Alkatrész & tartozék

Legjobban felszerelve - egy gépjármű-életre.

Szervizünkben megbízhat, mert többet jelentünk a jármű egyszerű karbantartásánál. Teljesítjük egyéni igényeit és a gépjárművére szabott, átfogó alkatrész és tartozékprogramot kínálunk Önnek. Egyrészt eredeti alkatrészekkel és eredeti tartozékokkal, de használt alkatrész központunk is megfelel a legmagasabb kívánalmaknak, mindig az adott gépkocsinak megfelelően.

Az eredeti alkatrész nagy különbség

A Pappas-csoport termékválasztékának járművei azt a minőséget képviselik, amiben Ön nap mint nap megbízhat. Ezek osztályának legjobb és legbiztonságosabb járművei közé tartoznak és megbízható társnak bizonyulnak a közlekedésben. Ezt a bizalmat és az Ön pozitív tapasztalatait folytatjuk a legkisebb részletekig a Mercedes-Benz, smart, Lancia, Jeep eredeti alkatrészekkel.

Az eredeti alkatrészek illenek az Ön járművébe és legkorszerűbb gyártási eljárásokkal készülnek, melynek során vizsgálják az anyagukat és működőképességüket. Ez az Ön számára azt jelenti, hogy mindig a legjobb minőséget kapja. Hatékony logisztika gondoskodik az alkatrészekhez való gyors hozzáférésről a teljes termékválaszték esetében és mindezt egy kézből.

A Pappas-csoport szervizének profi munkatársaival olyan partnerekre tett szert, akik Önnek személyre szabott megoldásokat kínálnak minden kérésére az eredeti alkatrészek vagy a szolgáltatások területén. A partneri viszonyból eredő előnyök összessége különböztet meg minket másoktól.

Tartozékprogramunk.

Mindegy, hogy Mercedes-Benz, smart, Lancia, Jeep járműről van szó, járműveink egészen különleges és sokoldalú igényeknek felelnek meg. Egyrészt a kényelem és dízájn, másrészt a működőképesség és biztonság területén. Sok ügyfelünknek az a kívánsága, hogy a járművét egészen az egyéni igényeinek megfelelően alakítsa ki.

Eredeti alkatrészekkel minden kívánság teljesíthető. Kérhet hátsó spojlert, tetőtartót vagy krómozott külső tükör burkolatot, eredeti alkatrészeink legkisebb részletekig illenek az adott járműhöz és azokat gondosan a legaktuálisabb standard és a legkorszerűbb technikáknak megfelelően fejlesztettük ki. Itt is nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre és a hosszú élettartamra.

Mindegy, melyik járművet szeretné optimálisan kialakítani, az Ön Pappas-csoporthoz tartozó műhelye szállítja Önnek a megfelelő alkatrészt. Tartozék-progamunk esetében ragyogó részletekkel vagy testre szabott funkciókkal  győzzük meg Önt. Biztosítjuk az egyszerű és gazdaságos beszerelést. Bízzon meg az eredeti alkatrészek minőségében és működőképességében.

A Pappas-csoporthoz tartozó tartozékspecialisták szívesen adnak tanácsot Önnek a gépjárművéhez kapható tartozékprogramról és egyidejűleg Önnel együtt kidolgozzák a járművéhez legjobban illő megoldásokat.

Az eredeti alkatrészekkel és eredeti tartozékokkal megfelelünk ügyfeleink nagyfokú igényeinek, mivel megoldásaink mindig illenek járműveikhez.

Mercedes-Benz cserealkatrész program

Ahogy Mercedes-Benz gépkocsija öregszik, a legtöbb alkatrésze még mindig túl értékes ahhoz, hogy egyszerűen hulladék legyen. Ezért a gyár visszagyűjti a használt részegységeket, a szakemberek pedig felújítják és a legmodernebb műszaki színvonalra hozzák azokat, amelyeknél ez műszakilag lehetséges és gazdaságos. Ez azért előnyös Önnek, mert kiváló minőségű, eredeti alkatrészt kap, azonban az árán akár 30 százalékot is megtakaríthat. Sőt a felújított alkatrész garanciája megegyezik egy új alkatrészével. Mindegy, hogy vízszivattyúról, generátorról vagy cseremotorról van szó – az eredeti Mercedes-Benz cserealkatrészek a legmagasabb szintű megbízhatóságot nyújtják, kedvező áron, és nem utolsósorban hozzájárulnak a környezet megóvásához. A gyári cseredarab-programban nyilvántartott, felújítható alkatrészekkel csökkenthető a nálunk megvásárolt új vagy felújított alkatrész költsége.

A részletekről érdeklődjön munkatársainknál!