Szervizidőpont egyeztetés

Telefonos bejelentkezéshez kérjük kattintson ide: Pappas Auto Szerviz telefonszámok.

Amennyiben Ön Mercedes-Benz személygépjármű vagy transzporter tulajdonos és rendelkezik Mercedes Me vagy Mercedes Pro fiókkal kérjük, a szervizidőpont egyeztetéshez kattintson ide, és élvezze a Mercedes-Benz adta előnyöket!

Online szervizbejelentkezés űrlap

Kedves Ügyfelünk!

Amennyiben a szervizszolgáltatás során csereautószolgáltatásunkat nem szeretne kérni, úgy hazajutásában a MOL Limo szolgáltatás igénybevételével tudjuk Önt segíteni. Kérjük az űrlap kitöltésekor jelezze, hogy igénybe kívánja-e venni a MOL Limo szolgáltatásait!

Gépjármű adatok
Szerviz-igény
Számomra legkedvezőbb 2 időpont
MOL Limo szolgáltatás*

* Szeretnék regisztrálni a MOL Limo szolgáltatására
Az Ön üzenete
Személyes adatok
/
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

A MOL Limo szolgáltatás díjairól és a szolgáltatás igénybevételéről kérjük az alábbi linken tájékozódjon! A szolgáltatás díját nem tartalmazza az ajánaltunk, annak költségei az igénybe vevőt terhelik.