Mercedes-Benz EQB

Az elektromobilitás új dimenzióban

Szögletes. Karakteres. Elektromos. Akár hét ülő- és férőhely a különböző szállítási igényeknek megfelelően. A Mercedes-Benz EQB az elektromobilitás megtestesítője családi csomagban. Az esztétikus kialakításával, jelentős térkínálatával különleges helyet foglal el az elektromos autók között.

Az EQB legfontosabb elemei

  • MBUX multimédia rendszer
  • Navigáció elektromos intelligenciával
  • opcionálisan akár 7 ülőhellyel
  • maximális csomagtartó-kapacitás: 1710 liter
  • ISOFIX tanúsítvánnyal ellátott gyermekülés-tartó a második és harmadik üléssorban
  • nagyon jó légellenállási együttható 0,28-tól
  • Aktív sávtartó asszisztens (alapfelszereltségben)
  • Aktív fékasszisztens (alapfelszereltségben)
  • A vezetéstámogató csomag kibővített funkciói: Kanyarodási funkció, mentési sáv funkció, kiszállásra figyelmeztető funkció és figyelmeztetés az úttesten átkelő gyalogosok esetében

Kifinomult töltési technológia, nagy hálózat és zöldáram

Az EQB kényelmesen tölthető nyilvános töltőállomásokon és otthon is, akár 11 kW-os (váltakozó áramú) fedélzeti töltővel. A töltés időtartama a rendelkezésre álló infrastruktúrától és az országspecifikus járműfelszereltségtől függ. A töltés sokkal gyorsabb, ha Mercedes-Benz wallboxon történik, és még gyorsabb az egyenáramú (DC) gyorstöltő állomásokon.

A "Mercedes me Charge" alkalmazáson keresztül az EQB vezetői a világ jelenleg legnagyobb töltőhálózatát használhatják: Jelenleg 31 országban több mint 500 000 váltakozó és egyenáramú töltőponttal rendelkezik. A Mercedes EQ ügyfelek élvezhetik a töltőpontokhoz való kényelmes hozzáférést a szolgáltatók széles körének köszönhetően, valamint az integrált fizetési funkciót és az egyszerű elszámolást.

Jó tudni: A Mercedes-Benz kiváló minőségű származási garanciájával garantálja, hogy a Mercedes-Benz me Charge töltés során megújuló energiaforrásokból származó villamos energiát használ.

Szögletes és karakteres külső

Fekete hűtőrács központi csillaggal

A jellegzetes Mercedes EQ fekete hűtőrács a központi csillaggal, a világítócsík és a teljesen LED-es fényszórók jellemzik az EQB elejét – és biztosítják az egyediséget nappal és éjszaka.
A kényelmes belső teret a függőleges szélvédővel ellátott, funkcióorientált üvegház teszi lehetővé. A körkörös és védő burkolati elemek strukturálják az összarányokat.
A külsővel egy vonalban elhelyezett kerekek kiemelik a Mercedes-Benz EQB erőteljes karakterét, és magabiztos úttartást kölcsönöznek neki. Az akár 20 colos aero könnyűfém keréktárcsák kizárólag két- vagy háromszínű kivitelben kaphatók – némelyik rózsaarany vagy kék díszítőelemekkel is elérhető.

A hátsó rész vízszintes szélességének kihangsúlyozása

A hátsó rész vízszintes szélességét hangsúlyozza, hogy a LED-es hátsó lámpák teljesen egybeolvadnak az elvékonyodó LED-es fénycsíkkal. Továbbá a rendszámtábla a lökhárítóba került - az eredmény: egy gyönyörűen megformált csomagtartó ajtó.

Az EQB látványos belső tere

A belső tér robusztus karakterét alumínium megjelenésű cső alakú elemek hangsúlyozzák - például az ajtók fogantyúiként vagy a középkonzol elemeként és az utasoldali műszerfalban.

Szélesvásznú vezérlőpult

Az autó belsejét a szélesvásznú vezérlőpult uralja. Az MBUX (Mercedes-Benz User Experience) segítségével egyszerűen és intuitívan kezelhető és jeleníthető meg.

Rózsaarany színű díszítőelemek

A látványos háttérvilágítással rendelkező díszítések és a rózsaarany színű díszítőelemek a szellőzőnyílásokon és az üléseken, valamint a járműkulcson az EQB elektromos jellegére utalnak – a felszereltségi szinttől függően. A belső tér robosztus jellegét alumínium megjelenésű csőelemek hangsúlyozzák – például az ajtók fogantyúi vagy a középkonzol és a műszerfal elemei az utasoldalon.
Az EQB lehetővé teszi a jármű mindennapos, könnyed használatát – ehhez nagyban hozzájárul az elektromos intelligenciával ellátott, alapfelszereltséghez tartozó navigáció. Kiszámítja a célállomáshoz vezető leggyorsabb útvonalat, beleértve az esetlegesen szükséges töltőmegállókat is. A rendszer számos tényezőt, például az időjárást vagy a domborzati viszonyokat is figyelembe veszi, és dinamikusan reagál a forgalmi helyzetre vagy a vezetési magatartásra.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Végsebesség 160 km/h 160 km/h
Teljesítmény (LE) 190 LE 292 LE
Teljesítmény (kw) 140 kW 215 kW
Hossz 4684 mm 4684 mm
Magasság 1689 mm 1689 mm
Szélesség 2020 mm 2020 mm
Hasznos terhelésnek 405 kg 410 kg
Ajtók 5 5
Ülések száma 5 5
Energia osztály
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek