smart EQ forfour

Több tér az e-mobilitáshoz.

Az új smart EQ forfourban nemcsak sok minden elfér - hanem sokat is nyújt: például egyedülálló vezetési élményt, ami egyedülálló az elektromos mobilitásban és számos intelligens technológiát - plusz egy telivér smart minden előnyét, természetesen. 100% városi autó, 100% elektromos autó és 200% tér – mindez egy mindössze 3,49 m hosszú gépkocsiba csomagolva.

Akár 1,5 millió Ft állami támogatás

Igényelj állami támogatást smart EQ modelledre! Az új smart EQ modellekkel egy csendesebb, tisztább levegőjű város már nem utópia, hanem a jelen. A villanyautók környezetre gyakorolt pozitív hatását pedig az állam is elismeri. Sőt, az elektromos autózásra való áttérést anyagilag is támogatja! A pályázható térítés a bruttó 15 millió forintos vételárat el nem érő gépkocsik — így az EQ modellek — árának 21%-át fedezi, legfeljebb 1,5 millió forintosösszeghatárig. És ez csak egy újabb ok a menő, praktikus, biztonságos és okos smart EQ család mellett! Megéri váltani.

Tények és Adatok

Motor: Külön gerjesztett háromfázisú szinkron motor
Gyorsulás 0 – 60 km/h: 5,5 s
Gyorsulás 0 – 100 km/h: 12,7 s
Végsebesség: 130 km/h
Hatótávolság: 150-155 km
Akkumulátor kapacitás: 17,6 kWh
Akkumlátor típusa: Lithium-Ionen
Akkumulátor cellák száma: 96
Fedélzeti töltő kW: 4,6
Töltési idő 10-80 % töltőállomáson: < 40 min
Töltési idő 10-80 % háztartási hálózatról: < 6 h
Kombinált energiafogyasztás kw/100 km: 13,2 – 13,1

A smart EQ forfour kialakítása

Üres az akkumulátor?

Akár 155 kilométert is megtehet a smart EQ forfour egyetlen feltöltésével. Üres az akkumulátor? Egyszerűen csatlakoztassa töltőállomáshoz vagy fali töltőhöz és csupán 40 perc alatt feltöltődik az akkumulátor 10-ről 80 százalékra. Alternatívaként pedig bármelyik hagyományos háztartási konnektorról is töltheti az autót. Jó tudni: Eco üzemmódban a rendszer a jármű mozgási energiáját használja, hogy rekuperációval feltöltse az akkumulátort. Emellett további kiegészítő energiatakarékos funkciók segítik a hatótáv növelését!

Az utca éke

Több mint 10-féle különböző színárnyalatával a smart EQ forfour azonnal magára vonzza a tekintetet az utcán. Annak érdekében, hogy minden smart modell saját egyéniség legyen, két szín is kombinálható egymással. A tető esetében is lehet választani a hagyományos megoldás, a panorámatető vagy egy elektromosan elhúzható szövettető közül.

Élénk, praktikus és agilis

A smart EQ forfour éppen olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint kistestvére. Egy kivétellel: nagyobb helyet kínál.

Kategóriájának legkisebb fordulóköre

A smart EQ forfour fordulóköre mindössze 8,56 méter – kategóriájának legkisebb adata!

Térben nagy: a smart EQ forfour belső tere

Readyspace ülések hátul

Hátul a hagyományos üléspad helyett opcionálisan Readyspace ülések is elérhetőek – ideális megoldás, ha nagyobb raktérre van szükségünk.

Connected Car technológia

A smart EQ forfour 3,94 méteres hossza nem csak tágas helynek, hanem innovatív Connected Car technológiának is teret ad. Az opcionális smart médiarendszerrel még az energiafelhasználás folyamatát is áttekintheti. A kiegészítő műszer tájékoztat smart modellje akkumulátorának aktuális töltöttségi állapotáról, a műszercsoport pedig segíti az egyenletes és hatékony közlekedést.

Hívogató atmoszféra

Ahogy a kisebb testvér, úgy a smart EQ forfour belső terében is visszatérő elemeket találunk. A tipikus méhsejt-minta, a dinamikus vonalak és a nagyméretű, szövetkárpitozású felületek sajátos hangulatot teremtenek.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Végsebesség 130 km/h 130 km/h
Teljesítmény (LE) 55 LE 81 LE
Teljesítmény (kw) 41 kW 60 kW
Hossz 3495 mm 3495 mm
Magasság 1554 mm 1554 mm
Szélesség 1875 mm 1875 mm
Hasznos terhelésnek 370 kg 370 kg
Ajtók 5 5
Ülések száma 4 4
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 0 l/100km
CO2-kibocsátás 0 (g/km)
Energia osztály A+ A+
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


smart EQ forfour
Letölthető árlista (PDF)