smart EQ fortwo cabrio

"e" mint egyedülálló

Szabad ég, erőteljes gyorsulás és alig egy hang: a smart az elektromos mobilitást egyedülálló élménnyé teszi. A szó legszorosabb élményében. Mivel a smart EQ fortwo cabrio az egyetlen nyitott elektromos autó a világon. Ugyanakkor olyan radikálisan városi, ahogyan azt a smarttól elvárod - ultra-kompakt, rendkívül fürge és nyitott valamennyi városi hajszára.

Tények és Adatok

Motor: Külön gerjesztett háromfázisú szinkron motor
Gyorsulás 0 – 60 km/h: 4,9 s
Gyorsulás 0 – 100 km/h: 11,5 s
Végsebesség: 130 km/h
Hatótávolság: 155 km
Akkumulátor kapacitás: 17,6 kWh
Akkumlátor típusa: Lithium-Ionen
Akkumulátor cellák száma: 96
Fedélzeti töltő kW: 4,6
Töltési idő 10-80 % töltőállomáson: < 40 min
Töltési idő 10-80 % háztartási hálózatról: < 6 h
Kombinált energiafogyasztás kw/100 km: 13,1 – 13,0

A smart EQ fortwo cabrio kialakítása: megkapó látvány a városban

Kimagasló biztonságról

Fékasszisztens, gyűrődő zónák és deformálódó elemek gondoskodnak a szokásos kimagasló biztonságról

Egy kabrió a városi élethez

Élvezze a tipikus smart kompaktság előnyeit és a verhetetlen fordulékonyságot – a smart EQ fortwo cabrio ideális partner minden városi kalandhoz. A tritop vászontetőnek köszönhetően mindezt a szabad ég alatt teheti. Csupán néhány másodpercre van szükség a tető nyitásához és zárásához – fokozatok nélkül és bármilyen sebességnél.
A smart EQ fortwo cabrio az Ön színeiben tündökölhet, amihez több mint 10-féle különböző árnyalatból választhat. Sőt, akár két különböző szint is kombinálhat egymással, hogy igazán egyedi elektromos kabriót kapjon!

Üres az akkumulátor?

Nem gond! Egyszerűen csatlakoztassa töltőállomáshoz vagy fali töltőhöz a smart EQ fortwo cabriót és csupán 40 perc alatt feltöltődik az akkumulátor 10-ről 80 százalékra. Alternatívaként pedig bármelyik hagyományos háztartási konnektorról is töltheti az autót. A radar alapú rekuperációnak és számos különböző energiatakarékos funkciónak köszönhetően egyetlen töltéssel akár 155 kilométert is megtehet.

Szabadtéri élmények kényelemmel: a smart EQ fortwo cabrio belső tere

Hangulatos atmoszféra

A smart EQ fortwo cabrio esetében a kényelem nagy hangsúlyt kapott. A karakteres dinamikus megoldások mellett a belső térben visszaköszön a méhsejt-minta. Az otthonos atmoszférát pedig a nagyméretű, szövetkárpitozású felületek is fokozzák.
A műszercsoport és a kiegészítő műszer tájékoztatja Önt a sebességről, a hatótávról és az akkumulátor töltöttségi szintjéről, valamint segítik az egyenletes és hatékony vezetést. Az akkumulátor alacsony súlypontja pedig érezhetően stabilabb viselkedést eredményez.

Egyedi modellek

Elektro-Varianten
Típus model.detail.engines.electric-engine model.detail.engines.batteryCapacity model.detail.engines.electric-power Nm Fogyasztás kombinált
(kWh/100 km)
CO2-kib. kombinált
(g/km)
Elektr. futásteljesítmény model.detail.engines.electricChargeTime model.detail.engines.novaRate Listaár (áfa, reg.adó)
Nettó ár
model.detail.enginefueltype.ELECTRIC
smart EQ fortwo cabrio filter.enginefueltype.ELECTRIC 17.2 kW
PS
161,0 - 188,0
0 123 - 132 0 8.573.999,87
6.751.181,00

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Hossz 2695 mm 2695 mm
Magasság 1553 mm 1553 mm
Szélesség 1893 mm 1893 mm
Hasznos terhelésnek 215 kg 215 kg
Ajtók 2 2
Ülések száma 2 2
* Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


smart fortwo EQ cabrio
Letölthető árlista (PDF)