Mercedes-Benz EQB

Markáns dizájn és intelligens funkciók egy elektromos SUV-ban

A Mercedes-Benz EQB progresszív dizájnnal mutatkozik be: Az előnyös külsőt a széles elrendezésű orrrész és a különleges csillagmintás dizájnnal ellátott front panel jelenti. A modell frissítés az egész autó karosszériáján látható, hátul tökéletesített LED lámpák ragyognak.

Az utasteret a tágas tér teszi lenyűgözővé: Akár hét személy is elfér, vezetővel együtt az elektromos SUV-ban. Az opcionális vonóhorog segítségével bővíthető a szállítási kapacitás a kibővített tárolási lehetőségek mellett.

Az EQB összes kiemelkedő tulajdonsága:

  • Széles csillagmintás hátsó panel
  • Bővített felnikínálat 4 új designnal
  • Plug & Charge funkció a gyors és egyszerű töltéshez
  • Opcionális Burmester® Surround hangrendszer
  • Rendelhető behajtható vonóhoroggal ígény esetén ESP® vontatmánysztabilizációval
  • A legújabb generációs kormánykerék érintőfelületekkel
  • Többcélú kamera és új hátsó kamera a javított érzékelésért

A szélesség hangsúlyozása elölről hátrafelé: a Mercedes-Benz EQB külseje

© Mercedes-Benz AG

Frissítés az elölnézethez

Az újratervezett fekete panel a markáns csillagmintás dizájnnal friss megjelenést kölcsönöz az EQB-nek. A tágas megjelenés miatt az elülső rész a nagyobb modellváltozatokra emlékeztet. Az elrendezéstől függően a hűtőrács fényes fekete, fekete csillagokkal vagy a klasszikus csillagmintás dizájnnal és ezüst csillagokkal kapható.

Tágasan sugárzó hátsó rész

Az optikailag széles hatású fronttal összhangban jelenik meg a hátsó rész is. Az LED lámpák és a lámpasor, mint a fények kapcsolódási pontja, tágas ragyogást kölcsönöznek a hátsó résznek. A hátsó lámpák közötti távolság a korábbi modellhez képest meg lett növelve - ez egy olyan változás, amely növeli a csomagtér pakolásának kényelmét.

Opcionálisan bővíthető helykínálat

© Mercedes-Benz AG
Nagyobb térigény? Az opcionálisan kapható vonóhorog segítségével könnyedén bővíthető a szállítási kapacitás - használaton kívüli állapotban a vonóhorog helytakarékosan a hátsó lökhárító mögé hajtható.

Egyéni ízlés szerint

© Mercedes-Benz AG
Progresszív megjelenés, innovatív, művészi dizájn vagy inkább sportos AMG stílus? Az EQB három felszereltségi szinten érhető el az egyéni igényeknek megfelelően. A hűtőrács és a kerekek további választási lehetőségei széles kreatív szabadságot kínálnak.
A süllyesztett kerekek az E-SUV magabiztosságát fejezik ki. A kétféle méretválaszték mellett négy új kerékdizájn is szerepel a kínálatban - a személyre szabott megjelenés érdekében.

Robusztus és kényelmes: megújított belső tér a Mercedes-Benz EQB-ben

© Mercedes-Benz AG
„Progressive”, „Electric Art” és „AMG Line”: Ezzel a három felszereltségi szinttel érhető el az EQB. Az opcionális belső dekorációk, díszítőelemek és a dizájnhoz illeszkedő légbeömlők változatos kialakítási lehetőségeket kínálnak.

Kompromisszumok nélküli praktikus belső tér

© Mercedes-Benz AG
Az E-SUV terepjáró-képessége a jármű belsejében is tükröződik - például az alumínium csőelemekkel és a turbina-szerű fúvókákkal. A bőséges helykínálat elegendő helyet hagy egy harmadik üléssornak is - a vezetővel együtt akár hét személy is könnyedén utazhat a járműben. Az EASY-ENTRY beszállási segédeszközzel az utasok könnyen bejuthatnak a harmadik üléssorba.

Okos kormányzás

© Mercedes-Benz AG
A harmadik generációs háromágú kormány impresszív, kényelmes érintésvezérlésű gombokkal és egyszerűsített ujjvezérléssel büszkélkedhet. Az okos járművezérlés bőr vagy nappa bőrbevonattal kapható.

Kényelmes üléshelyzetek

© Mercedes-Benz AG
Attól függően, hogy éppen ki ül az EQB-ben, a tökéletes pozíció gyorsan megtalálható - kényelmesen, a teljesen elektromos vezérlésnek köszönhetően. A memória funkció segítségével akár három különböző üléspozíció is rögzíthető és tárolható.
Az új Burmester® Surround hangrendszer Dolby Atmos®-szal egy különleges zenei élményt garantál. A technológia lehetővé teszi, hogy az audioelemek háromdimenziós hangtérben rendeződjenek el - a zenéhez több tér, tisztaság és mélység társul.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Egyedi modellek

Elektromos
Típus Motor Akkumulátorkapacitás (kWh)* Teljesítmény
(kw és LE)
Nm Fogyasztás kombinált
(kWh/100 km)
CO2-kib. kombinált
(g/km)
Elektr. futásteljesítmény Töltési idő a gyorstöltő állomáson (Min./h) Regisztrációs adó Listaár (áfa, reg.adó)
Nettó ár
Elektromos
EQB 250+ Elektromos 70.5 kW
PS
15,3 - 17,5
0 464 - 534 35 perc 0 23.748.000,00
0,00
EQB 300 4MATIC Elektromos 66.5 kW
PS
17,3 - 19,2
0 396 - 447 32 perc 0 25.893.000,00
0,00
EQB 350 4MATIC Elektromos 66.5 kW
PS
17,3 - 19,2
0 396 - 447 32 perc 0 27.087.000,00
0,00

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Hossz 4684 mm 4684 mm
Magasság 1654 mm 1689 mm
Szélesség 2020 mm 2020 mm
Hasznos terhelésnek 435 kg 435 kg
Ajtók 5 5
Ülések száma 5 5
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Egyedi modellek