smart forfour

A smart a négyüléses mezőnyben

A smart a négyüléses mezőnyben.
A város tele van lehetőségekkel. És remek dolog, ha kiélvezhetsz mindent, amit a város kínál neked. A smart forfour ötvözi az innovatív autótervezést egy négyüléses jármű minden előnyével. Ez az, ami osztályának legszokatlanabb képviselőjévé teszi. Kompakt méretének és mozgékonyságának köszönhetően tökéletes városi autó. A nagyméretű rakodótér és a négy felnőtt számára elegendő hely pedig képessé teszik rá, hogy az élet minden kihívásával szembenézzen.

Tipikusan smart: igazi látványosság


A smart forfour mosolygós arccal üdvözöl: a jármű elejének feltűnő megjelenését a méhsejt-szerkezetű hűtő határozza meg, a beépített smart logóval. A tiszta lencsés halogén fényszórók éjjel-nappal magabiztos külsőt adnak a smart forfour-nak. Kérésre kiegészíthető elegánsan ívelt, beépített nappali menetfényekkel, LED száloptikás technológiával és üdvözlő funkcióval.

 

További információk: www.smart.com

Manőverezhető és agilis


A városi vezetés öröme. Ez az, amit a smart a kezdetektől jelképez. És ez az, ami miatt a smart forfourt is következetesen a városi vezetés követelményeinek megfelelően tervezték – a legutolsó részletig. Nézd meg magad!

Új ötletek a kompakt osztályban


Egész sor intelligens megoldásával a smart forfour a tökéletes autó, bármit tervezz is – egyedül vagy akár párosan, hárman vagy négyen is. És persze arra is, amit nem terveztél. Csak sodródj a nagyvárosi árral és fogadj be mindent útközben.  És az egészen 85° szögig nyitható ajtóknak hála a ki- és beszállás, valamint a ki- és bepakolás is rendkívül kényelmes.

Aktív, passzív, innovatív


Mivel a legjobb megelőzni, hogy a vészhelyzet egyáltalán létrejöjjön, a smart forfour egész sor innovatív asszisztens rendszerrel van ellátva a balesetek elkerülése érdekében.

Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 71 LE 90 LE
Teljesítmény (kw) 52 kW 66 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 5.2 l/100km 5.4 l/100km
CO2-kibocsátás 117 (g/km) 123 (g/km)
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

smart forfour profpektus (PDF)
smart extrafelszereltségek (PDF)
smart médiarendszer (PDF)
smart audiórendszer (PDF)