EQS SUV

Sokoldalú, prémium SUV városi és vidéki használatra

Az EQS SUV a harmadik modell a Mercedes-Benz avantgárd elektromos járműkínálatában a felső piaci szegmens számára. A figyelemre méltó belső tér úgy jött létre, hogy az elektromos platformot szem előtt tartva szabták méretre a Purpose Designt, kívülről pedig az izmos vállak és az áramvonalas sziluett teszi lenyűgözővé az autót.

Az új Mercedes-Benz családtag fejlesztői a SUV-okra jellemző áramvonalas részleteket beépítve egyesítették a terepjáró és az elektromos mobilitás legjavát. A prémium SUV így mind üzleti használatban, mind könnyű terepjárás során kiválóan teljesít. A maximális vezetési élmény érdekében a 4MATIC modellváltozatokat elektromos motorokkal szerelték fel az első és a hátsó tengelyen.

Az EQS SUV


A Mercedes-Benz EQS SUV legfontosabb jellemzői

 • Navigáció Electric Intelligence-szel
 • MBUX Hyperscreen a jármű teljes belső szélességében (opcionális felszereltség)
 • Intelligens energia-visszatermelés: egypedálos vezetés álló helyzetig
 • akár 660 km-es hatótávolság
 • Akár 1 035 mm-es fejtér, valamint kivételes láb- és kartér
 • 645 l-ről 2 020 l-re bővíthető csomagtérfogat
 • A második üléssor elektromosan állítható
 • Opcionális: harmadik üléssor két különálló üléssel
 • HEPA-szűrő (High Efficiency Particulate Arrestance) és ENERGIZING AIR CONTROL az optimális beltéri levegőminőségért
 • MBUX Augmented Reality funkcióval bővített Head-up display
 • 3 speciálisan létrehozott hangzásvilággal bővíthető
 • Teljesen CO2-semleges termelés
 • AIRMATIC légrugózás
 • Lejtmeneti sebességszabályozás

Még jobb vezetési élmény az AIRMATIC légrugózással

© Mercedes-Benz AG

Az AIRMATIC légrugózás kombinálja a légkamrákat és az adaptív ADS+ lengéscsillapítókat, amelyek érzékelői és algoritmusai a helyzetnek megfelelően reagálnak az útviszonyokra. A rugó és a lengéscsillapító az első tengelyen egyesülnek, míg a hátsó tengelyen külön vannak.

Az új EQS SUV futóműve alapfelszereltségként elöl négylengőkaros, hátul pedig térlengőkaros tengelyt tartalmaz. Az akár 4,5 fokos kormányzási szöggel az elektromos jármű könnyedén kormányozható a szűk városi utcákon és a széles országúti kanyarokban egyaránt. A hátsó tengely kormányzása akár 10 fokig is kiterjeszthető egy Over the Air (OTA) frissítéssel.

SUV-luxus áramvonalas, elegáns formavilággal

© Mercedes-Benz AG

A SUV-karakter találkozása az e-mobilitással

Az aerodinamikai hatékonyságra vonatkozó elvárásoknak való megfelelés érdekében a jármű formatervezésénél a markáns vonalakat a sportos SUV-karakterrel kombinálták. Az egyedi Purpose Designt az erősen döntött A-oszlop és a dinamikusan lekerekített front jellemzi.

Összetéveszthetetlen Seamless Design

© Mercedes-Benz AG
Az elegáns Seamless Design az EQS SUV-t is azonnal felismerhetővé teszi a Mercedes EQ flotta részeként. Az elektromos meghajtású SUV megjelenését az egymásba simuló felületek határozzák meg, melyeket a süllyesztett ajtókilincsek egészítenek ki. Az oldalablakok felületén háromdimenziós krómcsík fut körbe.
A 20 és 22 col közötti nagyméretű könnyűfém keréktárcsák és a hangsúlyos vállrész jellemzi az EQS SUV sportos megjelenését. Két fényesre festett keréktárcsa-kialakítás, amelyeket kifejezetten ehhez a járműcsaládhoz készítettek, többrétegű fényezéssel, 22 colos méretben.

„Fényeket fel” - nagy teljesítményű LED fényszórók

© Mercedes-Benz AG
Az EQS SUV alapfelszereltségként nagy teljesítményű LED-es fényszórókkal van felszerelve, míg az opcionális DIGITAL LIGHT világítócsík még nagyobb exkluzivitást kínál. A Black Panel hűtőrács és a Mercedes-csillag nem csak esztétikai szempontból figyelemfelkeltő: A panel mögött találhatók a vezetőtámogató rendszerek érzékelői.

Bőséges tér és maximális kényelem az EQS SUV-ban

© Mercedes-Benz AG

Figyelemre méltó tér és rugalmasság

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-Benz EQS SUV 5 125 mm hosszúságával és 1 959 mm szélességével különösen nagy belső teret kínál. A fejtér az első üléssorban 1 035 mm, a második üléssorban 1 030 mm, a harmadikban pedig 900 mm. Mivel a második üléssor háttámlái elektromosan állíthatóak, a csomagtartó kapacitása 645 literről akár 880 literre is bővíthető. Ha az ember lehajtja a második üléssort, a tárolóhely 2 020 literre bővül. Az opcionális harmadik üléssor 2 kisgyereklüléssel ideális családi járművé teszi a SUV-ot.
A digitális luxus és az exkluzív belső kialakítás tekintetében az EQS SUV semmivel sem marad el a limuzin modell mögött. Az opcionális MBUX Hyperscreen 141 cm széles képernyősávja még a terepjáróban is tiszta rálátást biztosít az értékes tartalmakra. A haptikus fedőüveg alatt egy intelligens rendszer található, amely tanul a vezető vezetési stílusából, és a megfelelő pillanatban személyre szabott funkciókat kínál.
Mielőtt a levegő bekerül a belső térbe, áthalad a HEPA-szűrőn (High Efficiency Particulate Air), amely nagyon magas szűrőszinten tisztítja meg a levegőt a finom portól, apró részecskéktől, pollenektől és szennyeződésektől.

Részletekre való odafigyelés

© Mercedes-Benz AG
Az EQS SUV avantgárd belső kialakítása a kényelmi kívánalmak széles skáláját teljesíti. Az összes kiváló minőségű ülés ülésfűtéssel, ülésklímaberendezéssel és 4 irányú ágyéktámasszal van felszerelve. Az ülésen elhelyezett hangulatvilágítás, beleértve a kontúrvilágítást is, különösen exkluzív hangulatot biztosít. További Mercedes-Benz mintájú fa motívumok, alumínium betétek hangsúlyozzák a belső tér modern esztétikáját.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Végsebesség 210 km/h 210 km/h
Teljesítmény (LE) 360 LE 544 LE
Teljesítmény (kw) 265 kW 400 kW
Hossz 5125 mm 5216 mm
Magasság 1512 mm 1718 mm
Szélesség 2125 mm 2157 mm
Hasznos terhelésnek 425 kg 570 kg
Ajtók 5 5
Ülések száma 5 5
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 18.2 kWh/100 km 24.3 kWh/100 km
CO2-kibocsátás 0 (g/km) 0 (g/km)
Energia osztály
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek