smart fortwo coupé

A város ihlette

Élettel tölti meg a várost.
Üdvözöl az új smart fortwo.  Míg mások még mindig km/órában gondolkodnak, mi egy lépéssel tovább megyünk. Végül is, a városon belül teljesen más dolgok számítanak, mint az autópályán.

Mozgékonyság, kis fordulókör, teljes kényelem és okos funkciók – és végül, de nem utolsósorban, parkolóhely találása mindig, könnyedén. Ezekben a sportágakban az új smart fortwo igazán remekül teljesít. Mindössze 2,69 méteres hosszal.

13 készletről elérhető jármű

9
Új autó
4
Használt autó

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 5,0 - 5,2 l/100km
CO2-kibocsátás 114 - 119 (g/km)
Teljesítmény 52 - 66 kW (71 - 90 LE)

Teljesen új. És tipikus smart.


A könnyedség, amivel besiklasz egy szűk parkolóhelye – ez minden ami arra emlékeztethet, hogy valójában egy kisautóban ülsz. Az utastér meglepően tágas, olyan anyagokkal amiket élvezet nézni és megérinteni, és finom designnal amit minden egyes kilométeren élvezni fogsz. Számos felületet szövet borít, a stílusostól az extravagánsig terjedő színkombinációkban. Az új smart fortwo nem csak dizájnban és minőségben lett több, de biztosan feltűnik majd az a tíz centiméter is, amivel az utastér szélesebb lett, új és friss megjelenést adva neki.

 

További információk: www.smart.com

A legjobb, ami a városban történhet veled.


Az új smart fortwo minden tekintetben gyarapodott – nemcsak hosszúságban. A teljesen új, trendteremtő dizájnnal és a még több okos megoldással új mércét állít fel az osztályában. Fedezd fel a smart fortwo erősségeit – mint például az innovatív támogató rendszerek a még nagyobb biztonságért és kényelemért, a páratlan fordulókör, a meglepő nagyságú tér és a magas színvonalú kivitelezés.

Élmény vezetés és parkolás közben egyaránt.


Farmotor és hátsókerék-meghajtás: nem olyan ez inkább, mint sportkocsi, nem pedig egy városi kisautó? Így igaz. És ebben az osztályban mindezt kizárólag a smart fortwo kínálja.

Aktív, passzív, innovatív.


Mivel a legjobb megelőzni, hogy a vészhelyzet egyáltalán létrejöjjön, a smart fortwo egész sor innovatív asszisztens rendszerrel van ellátva a balesetek elkerülése érdekében. És ha bekövetkezne a legrosszabb, az innovatív tridion biztonsági cella és a standard öt légzsák maximális védelmet kínál.