonyságának köszönhetően tökéletes városi autó. A nagyméretű rakodótér és a négy felnőtt számára elegendő hely pedig képessé teszik rá, hogy az élet minden kihívásával szembenézzen.

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 5,2 - 5,4 l/100km
CO2-kibocsátás 117 - 123 (g/km)
Teljesítmény 52 - 66 kW (71 - 90 LE)

Tipikusan smart: igazi látványosság


A smart forfour mosolygós arccal üdvözöl: a jármű elejének feltűnő megjelenését a méhsejt-szerkezetű hűtő határozza meg, a beépített smart logóval. A tiszta lencsés halogén fényszórók éjjel-nappal magabiztos külsőt adnak a smart forfour-nak. Kérésre kiegészíthető elegánsan ívelt, beépített nappali menetfényekkel, LED száloptikás technológiával és üdvözlő funkcióval.

 

További információk: www.smart.com

Manőverezhető és agilis


A városi vezetés öröme. Ez az, amit a smart a kezdetektől jelképez. És ez az, ami miatt a smart forfourt is következetesen a városi vezetés követelményeinek megfelelően tervezték – a legutolsó részletig. Nézd meg magad!

Új ötletek a kompakt osztályban


Egész sor intelligens megoldásával a smart forfour a tökéletes autó, bármit tervezz is – egyedül vagy akár párosan, hárman vagy négyen is. És persze arra is, amit nem terveztél. Csak sodródj a nagyvárosi árral és fogadj be mindent útközben.  És az egészen 85° szögig nyitható ajtóknak hála a ki- és beszállás, valamint a ki- és bepakolás is rendkívül kényelmes.

Aktív, passzív, innovatív


Mivel a legjobb megelőzni, hogy a vészhelyzet egyáltalán létrejöjjön, a smart forfour egész sor innovatív asszisztens rendszerrel van ellátva a balesetek elkerülése érdekében.