EQS SUV

Sokoldalú, prémium SUV városi és vidéki használatra

Az EQS SUV a harmadik modell a Mercedes-EQ avantgárd elektromos járműkínálatában a felső piaci szegmens számára. A figyelemre méltó belső tér úgy jött létre, hogy az elektromos platformot szem előtt tartva szabták méretre a Purpose Designt, kívülről pedig az izmos vállak és az áramvonalas sziluett teszi lenyűgözővé az autót.

Az új EQ családtag fejlesztői a SUV-okra jellemző áramvonalas részleteket beépítve egyesítették a terepjáró és az elektromos mobilitás legjavát. A prémium SUV így mind üzleti használatban, mind könnyű terepjárás során kiválóan teljesít. A maximális vezetési élmény érdekében a 4MATIC modellváltozatokat elektromos motorokkal szerelték fel az első és a hátsó tengelyen.

Az EQS SUV


A Mercedes-Benz EQS SUV legfontosabb jellemzői

 • Navigáció Electric Intelligence-szel
 • MBUX Hyperscreen a jármű teljes belső szélességében (opcionális felszereltség)
 • Intelligens energia-visszatermelés: egypedálos vezetés álló helyzetig
 • akár 660 km-es hatótávolság
 • Akár 1 035 mm-es fejtér, valamint kivételes láb- és kartér
 • 645 l-ről 2 020 l-re bővíthető csomagtérfogat
 • A második üléssor elektromosan állítható
 • Opcionális: harmadik üléssor két különálló üléssel
 • HEPA-szűrő (High Efficiency Particulate Arrestance) és ENERGIZING AIR CONTROL az optimális beltéri levegőminőségért
 • MBUX Augmented Reality funkcióval bővített Head-up display
 • 3 speciálisan létrehozott hangzásvilággal bővíthető
 • Teljesen CO2-semleges termelés
 • AIRMATIC légrugózás
 • Lejtmeneti sebességszabályozás

Még jobb vezetési élmény az AIRMATIC légrugózással

© Mercedes-Benz AG

Az AIRMATIC légrugózás kombinálja a légkamrákat és az adaptív ADS+ lengéscsillapítókat, amelyek érzékelői és algoritmusai a helyzetnek megfelelően reagálnak az útviszonyokra. A rugó és a lengéscsillapító az első tengelyen egyesülnek, míg a hátsó tengelyen külön vannak.

Az új EQS SUV futóműve alapfelszereltségként elöl négylengőkaros, hátul pedig térlengőkaros tengelyt tartalmaz. Az akár 4,5 fokos kormányzási szöggel az elektromos jármű könnyedén kormányozható a szűk városi utcákon és a széles országúti kanyarokban egyaránt. A hátsó tengely kormányzása akár 10 fokig is kiterjeszthető egy Over the Air (OTA) frissítéssel.

SUV-luxus áramvonalas, elegáns formavilággal

© Mercedes-Benz AG

A SUV-karakter találkozása az e-mobilitással

Az aerodinamikai hatékonyságra vonatkozó elvárásoknak való megfelelés érdekében a jármű formatervezésénél a markáns vonalakat a sportos SUV-karakterrel kombinálták. Az egyedi Purpose Designt az erősen döntött A-oszlop és a dinamikusan lekerekített front jellemzi.

Összetéveszthetetlen Seamless Design

© Mercedes-Benz AG
Az elegáns Seamless Design az EQS SUV-t is azonnal felismerhetővé teszi a Mercedes EQ flotta részeként. Az elektromos meghajtású SUV megjelenését az egymásba simuló felületek határozzák meg, melyeket a süllyesztett ajtókilincsek egészítenek ki. Az oldalablakok felületén háromdimenziós krómcsík fut körbe.
A 20 és 22 col közötti nagyméretű könnyűfém keréktárcsák és a hangsúlyos vállrész jellemzi az EQS SUV sportos megjelenését. Két fényesre festett keréktárcsa-kialakítás, amelyeket kifejezetten ehhez a járműcsaládhoz készítettek, többrétegű fényezéssel, 22 colos méretben.

„Fényeket fel” - nagy teljesítményű LED fényszórók

© Mercedes-Benz AG
Az EQS SUV alapfelszereltségként nagy teljesítményű LED-es fényszórókkal van felszerelve, míg az opcionális DIGITAL LIGHT világítócsík még nagyobb exkluzivitást kínál. A Black Panel hűtőrács és a Mercedes-csillag nem csak esztétikai szempontból figyelemfelkeltő: A panel mögött találhatók a vezetőtámogató rendszerek érzékelői.

Bőséges tér és maximális kényelem az EQS SUV-ban

© Mercedes-Benz AG

Figyelemre méltó tér és rugalmasság

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-Benz EQS SUV 5 125 mm hosszúságával és 1 959 mm szélességével különösen nagy belső teret kínál. A fejtér az első üléssorban 1 035 mm, a második üléssorban 1 030 mm, a harmadikban pedig 900 mm. Mivel a második üléssor háttámlái elektromosan állíthatóak, a csomagtartó kapacitása 645 literről akár 880 literre is bővíthető. Ha az ember lehajtja a második üléssort, a tárolóhely 2 020 literre bővül. Az opcionális harmadik üléssor 2 kisgyereklüléssel ideális családi járművé teszi a SUV-ot.
A digitális luxus és az exkluzív belső kialakítás tekintetében az EQS SUV semmivel sem marad el a limuzin modell mögött. Az opcionális MBUX Hyperscreen 141 cm széles képernyősávja még a terepjáróban is tiszta rálátást biztosít az értékes tartalmakra. A haptikus fedőüveg alatt egy intelligens rendszer található, amely tanul a vezető vezetési stílusából, és a megfelelő pillanatban személyre szabott funkciókat kínál.
Mielőtt a levegő bekerül a belső térbe, áthalad a HEPA-szűrőn (High Efficiency Particulate Air), amely nagyon magas szűrőszinten tisztítja meg a levegőt a finom portól, apró részecskéktől, pollenektől és szennyeződésektől.

Részletekre való odafigyelés

© Mercedes-Benz AG
Az EQS SUV avantgárd belső kialakítása a kényelmi kívánalmak széles skáláját teljesíti. Az összes kiváló minőségű ülés ülésfűtéssel, ülésklímaberendezéssel és 4 irányú ágyéktámasszal van felszerelve. Az ülésen elhelyezett hangulatvilágítás, beleértve a kontúrvilágítást is, különösen exkluzív hangulatot biztosít. További Mercedes-Benz mintájú fa motívumok, alumínium betétek hangsúlyozzák a belső tér modern esztétikáját.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 360 LE 544 LE
Teljesítmény (kw) 265 kW 400 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 18.2 kWh/100 km 24.3 kWh/100 km
CO2-kibocsátás 0 (g/km) 0 (g/km)
Energia osztály
* Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek