Mercedes-Benz eSprinter Zárt áruszállító

Modern meghajtás, a jól bevált erősségekkel kombinálva: az eSprinter zárt áruszállító.

* A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA-t.

Akár 157 1,2  km helyi károsanyag-kibocsátás nélküli közlekedés.

Az eSprinter a legmodernebb mobilitási megoldás, ha gépkocsija mindenekelőtt városi forgalomban, tervezhető fuvarokat végez. Hatékony elektromos meghajtásával, 85 kW-ig (116 LE) éppolyan megbízható, gazdaságos és rugalmas, ahogyan azt már 25 éve egy Sprintertől elvárhatja.
A eSprintert standard hosszban (A2), magas tetővel rendelheti meg. 11 m³-es rakterét az elektromos meghajtás semmilyen módon sem korlátozza. A hasznos terhelés akár 1010 kg is lehet a szériakivitelhez tartozó, ill. akár 856 kg az extraként rendelhető akkumulátorkapacitással.
 
1 A hatótávolság meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt. A hatótávolság függ a jármű-konfigurációtól, különösképpen a legnagyobb sebesség kiválasztott korlátozásától. 

A tényleges hatótávolság az egyéni vezetési stílustól, az útviszonyoktól, a közlekedési feltételektől, a külső hőmérséklettől, a klímaberendezés/fűtés használatától stb. is függ, és adott esetben eltérő lehet.

2 A hatótávolság meghatározása a 2017/1151/EU rendelet alapján történt. A hatótávolság függ a gépkocsi-konfigurációtól, különösképpen a legnagyobb sebesség kiválasztott korlátozásától.

A tényleges hatótávolság az egyéni vezetési stílustól, az útviszonyoktól, a közlekedési feltételektől, a külső hőmérséklettől, a klímaberendezés/fűtés használatától stb. is függ, és adott esetben eltérő lehet.

Kiemelkedő jellemzők.

Elektromobilitás, továbbgondolva.

Ha mérlegeli, hogy belépjen-e az elektromobilitás világába, hamar tapasztalni fogja, hogy itt sokkal többről van szó, mint egy elektromos meghajtású gépkocsiról. Specialistáink ezért Önnel együttműködve kifejlesztenek egy kifejezetten az Ön vállalkozására szabott koncepciót az Ön elektromobilitására – a mi elektromos kishaszongépjármű ökoszisztémánkat. Ehhez tartoznak többek között az ehhez illeszkedő töltési infrastruktúra kialakítása, a helyszíni szolgáltatások és a kapcsolattartási szolgáltatások.
A Mercedes-Benz Vans márka fő ígéretei, mint az ergonómia, munkahelyi biztonság, kényelem és biztonság, magától értetődően az eSprinter erősségei is.

 

Rugalmas, egyedi, hatékony és biztonságos: ez az eSprinter

25 perc alatt 80 %-ra tölthető fel1.

A Combined Charging Systemnek (CCS) köszönhetően az eSprinter nem válogatós a töltőoszlopok és wallboxok terén: legfeljebb 7,4 kW-tal és váltóárammal (AC) éppúgy tölthető, mint legfeljebb 20 kW-tal és egyenárammal (DC). Az opcionális, legfeljebb 80 kW-os egyenáramú töltési teljesítménnyel a szériafelszereltséghez tartozó nagyfeszültségű akkumulátor (35 kWh) mindössze 20 perc1 alatt feltölthető 10-ről 80 %-ra egy DC-gyorstöltő állomáson. A töltéshez a töltőkábel CCS-csatlakozóját egyszerűen csatlakoztassa a CCS-töltő-csatlakozóhoz (Combo 2) a hűtőrácsban. Ha nem áll rendelkezésre wallbox vagy töltőállomás, az akkumulátor a háztartási hálózatról is feltölthető. 1 Az akkumulátortöltés időtartama a töltési infrastruktúrától függ.
Az elektromos meghajtású Mercedes-Benz kishaszonjárművek hasonló jármű- és törésteszteket teljesítenek, mint egy belső égésű motoros gépkocsi. Ezért a biztonság terén a példamutató Mercedes-Benz színvonalat képviselik. A hajtáslánc, a nagyfeszültségű akkumulátor és a nagyfeszültségű vezetékek védetten a vázba vannak ágyazva. Ezen túlmenően egy védőlemez is védi az akkumulátor-rendszert alulról a sérülésektől. Minden nagyfeszültségű vezeték igényes szigetelést kapott. Ha az ütközésérzékelők súlyos balesetet jeleznek, a gépkocsi azonnal automatikusan feszültségmentesítődik.

Egyedi megjelenés

Sarki-fehér, jet-fekete, kék-szürke, acélkék vagy Jupiter-piros - a választás az Öné, és a Mercedes-Benz eSprinter-jét figyelemfelkeltővé teszi. További öt fémfesték opcionálisan kapható, és több mint 200 különféle speciális festék kapható külön kérésre.

Kiváló minőség alapfelszerelésként az eSprinterben

Kényelem a vezető és az első utas számára

Az eSprinter mindenhól jól teljesít, nemcsak tökéletes szállító, hanem a kényelem szempontjából is kiemelkedik. A kiváló minőségű alapfelszereltség magában foglalja a vezető ülésfűtését, a kulcs nélküli indítást és az elektromos kormányzást a kényelmes vezetés érdekében. Tárolórekeszek, egy második utasülés, egy digitális rádió, a félautomata vezérlésű TEMPMATIC légkondicionáló és még sok más felszerelés kapható opcióként.
Különböző felszereltségi lehetőségekkel a raktér kényelmesebb és biztonságosabb kihasználható. Választhat többek között pótkerék felfüggesztés, teherrögzítő sínrendszerek, LED világítás, három különböző belső panel és műanyag padlóburkolat közül.
Az eSprinter nagyvonalú, 11 m3-es rakteret kínál. Kizárólag standard hosszban (A2), magas tetővel rendelhető. A helykínálatot az elektromos meghajtás semmilyen formában sem korlátozza. Az akkumulátor méretétől függően a hasznos terhelés 1010 kg 35 kWh, és 856 kg között változik, 47 kWh használható akkumulátorkapacitásnál. Az eSprinterhez is választhatók felszereltségek, amelyekkel kényelmesebben és biztonságosabban használható a raktér.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 116 LE
Teljesítmény (kw) 85 kW
Hossz 6088 mm
Magasság 2676 mm 2687 mm
Szélesség 2175 mm
Hasznos terhelésnek 868 kg 1022 kg
Ajtók 4
Ülések száma 2 3
* A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA-t. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.​ A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)