smart EQ forfour

Több tér az e-mobilitáshoz.

Az új smart EQ forfourban nemcsak sok minden elfér - hanem sokat is nyújt: például egyedülálló vezetési élményt, ami egyedülálló az elektromos mobilitásban és számos intelligens technológiát - plusz egy telivér smart minden előnyét, természetesen. 100% városi autó, 100% elektromos autó és 200% tér – mindez egy mindössze 3,49 m hosszú gépkocsiba csomagolva.

Akár 1,5 millió Ft állami támogatás

Igényelj állami támogatást smart EQ modelledre! Az új smart EQ modellekkel egy csendesebb, tisztább levegőjű város már nem utópia, hanem a jelen. A villanyautók környezetre gyakorolt pozitív hatását pedig az állam is elismeri. Sőt, az elektromos autózásra való áttérést anyagilag is támogatja! A pályázható térítés a bruttó 15 millió forintos vételárat el nem érő gépkocsik — így az EQ modellek — árának 21%-át fedezi, legfeljebb 1,5 millió forintosösszeghatárig. És ez csak egy újabb ok a menő, praktikus, biztonságos és okos smart EQ család mellett! Megéri váltani.

Tények és Adatok

Motor: Külön gerjesztett háromfázisú szinkron motor
Gyorsulás 0 – 60 km/h: 5,5 s
Gyorsulás 0 – 100 km/h: 12,7 s
Végsebesség: 130 km/h
Hatótávolság: 150-155 km
Akkumulátor kapacitás: 17,6 kWh
Akkumlátor típusa: Lithium-Ionen
Akkumulátor cellák száma: 96
Fedélzeti töltő kW: 4,6
Töltési idő 10-80 % töltőállomáson: < 40 min
Töltési idő 10-80 % háztartási hálózatról: < 6 h
Kombinált energiafogyasztás kw/100 km: 13,2 – 13,1

A smart EQ forfour kialakítása

Üres az akkumulátor?

Akár 155 kilométert is megtehet a smart EQ forfour egyetlen feltöltésével. Üres az akkumulátor? Egyszerűen csatlakoztassa töltőállomáshoz vagy fali töltőhöz és csupán 40 perc alatt feltöltődik az akkumulátor 10-ről 80 százalékra. Alternatívaként pedig bármelyik hagyományos háztartási konnektorról is töltheti az autót. Jó tudni: Eco üzemmódban a rendszer a jármű mozgási energiáját használja, hogy rekuperációval feltöltse az akkumulátort. Emellett további kiegészítő energiatakarékos funkciók segítik a hatótáv növelését!

Az utca éke

Több mint 10-féle különböző színárnyalatával a smart EQ forfour azonnal magára vonzza a tekintetet az utcán. Annak érdekében, hogy minden smart modell saját egyéniség legyen, két szín is kombinálható egymással. A tető esetében is lehet választani a hagyományos megoldás, a panorámatető vagy egy elektromosan elhúzható szövettető közül.

Élénk, praktikus és agilis

A smart EQ forfour éppen olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint kistestvére. Egy kivétellel: nagyobb helyet kínál.

Kategóriájának legkisebb fordulóköre

A smart EQ forfour fordulóköre mindössze 8,56 méter – kategóriájának legkisebb adata!

Térben nagy: a smart EQ forfour belső tere

Readyspace ülések hátul

Hátul a hagyományos üléspad helyett opcionálisan Readyspace ülések is elérhetőek – ideális megoldás, ha nagyobb raktérre van szükségünk.

Connected Car technológia

A smart EQ forfour 3,94 méteres hossza nem csak tágas helynek, hanem innovatív Connected Car technológiának is teret ad. Az opcionális smart médiarendszerrel még az energiafelhasználás folyamatát is áttekintheti. A kiegészítő műszer tájékoztat smart modellje akkumulátorának aktuális töltöttségi állapotáról, a műszercsoport pedig segíti az egyenletes és hatékony közlekedést.

Hívogató atmoszféra

Ahogy a kisebb testvér, úgy a smart EQ forfour belső terében is visszatérő elemeket találunk. A tipikus méhsejt-minta, a dinamikus vonalak és a nagyméretű, szövetkárpitozású felületek sajátos hangulatot teremtenek.

Egyedi modellek

Elektro-Varianten
Típus model.detail.engines.electric-engine model.detail.engines.batteryCapacity model.detail.engines.electric-power model.detail.engines.engineTorque Fogyasztás kombinált
(kWh/100 km)
CO2-kib. kombinált
(g/km)
model.detail.engines.electricRange model.detail.engines.electricChargeTime model.detail.engines.novaRate Listaár (áfa, reg.adó)
Nettó ár
model.detail.enginefueltype.ELECTRIC
smart EQ forfour filter.enginefueltype.ELECTRIC 17.6 kW
PS
163,0 - 194,0
0 119 - 130 0 7.440.930,00
5.859.000,00

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Hossz 3495 mm 3495 mm
Magasság 1554 mm 1554 mm
Szélesség 1875 mm 1875 mm
Hasznos terhelésnek 370 kg 370 kg
Ajtók 5 5
Ülések száma 4 4
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


smart EQ forfour
Letölthető árlista (PDF)