Mercedes-Benz EQE

Az új avantgárd üzleti limuzin

Felső kategóriás elektromos felépítés: A Mercedes-Benz EQE üzleti limuzin a világbajnok testvér EQS nyomdokain halad. Többek között a One-Bow vonalvezetés és a sima alvázzal rendelkező Purpose design nagyon jó légellenállást biztosít. Az új üzleti limuzin sportos és atletikus megjelenésű, izmosabb vállakkal és kívülről síkban elhelyezett kerekekkel. Ez nem csak kompaktabbá teszi az EQE megjelenését, de több helyet is kínál az autó belterében. 

Egy pillantás az EQE minden fontos elemére

 • Akár 654 kilométeres WLTP hatótávolság
 • DC gyorstöltő rendszer akár 170 kW töltőteljesítménnyel a gyorstöltéshez
 • az újrahasznosítás optimalizálása a lítium-ion akkumulátor csökkentett kobalt-tartalmának köszönhetően
 • a Salzgitter AG 100%-ban újrahasznosított acélaiból készült
 • MBUX multimédiás rendszer (MBUX Hyperscreen igény szerint)
 • Head-up kijelző
 • Navigáció Electric Intelligence-szel
 • választható vezetési hang, amely interaktívan reagál a vezetési viselkedésre
 • ENERGIZING AIR CONTROL Plus: A HEPA-szűrő nagyon magas szűrési szinten tisztítja a külső levegőt (opcionális felszerelés).
 • No.6 MOOD: kifejezetten az EQE számára készített illat
 • teljesen új járműfunkciók a vezeték nélküli (Over-the-Air - OTA) frissítéseken keresztül
 • 3 felszereltségi változat: Alapfelszereltség, Electric Art és AMG Line

Nagyszerű autós mozi az MBUX Hyperscreen rendszerrel

© Mercedes-Benz Group AG

A Mercedes-Benz újabb lépést tesz az Electric only irányába. A következetes digitalizáció volt a mottó az új Mercedes-Benz EQE üzleti limuzin tervezésénél.

A legnagyobb fénypont az opcionálisan rendelhető MBUX Hyperscreen, amely a belső tér teljes esztétikájára nagy hatást gyakorol. A három ívelt képernyő zökkenőmentesen illeszkedik egyetlen szélesvásznú képernyőbe, amely - az autóipari formatervezésben egyedülálló módon - az egyik A-oszloptól a másikig terjed.

Intelligens töltési funkciók otthoni és üzleti használatra

Három töltési funkció - Standard, Home és Work - segíti elő a leegyszerűsített használatot. A „Home” és a „Work” helyszínfüggő programokban olyan paraméterek tárolhatók, mint az indulási idő és a maximális töltöttségi állapot.

Az újonnan kifejlesztett lítium-ion akkumulátorokat, amelyeket először a Mercedes-Benz EQS-ben használtak, az EQE-ben is alkalmazásra kerülnek. A 90 kW hasznos energiatartalommal akár 660 kilométert is kényelmesen megtehet vele. Kényelmes üzleti utak és magánutak is lehetségesek Európa-szerte - köszönhetően az Európában található több mint 200 000 töltőpontnak, amelyeket Mercedes Me alkalmazással vezérelhet. 

Gyors töltés az egyszerű utazáshoz: Az integrált DC gyorstöltő rendszer akár 170 kW-os egyenáramú gyorstöltést is támogat. Más szóval:  250 kilométeres hatótávolság 15 perces töltési idővel.

Sportos és esztétikus külső megjelenés

© Mercedes-Benz Group AG

Elülső megjelenés

© Mercedes-Benz Group AG
A Black Panel felületének egyedi elülső megjelenése mögött különböző funkciókat helyeztek el, például a vezetéstámogató rendszerek érzékelőit, például ultrahangot, kamerát és radart. Még több kizárólagosság: Az AMG Line vagy az ELECTRIC ART külső kivitelváltozattal együtt a hűtőrács a Mercedes-Benz motívumával is felszerelhető.

Markáns One-Bow vonalvezetés

A keret nélküli, kupé stílusú ajtók süllyesztett, nemesacél kilincsekkel és a megemelt, ívelt szegély önálló dekorációs elemek. Ezek alkotják az új EQE aerodinamikai profilját. A krómozott vonalakkal kiegészíthető és még jobban kiemelhető az EQE aerodinamikus arculata.
A krómozott vonalakkal kiegészíthető és még jobban kiemelhető az EQE aerodinamikus arculata.

Sportos és esztétikus külső megjelenés

© Mercedes-Benz Group AG
Még a sötétben is összetéveszthetetlen Természetesen az üzleti limuzin is viseli a Mercedes EQ sorozat jellegzetességét, a hátul végigfutó LED-es fénycsíkot. Az innovatív kialakítású lámpatest belseje ívelt és megvilágított 3D spirál alakú.

Síkban elhelyezett kerekek

© Mercedes-Benz Group AG
A 19-21 colos kerekek, amelyek a vállrészével együtt a jármű külsejével egy vonalban helyezkednek el, sportos megjelenést kölcsönöznek a járműnek.

A belső kialakítás teljesen új útjai

© Mercedes-Benz Group AG

MBUX Hyperscreen

© Mercedes-Benz Group AG
Az opcionális, több mint 141 cm hosszú MBUX Hyperscreen intuitív érintéses kezelést kínál haptikus visszajelzéssel és erő-visszacsatolással. A képernyősáv vezetői kijelzőre (12,3 coll), központi kijelzőre (17,7 coll) és utasoldali kijelzőre (12,3 coll) oszlik. A lapos fúvókasáv szintén a teljes szélességben húzódik. A vezetőfülke avantgárd felépítését az MBUX Hyperscreen fúvókasávja és üveges hullámvonala teremti meg.
A lapos fúvókasáv szintén a teljes szélességben húzódik. A vezetőfülke avantgárd felépítését az MBUX Hyperscreen fúvókasávja és üveges hullámvonala teremti meg.
ENERGIZING AIR CONTROL Plus rendszer: Magas szintű szűrőtechnológia a HEPA-szűrővel (opcionális felszerelés). A belső levegő tisztítása a beszállás előtt könnyen megoldható az előklímaberendezéssel.

No.6 MOOD bittersweet illat

© Mercedes-Benz Group AG
Az összetéveszthetetlen No.6 MOOD bittersweet illatát kifejezetten az EQE számára készítették. A 6-os szám az 1906-os évet jelöli, az első „Mercédès Electrique” járművek emlékére.

Ülések

Az ülések minőségükkel és esztétikájukkal nyűgözik le az embert. A középkonzol hátsó részébe puha kartámasz van beépítve. A középkonzoltól az érintőképernyőkig egyedi tervezésű átmenet fut, anélkül, hogy megszakítaná az üveghatást.
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Végsebesség 210 km/h 210 km/h
Teljesítmény (LE) 245 LE 408 LE
Teljesítmény (kw) 180 kW 300 kW
Hossz 4863 mm 4946 mm
Magasság 1510 mm 1685 mm
Szélesség 2103 mm 2141 mm
Hasznos terhelésnek 470 kg 545 kg
Ajtók 4 5
Ülések száma 5 5
Energia osztály
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Ajánlatok & akciók