smart EQ forfour

Több tér az e-mobilitáshoz.
 

Sok minden belefér. Valóban felvillanyoz.

Az új smart EQ forfourban nemcsak sok minden elfér - hanem sokat is nyújt: például egyedülálló vezetési élményt, ami egyedülálló az elektromos mobilitásban és számos intelligens technológiát - plusz egy telivér smart minden előnyét, természetesen. 100% városi autó, 100% elektromos autó és 200% tér – mindez egy mindössze 3,49 m hosszú gépkocsiba csomagolva.

Akár 1,5 millió Ft állami támogatás

Igényelj állami támogatást smart EQ modelledre! Az új smart EQ modellekkel egy csendesebb, tisztább levegőjű város már nem utópia, hanem a jelen. A villanyautók környezetre gyakorolt pozitív hatását pedig az állam is elismeri. Sőt, az elektromos autózásra való áttérést anyagilag is támogatja! A pályázható térítés a bruttó 15 millió forintos vételárat el nem érő gépkocsik — így az EQ modellek — árának 21%-át fedezi, legfeljebb 1,5 millió forintosösszeghatárig. És ez csak egy újabb ok a menő, praktikus, biztonságos és okos smart EQ család mellett! Megéri váltani.

Újautó ajánlatok

Induló ár
7 258 050 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Műszaki adatok

Teljesítmény 41 - 60 kW (55 - 81 LE)

Vigyázz, kész, power. 

Egy ilyen fürge elektromos autót vezetni az indulástól kezdve élvezet: a smart EQ fortwo mindössze 4,9 másodperc alatt gyorsul 0-ról 60 km/órára. A vezetés sohasem volt még ilyen élvezetes - még a csúcsforgalomban is.

Színek széles választéka. 

Az elektromos autók gyakran színtelenek. De nem a smart: mindig kombinálhat két fényezést. Rengeteg variációs lehetőség - az egyik elektromos smart ritkán hasonlít a másikra.

Radar-alapú rekuperáció.

 Intelligens rendszer a magasabb gépkocsi kategóriákból: ha leveszed a lábad a gázpedálról, az elektromos autó rekuperációs üzemmódba kapcsol, és energiát nyer vissza. A radar-alapú rekuperációval ezen kívül a közlekedési helyzetet is figyeli egy radarérzékelő segítségével, és kiválasztja a pillanatnyi helyzetnek megfelelő ideális rekuperációs szintet.

A nagyfeszültségű akkumulátor.

A nagyfeszültségű akkumulátor a gépkocsi padlójába van beépítve. A biztonsági előnyök mellett ez a vezetési élményhez is hozzájárul, az alacsony súlypontnak köszönhetően. A nagyfeszültségű akkumulátor kapacitása 17,6 kWh. A smart akkumulátor tanúsítvány teljes garanciát biztosít a lítium-ion akkumulátorra 8 évig vagy 100000 kilométerig - amelyik előbb bekövetkezik.

Tények és Adatok

Motor: Külön gerjesztett háromfázisú szinkron motor
Gyorsulás 0 – 60 km/h: 5,5 s
Gyorsulás 0 – 100 km/h: 12,7 s
Végsebesség: 130 km/h
Hatótávolság: 150-155 km
Akkumulátor kapacitás: 17,6 kWh
Akkumlátor típusa: Lithium-Ionen
Akkumulátor cellák száma: 96
Fedélzeti töltő kW: 4,6
Töltési idő 10-80 % töltőállomáson: < 40 min
Töltési idő 10-80 % háztartási hálózatról: < 6 h
Kombinált energiafogyasztás kw/100 km: 13,2 – 13,1

smart EQ forfour 4,6 kW -os fedélzeti töltővel - kombinált energiafogyasztás: 16.4-14.5 kWh/100km, kombinált CO2 kibocsátás: 0g/km.
smart EQ forfour opcionális 22kW-os fedélzeti töltővel, töltőkábellel Wallbox-hoz / nyilvános töltőállomáshoz (mode 3) - kombinált energiafogyasztás: 15.0-13.4 kWh/100km, kombinált CO2 kibocsátás: 0g/km.
smart EQ forfour opcionális 22kW-os fedélzeti töltővel, töltőkábellel háztartási konnektorhoz (mode 2) - kombinált energiafogyasztás: 20.8-18.6 kWh/100km, kombinált CO2 kibocsátás: 0g/km.